Definitivno ne bi mozela da probam takvo nesto... za sreka i mazot mi ne saka, sto znaci sme se pogodile. Sepak gi pocituvam site zeni no i mazi koi sakaat celosno da go zadovolat partnerot - sepak toa e ubavinata na edna vrska. I jas, dokolku maz mi mnogu bi posakuval takvo nesto mozebi bi razmislila, no sega DEFINITIVNO neee. :? :?
до сега немам такво искуство ..мегутоа никогаш не велам не..со дечко ми ми е толку убаво се што имам пробано се е прекрасно,дури некои работи што претходно сум ги гледала како вулгарни и невкусни ,сега ми изгледаат слатко и со задоволство уживам во тоа ..и мислам дека одговорот е во взаемните чуства ...кога ке легнеш до некого и чуството е неописливо и си велиш ова не е љубов ова е повеке од љубов ..тогаш се ти е прекрасно ..се доага само по себе спонтано
Ова како од моја уста да излегло...хаххаха потполно те разбирам и јас би го пишала истото....со љубениот се ти е прекрасно па дури и она што некад сум викала не не ја ова нема шанса, затоа никогаш не велам никогаш...Мозеби еден ден ке биде и ова хахахахаха ops:
Toa e ok! Ali iam edno prasanje za tebe,Pred nekoe vreme u muabet razbrav deka tie sto goltaat sprema imaat ubavo cisto i bebesko lice.Pa zatoa me interesira kakvo lice imas ti? Mislam dali go imas primeteno toa ili ne? Pozz
Не те ни прочитав тебе,воопшто си зборував за темата дека не ми се голта баш! Ииииј језиво...сите по една голтка...аааагхххххх гаден филм ми направи сега!
Јас лично не го поднесувам мирисот и вкусот на спермата. Само еднаш ми сврши во уста и за малку ќе повратев. Орален секс-да, но тргање на време. Тоа што читам за креми и рак на грло не сум слушнала,ама тоа за бактериите во спермата мислам дека е голема глупост. Како може да има бактерии во неа А кога оди спермата во вагината? Што прават бактериите таму?
Кога влегов во пубертет, имав проблеми со лицето, се исфрлав лесно и многу мрсно ми стана. Ова голтањево ми започна некаде заедно со крајот на пубертетот, така да не можам со сигурност да кажам дека до тоа е , али лицето ми е сега многу почисто. Сега може некаде пред добивање да ми излезе нешо, али далеку е од тоа што било. За бебешко мазно лице, немам такво, ама дефинитивно е подобрена ситуацијата
od goltanje sperma liceto da vi se iscisti i da e mazno...??lele..ama muabet!a be koga se ima redoven sex i normalno koga e odlicen a be i fizicki i psihicki se procistuvate neli..
Па сега тоа зависи од многу фактори Јас искрено имам голтнато неколку пати,ама не ми се свиѓало и не планирам пак
хехе темава, не ми се десило ова!!!!!!!!! страв ме фака од самата помисла, после ке треба цревата да си ги истурам од повракање сега за сега не би да сум за, за понатака... зависи што ке донесат ситуациите и возбудите
само еднаш, би пробала пак ops: само на дечко ми не му е некое особено задоволство, кога веке ми свршува во уста подобро ми е да голтнам него да плукам :twisted:
тотално го подржувам овој коментар,ја одам со дечко ми 4год,и никогаш не ми спомнал за такво нешто. бљак... :?
никогаш не вели никогаш ама јас гласно и јасно велам не, па не сум јас канта за ѓубре. Кога ми спомнал, сум рекла ај напрај некаде па голтни ти, така неможе, епа нема шанси ни јас
Ajdeeee "ne sum jas kanta za gubre" pa dobro be da mu se snevidi a dobro ti e koga ke ti ja lize? Mislis na nego ne mu se losi od tebe? I baska da ne bilo gubreto ti nema da postois denes!