Денес...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од baguf4e, 16 јули 2010.

1. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Денес планирав да потрошам некоја пара, но касно станав :(
    Го одложувам шопингот за некој друг ден.

2. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Денес за првпат ќе и ја менувам бојата на косата
    ќе има смешки знам дека нешто ќе ми тргне наопаку :lol:

3. B.juste

B.juste Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    3
    Со среќа ;)

4. trendy

trendy Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2010
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    173
    Денес несакајќи ја скршив омилената вазна на мајка :| ми.но и ветив дека ќе и купам иста таква :)

5. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Денес....денес живеам во спомените од тој петок и уживам во музика и добра книга во придружба на зелено чајче :) :*

6. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    denes...vidov na f.b. me pokanil za prijatel, i me bocnal so koj sto bevme vo vrska a bese bez vrska, a nokeska pod prozorec mi velese "te sakam" a me lazese deka ima devojka, a dodeka bevme zaedno bese maksimalno posveten a alkoholot, znam deka uste i e sekako, tipceto ne se otkazuva :lol: duri i moite doma go zamrazija, i ne sakaat da go vidat, a na covekov pamet ne mu doagja da se odaleci od mene :envy: sto samo mi sozdava samo bes i nervoza, lutna neverojatna, i mislam deka ako go vidam, veke neznam mislam deka ke go fatam za vrat i kje go zadavam :rofl: pa AMAN VEKEpreku glava mi e od nego :devil: duri i mislev krivicna prijava da mu pokrenam za da mu dojde pametot, ama samo problemi ke si napravam a zasluzuva, i si go bara i toa kako :D :@

7. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Денес добив кученце на подарок. Еdно мало слатко бушаво , се вика Лиза ! Ав,ав :)

8. trendy

trendy Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2010
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    173
    денес имав планови за вечерва но времево ми ги расипаа уфф

9. gami

gami Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    127
    денес цел ден го поминав на фемина од како станав :)

10. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.740
    Допаѓања:
    6.736
    Денес... се разбудив чинам во 20 за 10, па учев македонски, историја и биологија од 2 до 10 до 6. :D Па отидов на слава во 7 и се вратив пред скоро 1 саат. Па кога помина времево бе? Натака во кола си слушав Дежа Ву од Инна, и навака исто и ми го крена толку адреналинот што еве и сега си ја слушам во моментов, си играм и скокам низ соба, топ ми е развеселена сум сии до даскаа :rock: :D

11. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Денес цел ден не бев прибрана, така што вечерва не излегов, а и плус времето е никакво, немам сила да се движам, а и немам некоја посебна желба да излезам надвор. :)

12. Glamour

Glamour Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    42
    Денес цел ден си го поминав во пиџамчиња :lol:

13. K.e.ll.y

K.e.ll.y Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    363
    беше многу ладно :P :rofl:

14. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Како го поминавте денот...

Цееееееел ден сум сама дома и го поминав денот ама точно целиот пред компјутер |( ... Многу досадно :P

15. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    Денес станав во 11.30 а незнам само кога помина олку брзо време и дојде 13.30 мн мн поминува брзо денов

16. SweetCandy

SweetCandy Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    20
    Денес ми е 100% тежок ден...А треба да одам на гости... :worried: :@

17. SweetCandy

SweetCandy Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    20
    Како го поминавте денот...

Станав во 13 и 30 часот,се средив,отидов на утринско какао ( не пијам кафе :D го откажав скроз,преку ноќ ),се вратив,седнав на пц,се дружев со момчето :D ,пак на пц,излегов со другарка,и сега пак на пц па ќе видиме до кога.

18. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    Денес излегов со мој две другарки од детството на кафе.Тие се две близначки мили мој кој си ги сакам и пред некој ден им беше роденден.Едната од нив има синче од 2,5год и тоа беше излезено со нас.
    Денес им купив подароци на сите тројца.Седнуваме во кафичот и така неспакувани ги вадам од кесето.
    Прво го давам подарокот на детето мики мауз миришче за деца и му викам срекен роденден.Златното се зарадува и веднаш се местеше да го меришам.
    Второ го давам поклонот на едната другарка вадам од кесето несесер и извикувам срекен роденден.
    Потоа го давам поклонот на другата вадам од кесето друг несесер и викам на глас срекен роденден.
    Двата несесери ги купив во аптека беа многу убави исти само во различна боја.
    Колку беше интересен начинот на кој им ги дадов поклоните и прв пат давам подароци неспакувани порано тоа ми беше многу важно те украсна хартија те кесиња,а сега сватив дека вака е поубаво.
    Другарките беа изненадени,воодушевени солзи им дојдоа во очите од моето внимание.
    Во еден глас и двете ми рекоа -уникатна си-секогаш знаеш како.
    Денес ми беше убав ден кога подарувам се радувам топло и пријатно ми е на душичката. :) :) :)

19. MayaBee

MayaBee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    4
    денес се смирив со дечкото и мнгу сум среќна! јухууууууууу :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :party: :party: :party:

На sonce777 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692
    Денес бев многу тажна и депресивна,се потсетив на татичко :( кој го изгубив пред 3г,си гледав слики со него и цел ден плачев ;( ми беше многу тешко и сеуште ми е,нема да можам ни да заспијам ;(