Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Денес...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од baguf4e, 16 јули 2010.

1. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Денес планирав да потрошам некоја пара, но касно станав :(
    Го одложувам шопингот за некој друг ден.

2. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Денес за првпат ќе и ја менувам бојата на косата
    ќе има смешки знам дека нешто ќе ми тргне наопаку :lol:

3. B.juste

B.juste Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    3
    Со среќа ;)

4. trendy

trendy Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2010
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    172
    Денес несакајќи ја скршив омилената вазна на мајка :| ми.но и ветив дека ќе и купам иста таква :)

5. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Денес....денес живеам во спомените од тој петок и уживам во музика и добра книга во придружба на зелено чајче :) :*

6. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    denes...vidov na f.b. me pokanil za prijatel, i me bocnal so koj sto bevme vo vrska a bese bez vrska, a nokeska pod prozorec mi velese "te sakam" a me lazese deka ima devojka, a dodeka bevme zaedno bese maksimalno posveten a alkoholot, znam deka uste i e sekako, tipceto ne se otkazuva :lol: duri i moite doma go zamrazija, i ne sakaat da go vidat, a na covekov pamet ne mu doagja da se odaleci od mene :envy: sto samo mi sozdava samo bes i nervoza, lutna neverojatna, i mislam deka ako go vidam, veke neznam mislam deka ke go fatam za vrat i kje go zadavam :rofl: pa AMAN VEKEpreku glava mi e od nego :devil: duri i mislev krivicna prijava da mu pokrenam za da mu dojde pametot, ama samo problemi ke si napravam a zasluzuva, i si go bara i toa kako :D :@

7. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Денес добив кученце на подарок. Еdно мало слатко бушаво , се вика Лиза ! Ав,ав :)

8. trendy

trendy Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2010
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    172
    денес имав планови за вечерва но времево ми ги расипаа уфф

9. gami

gami Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    127
    денес цел ден го поминав на фемина од како станав :)

10. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.683
    Допаѓања:
    6.580
    Денес... се разбудив чинам во 20 за 10, па учев македонски, историја и биологија од 2 до 10 до 6. :D Па отидов на слава во 7 и се вратив пред скоро 1 саат. Па кога помина времево бе? Натака во кола си слушав Дежа Ву од Инна, и навака исто и ми го крена толку адреналинот што еве и сега си ја слушам во моментов, си играм и скокам низ соба, топ ми е развеселена сум сии до даскаа :rock: :D

11. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Денес цел ден не бев прибрана, така што вечерва не излегов, а и плус времето е никакво, немам сила да се движам, а и немам некоја посебна желба да излезам надвор. :)

12. Glamour

Glamour Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    42
    Денес цел ден си го поминав во пиџамчиња :lol:

13. K.e.ll.y

K.e.ll.y Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    363
    беше многу ладно :P :rofl:

14. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Како го поминавте денот...

Цееееееел ден сум сама дома и го поминав денот ама точно целиот пред компјутер |( ... Многу досадно :P

15. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    Денес станав во 11.30 а незнам само кога помина олку брзо време и дојде 13.30 мн мн поминува брзо денов

16. SweetCandy

SweetCandy Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    20
    Денес ми е 100% тежок ден...А треба да одам на гости... :worried: :@

17. SweetCandy

SweetCandy Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    20
    Како го поминавте денот...

Станав во 13 и 30 часот,се средив,отидов на утринско какао ( не пијам кафе :D го откажав скроз,преку ноќ ),се вратив,седнав на пц,се дружев со момчето :D ,пак на пц,излегов со другарка,и сега пак на пц па ќе видиме до кога.

18. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    Денес излегов со мој две другарки од детството на кафе.Тие се две близначки мили мој кој си ги сакам и пред некој ден им беше роденден.Едната од нив има синче од 2,5год и тоа беше излезено со нас.
    Денес им купив подароци на сите тројца.Седнуваме во кафичот и така неспакувани ги вадам од кесето.
    Прво го давам подарокот на детето мики мауз миришче за деца и му викам срекен роденден.Златното се зарадува и веднаш се местеше да го меришам.
    Второ го давам поклонот на едната другарка вадам од кесето несесер и извикувам срекен роденден.
    Потоа го давам поклонот на другата вадам од кесето друг несесер и викам на глас срекен роденден.
    Двата несесери ги купив во аптека беа многу убави исти само во различна боја.
    Колку беше интересен начинот на кој им ги дадов поклоните и прв пат давам подароци неспакувани порано тоа ми беше многу важно те украсна хартија те кесиња,а сега сватив дека вака е поубаво.
    Другарките беа изненадени,воодушевени солзи им дојдоа во очите од моето внимание.
    Во еден глас и двете ми рекоа -уникатна си-секогаш знаеш како.
    Денес ми беше убав ден кога подарувам се радувам топло и пријатно ми е на душичката. :) :) :)

19. MayaBee

MayaBee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    4
    денес се смирив со дечкото и мнгу сум среќна! јухууууууууу :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :party: :party: :party:

На sonce777 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Денес бев многу тажна и депресивна,се потсетив на татичко :( кој го изгубив пред 3г,си гледав слики со него и цел ден плачев ;( ми беше многу тешко и сеуште ми е,нема да можам ни да заспијам ;(