Денес....денес живеам во спомените од тој петок и уживам во музика и добра книга во придружба на зелено чајче
denes...vidov na f.b. me pokanil za prijatel, i me bocnal so koj sto bevme vo vrska a bese bez vrska, a nokeska pod prozorec mi velese "te sakam" a me lazese deka ima devojka, a dodeka bevme zaedno bese maksimalno posveten a alkoholot, znam deka uste i e sekako, tipceto ne se otkazuva duri i moite doma go zamrazija, i ne sakaat da go vidat, a na covekov pamet ne mu doagja da se odaleci od mene sto samo mi sozdava samo bes i nervoza, lutna neverojatna, i mislam deka ako go vidam, veke neznam mislam deka ke go fatam za vrat i kje go zadavam pa AMAN VEKEpreku glava mi e od nego duri i mislev krivicna prijava da mu pokrenam za da mu dojde pametot, ama samo problemi ke si napravam a zasluzuva, i si go bara i toa kako
Денес... се разбудив чинам во 20 за 10, па учев македонски, историја и биологија од 2 до 10 до 6. Па отидов на слава во 7 и се вратив пред скоро 1 саат. Па кога помина времево бе? Натака во кола си слушав Дежа Ву од Инна, и навака исто и ми го крена толку адреналинот што еве и сега си ја слушам во моментов, си играм и скокам низ соба, топ ми е развеселена сум сии до даскаа
Денес цел ден не бев прибрана, така што вечерва не излегов, а и плус времето е никакво, немам сила да се движам, а и немам некоја посебна желба да излезам надвор.
Како го поминавте денот... Цееееееел ден сум сама дома и го поминав денот ама точно целиот пред компјутер ... Многу досадно
Денес станав во 11.30 а незнам само кога помина олку брзо време и дојде 13.30 мн мн поминува брзо денов
Како го поминавте денот... Станав во 13 и 30 часот,се средив,отидов на утринско какао ( не пијам кафе го откажав скроз,преку ноќ ),се вратив,седнав на пц,се дружев со момчето ,пак на пц,излегов со другарка,и сега пак на пц па ќе видиме до кога.
Денес излегов со мој две другарки од детството на кафе.Тие се две близначки мили мој кој си ги сакам и пред некој ден им беше роденден.Едната од нив има синче од 2,5год и тоа беше излезено со нас. Денес им купив подароци на сите тројца.Седнуваме во кафичот и така неспакувани ги вадам од кесето. Прво го давам подарокот на детето мики мауз миришче за деца и му викам срекен роденден.Златното се зарадува и веднаш се местеше да го меришам. Второ го давам поклонот на едната другарка вадам од кесето несесер и извикувам срекен роденден. Потоа го давам поклонот на другата вадам од кесето друг несесер и викам на глас срекен роденден. Двата несесери ги купив во аптека беа многу убави исти само во различна боја. Колку беше интересен начинот на кој им ги дадов поклоните и прв пат давам подароци неспакувани порано тоа ми беше многу важно те украсна хартија те кесиња,а сега сватив дека вака е поубаво. Другарките беа изненадени,воодушевени солзи им дојдоа во очите од моето внимание. Во еден глас и двете ми рекоа -уникатна си-секогаш знаеш како. Денес ми беше убав ден кога подарувам се радувам топло и пријатно ми е на душичката.
Денес бев многу тажна и депресивна,се потсетив на татичко кој го изгубив пред 3г,си гледав слики со него и цел ден плачев ми беше многу тешко и сеуште ми е,нема да можам ни да заспијам