Јас имам купено од Х&М пред некоја година исти вакви (не од МК но би требало да ги има и тука), супер се
Нарачав од Зара почеток на јули, а сеа веќе 10 дена ми е заглавена којзнае каде во ВИП пошта, кога и да си ја побарам пратката само велат не е стигната во градов, уште е во магацин во Скопје, ќе стигне деновиве ќе ви ја доставиме ... Претходно по елс ми стигаа од зара нарачките, точно на датумот ми беа доставени, како што пишува во апликацијата... Сте имале ли и вие проблем со вип пошта ?
А те побарал некој доставувач или само нотификација доби? Мене Вип пошта ми прават вака, секогаш добивам нотификација дека демек е направен обид за достава, а всушност никој не ме побарал. Потоа се јавуваат сами, најчесто следниот ден и ми ја носат пратката.
Би требало да ти се јават деновиве, но ако никој не те побара до крајот на неделата, ѕвони им и прашај што биднало со пратката. Кај мене секогаш вака првиот пат апликацијата ми дава нотификација дека имало неуспешен обид за достава, а ниту ме побарале од Вип, ништо. Потоа сè е регуларно со пратката, ми ја носат до дома па можеби им е некоја системска грешка ова со нотификацииве, не знам...
Мене ми вратија пратка. Од ЕЛС. Лажеа два пати ме контактирале. им приложив и доказ дека немам повици. Е нервиве ми ги дигнаа. Два дена чуваат пратка и ја враќаат инаку.