Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.343
    Допаѓања:
    5.893
    Епа човек веќе ни со убаво неможе да праша.АМАН!Нека престане оваа збрка нека се врати се во нормала или ќе правам некои планови со кои стварно ќе бидат повредени и ќе сфатат како ми било цело време.Нека зажалат и они малку.Повторно се појавува она отфрлување.Која среќа сум ја имала,да неможам нигде ни да излезам веќе.Едноставно решение е да се преселам,но како кога никој не ме слуша.Причина?Ајде уште причината да ја наведам и готово е.Ни од другарки неможеш да очекуваш ништо.Ќе има кажеш една работа и ќе се каеш за тоа цел живот.Понекогаш и си викам дека подобро е да бидам скитник одколку да живеам покрај нив.Лицемери.

2. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.387
    Допаѓања:
    142.823
    Жалба за постапката??? Море само да ми излезеш на пешачки, ич нема да му ја мислам!!! :@
    Овие па кај мене колку се плитки ништо чудно да го вратат процесот од почеток! :@

Се надевам во понеделник поволно ќе се разреши. А бееее :@

3. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    170
    се нервирам уште од сабаље..па чоек да не можи да се наспијаа!!!! зеле ми се јавува уште од 11часот...... :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: + по цел ден на ова жешково се досадувам ..не ни сакам да излезам,а кој ќе чека до вечеррррр!!!!!!аааааа и сеа ќе се карам со дечко ми зш тој ме разбуди.!!!!!! :@ :@ :@

4. padme1517

padme1517 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    14
    ЗАБОРАВИ МЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.НЕ САКАМ ДА ТЕ ВИДААААААААААААААААММММММММММ

5. Malechk0

Malechk0 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    510
    Допаѓања:
    87
    Значи мразам кога некој ми попува што да правам! Ќе правам што сакам бре !!!! МОЈ ЖИВОТ - МОЈА СТВАР!
    Сум правела грешки, гајле ми е..сум повредила некој бла бла бла !!!
    А мене што ме повредуваат? Да не рече некој нештоо бе...?? Секогаш се грижам јас, леле бе, не можам ова ќе го повредам оној, ке ја повредам онаа. И затоаа јас си страдам! :@ јас трпам..додека сум се грижела за некои личности да не ги повредам тие си уживале а јас страдав..Епа веќе преку глава ми е :@
    Направив тоа што си сакам, без да мислам на последиците. И гајле ми е кој што ќе рече! Искрено, ама не се замараааааааааааамммммммм !!!! :) Па не можам веќе..не можаммммм :( не се издржувааа!!! :@
    Не знам како ќе биде понатаму, не ни сакам да замислам што ќе се случи..
    Комплицирана е ситуацијата ;) Но ќе видиме..што и да се случи ќе идам со крената глава !!!!! :devil:
    После..што се замислува он бе.. :@ идиот! Аааа срцко нечемо ми тако више. Вртиме нов лист.. нема попуштање веќе.
    Нема како сакаш ти..овој пат ќе биде по мое. Или така или никако!!!!!
    И да ако ти е стало-потруди се још мало !!!!! А не така.. :@

6. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    АААААбе ти глуп си толку или тренираш ? :@ стварно не ми е јасно........ ама повеќе не сакам да имам никаков контакт со тебе .Крај на програмата , терај и не ме замарај . :devil:

7. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Се испукав во друга тема( Ск 2014) , сега одам да се туширам :D

8. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Мажот е бесценет? Жената без маж не е жена? Ма ајде молим те ако беше така мажот без жена ќе беше .. - ЖИВОТНО!
    Неможеш да живееш без мене знам , сеа затоа ми тропаш глупости и сакаш да ти се вратам. Ми недостигаш да , но горда сум премногу на себе , инает сум тврдоглава сум , овен сум во хороскоп , не се обидувај да ми го нарушиш моето тврдоглавство.
    Нема да те вратам. Не! нејкам да те вратам! И да беше последен на овој свет,немаше ! Сакаше вака да биде? е ќе биде мангупче , коа збореше тоа не мислеше за последиците. е сега ме изгуби.
    Ама... Осамена сум вака , немам кој да гушнам како порано немам кој да бацнам, немам кој да шлапкам коа ми е досадно, но нема да те вратам!
    Ќе те заборавам. и крај на приказната. Чича мича завршена прича! ]:)

9. Iva-Sliva

Iva-Sliva Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    47
    Многу ме нервираш!!!! И многу ги мразам спортските кладилници... Ете така... седи си сега цел ден со ливчињата во рака а јас вечер не доаѓам кај тебе... Глупав :@ :@ :@

10. Iva-Sliva

Iva-Sliva Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    47

Браво!!!! :clap:

11. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Бесчувствителни суштества. Навистина ми е доста, доста од такви како вас!

12. Iva-Sliva

Iva-Sliva Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    47
    Имаш среќа што брзо ми поминува лутината и што за разлика од тебе знам нормално да функционирам и да комуницирам... иначе одамна ќе те удрев по таа твоја фаца...уффф ама многу силно ќе те удрев :@ :@ :@ :@ :@

13. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Аман од времево!!! Ми испука главава веќе!!! САкам студ! Сакам -20 да е надвор!!!! :@ :@ :@ :@

14. malecka.16

malecka.16 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    22
    Доста ми е од се! Не се замарам со ништо веќе. Не ме барај.. крај! :@ :@

15. padme1517

padme1517 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    14
    ОВОЈ ТИКВАРОВ ГО НЕМА НА МСН.ШТО МИСЛИ ДЕКА КЕ ГО ЧЕКАМ ДА СЕ УКЛУЧИ?СЕГА КЕ ГО БЛОКИРАМ И ЌЕ ГО ЗАБОРАВАМ. :@ :@ :@ :@ :@ :@

16. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    60
    Не го блокирај, залуден труд, пак ќе го одблокираш,ти кажувам од искуство. И мојот го нема па шо. Си седам на фемина, уживанции. Вака е подобро. :D

17. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    И мојот си заспива и џабе пораки му пишувам па шо ? :devil: И јас сакам да ме гали ама он си заспива па шо . Ич не ми е гајле , на фемина си седам и постови си редам ! А за тоа што ми го направи , дебело ќе плати !!!

18. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Mразам глупавииииииии дволични луѓе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@ :@ :@
    Го мразам и мојот бивши! Кретен и стока! 9840359029353 пати сум пробала да го заборавам, неможам!!!!! Па не е он од млеко, мед и свила :@
    И ДА, ВЕЌЕ НЕ СЕ ЗАМАРАМ СО НИШТООООООООО! :smirk:

19. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    Ауу Дарки, аман не :D :D

20. Lady-Sweet

Lady-Sweet Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2010
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    90
    Леле девојки...
    си најдов лек за нервозава моја :)
    вчера бев изнервирана нешто и појдов се извозив на гондола еднаш....
    душава ми трепереше и цревата ми се превртеа, ама вредеше.... ми помина нервозата :lol: