Епа човек веќе ни со убаво неможе да праша.АМАН!Нека престане оваа збрка нека се врати се во нормала или ќе правам некои планови со кои стварно ќе бидат повредени и ќе сфатат како ми било цело време.Нека зажалат и они малку.Повторно се појавува она отфрлување.Која среќа сум ја имала,да неможам нигде ни да излезам веќе.Едноставно решение е да се преселам,но како кога никој не ме слуша.Причина?Ајде уште причината да ја наведам и готово е.Ни од другарки неможеш да очекуваш ништо.Ќе има кажеш една работа и ќе се каеш за тоа цел живот.Понекогаш и си викам дека подобро е да бидам скитник одколку да живеам покрај нив.Лицемери.
Жалба за постапката??? Море само да ми излезеш на пешачки, ич нема да му ја мислам!!! Овие па кај мене колку се плитки ништо чудно да го вратат процесот од почеток! Се надевам во понеделник поволно ќе се разреши. А бееее
се нервирам уште од сабаље..па чоек да не можи да се наспијаа!!!! зеле ми се јавува уште од 11часот...... + по цел ден на ова жешково се досадувам ..не ни сакам да излезам,а кој ќе чека до вечеррррр!!!!!!аааааа и сеа ќе се карам со дечко ми зш тој ме разбуди.!!!!!!
Значи мразам кога некој ми попува што да правам! Ќе правам што сакам бре !!!! МОЈ ЖИВОТ - МОЈА СТВАР! Сум правела грешки, гајле ми е..сум повредила некој бла бла бла !!! А мене што ме повредуваат? Да не рече некој нештоо бе...?? Секогаш се грижам јас, леле бе, не можам ова ќе го повредам оној, ке ја повредам онаа. И затоаа јас си страдам! јас трпам..додека сум се грижела за некои личности да не ги повредам тие си уживале а јас страдав..Епа веќе преку глава ми е Направив тоа што си сакам, без да мислам на последиците. И гајле ми е кој што ќе рече! Искрено, ама не се замараааааааааааамммммммм !!!! Па не можам веќе..не можаммммм не се издржувааа!!! Не знам како ќе биде понатаму, не ни сакам да замислам што ќе се случи.. Комплицирана е ситуацијата Но ќе видиме..што и да се случи ќе идам со крената глава !!!!! После..што се замислува он бе.. идиот! Аааа срцко нечемо ми тако више. Вртиме нов лист.. нема попуштање веќе. Нема како сакаш ти..овој пат ќе биде по мое. Или така или никако!!!!! И да ако ти е стало-потруди се још мало !!!!! А не така..
АААААбе ти глуп си толку или тренираш ? стварно не ми е јасно........ ама повеќе не сакам да имам никаков контакт со тебе .Крај на програмата , терај и не ме замарај .
Мажот е бесценет? Жената без маж не е жена? Ма ајде молим те ако беше така мажот без жена ќе беше .. - ЖИВОТНО! Неможеш да живееш без мене знам , сеа затоа ми тропаш глупости и сакаш да ти се вратам. Ми недостигаш да , но горда сум премногу на себе , инает сум тврдоглава сум , овен сум во хороскоп , не се обидувај да ми го нарушиш моето тврдоглавство. Нема да те вратам. Не! нејкам да те вратам! И да беше последен на овој свет,немаше ! Сакаше вака да биде? е ќе биде мангупче , коа збореше тоа не мислеше за последиците. е сега ме изгуби. Ама... Осамена сум вака , немам кој да гушнам како порано немам кој да бацнам, немам кој да шлапкам коа ми е досадно, но нема да те вратам! Ќе те заборавам. и крај на приказната. Чича мича завршена прича!
Многу ме нервираш!!!! И многу ги мразам спортските кладилници... Ете така... седи си сега цел ден со ливчињата во рака а јас вечер не доаѓам кај тебе... Глупав
Имаш среќа што брзо ми поминува лутината и што за разлика од тебе знам нормално да функционирам и да комуницирам... иначе одамна ќе те удрев по таа твоја фаца...уффф ама многу силно ќе те удрев
ОВОЈ ТИКВАРОВ ГО НЕМА НА МСН.ШТО МИСЛИ ДЕКА КЕ ГО ЧЕКАМ ДА СЕ УКЛУЧИ?СЕГА КЕ ГО БЛОКИРАМ И ЌЕ ГО ЗАБОРАВАМ.
Не го блокирај, залуден труд, пак ќе го одблокираш,ти кажувам од искуство. И мојот го нема па шо. Си седам на фемина, уживанции. Вака е подобро.
И мојот си заспива и џабе пораки му пишувам па шо ? И јас сакам да ме гали ама он си заспива па шо . Ич не ми е гајле , на фемина си седам и постови си редам ! А за тоа што ми го направи , дебело ќе плати !!!
Mразам глупавииииииии дволични луѓе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Го мразам и мојот бивши! Кретен и стока! 9840359029353 пати сум пробала да го заборавам, неможам!!!!! Па не е он од млеко, мед и свила И ДА, ВЕЌЕ НЕ СЕ ЗАМАРАМ СО НИШТООООООООО!
Леле девојки... си најдов лек за нервозава моја вчера бев изнервирана нешто и појдов се извозив на гондола еднаш.... душава ми трепереше и цревата ми се превртеа, ама вредеше.... ми помина нервозата