Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.335
    Допаѓања:
    5.867
    Епа човек веќе ни со убаво неможе да праша.АМАН!Нека престане оваа збрка нека се врати се во нормала или ќе правам некои планови со кои стварно ќе бидат повредени и ќе сфатат како ми било цело време.Нека зажалат и они малку.Повторно се појавува она отфрлување.Која среќа сум ја имала,да неможам нигде ни да излезам веќе.Едноставно решение е да се преселам,но како кога никој не ме слуша.Причина?Ајде уште причината да ја наведам и готово е.Ни од другарки неможеш да очекуваш ништо.Ќе има кажеш една работа и ќе се каеш за тоа цел живот.Понекогаш и си викам дека подобро е да бидам скитник одколку да живеам покрај нив.Лицемери.

2. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.189
    Допаѓања:
    139.361
    Жалба за постапката??? Море само да ми излезеш на пешачки, ич нема да му ја мислам!!! :@
    Овие па кај мене колку се плитки ништо чудно да го вратат процесот од почеток! :@

Се надевам во понеделник поволно ќе се разреши. А бееее :@

3. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    170
    се нервирам уште од сабаље..па чоек да не можи да се наспијаа!!!! зеле ми се јавува уште од 11часот...... :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: + по цел ден на ова жешково се досадувам ..не ни сакам да излезам,а кој ќе чека до вечеррррр!!!!!!аааааа и сеа ќе се карам со дечко ми зш тој ме разбуди.!!!!!! :@ :@ :@

4. padme1517

padme1517 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    14
    ЗАБОРАВИ МЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.НЕ САКАМ ДА ТЕ ВИДААААААААААААААААММММММММММ

5. Malechk0

Malechk0 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    510
    Допаѓања:
    87
    Значи мразам кога некој ми попува што да правам! Ќе правам што сакам бре !!!! МОЈ ЖИВОТ - МОЈА СТВАР!
    Сум правела грешки, гајле ми е..сум повредила некој бла бла бла !!!
    А мене што ме повредуваат? Да не рече некој нештоо бе...?? Секогаш се грижам јас, леле бе, не можам ова ќе го повредам оној, ке ја повредам онаа. И затоаа јас си страдам! :@ јас трпам..додека сум се грижела за некои личности да не ги повредам тие си уживале а јас страдав..Епа веќе преку глава ми е :@
    Направив тоа што си сакам, без да мислам на последиците. И гајле ми е кој што ќе рече! Искрено, ама не се замараааааааааааамммммммм !!!! :) Па не можам веќе..не можаммммм :( не се издржувааа!!! :@
    Не знам како ќе биде понатаму, не ни сакам да замислам што ќе се случи..
    Комплицирана е ситуацијата ;) Но ќе видиме..што и да се случи ќе идам со крената глава !!!!! :devil:
    После..што се замислува он бе.. :@ идиот! Аааа срцко нечемо ми тако више. Вртиме нов лист.. нема попуштање веќе.
    Нема како сакаш ти..овој пат ќе биде по мое. Или така или никако!!!!!
    И да ако ти е стало-потруди се још мало !!!!! А не така.. :@

6. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    АААААбе ти глуп си толку или тренираш ? :@ стварно не ми е јасно........ ама повеќе не сакам да имам никаков контакт со тебе .Крај на програмата , терај и не ме замарај . :devil:

7. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Се испукав во друга тема( Ск 2014) , сега одам да се туширам :D

8. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.303
    Допаѓања:
    5.952
    Мажот е бесценет? Жената без маж не е жена? Ма ајде молим те ако беше така мажот без жена ќе беше .. - ЖИВОТНО!
    Неможеш да живееш без мене знам , сеа затоа ми тропаш глупости и сакаш да ти се вратам. Ми недостигаш да , но горда сум премногу на себе , инает сум тврдоглава сум , овен сум во хороскоп , не се обидувај да ми го нарушиш моето тврдоглавство.
    Нема да те вратам. Не! нејкам да те вратам! И да беше последен на овој свет,немаше ! Сакаше вака да биде? е ќе биде мангупче , коа збореше тоа не мислеше за последиците. е сега ме изгуби.
    Ама... Осамена сум вака , немам кој да гушнам како порано немам кој да бацнам, немам кој да шлапкам коа ми е досадно, но нема да те вратам!
    Ќе те заборавам. и крај на приказната. Чича мича завршена прича! ]:)

9. Iva-Sliva

Iva-Sliva Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    46
    Многу ме нервираш!!!! И многу ги мразам спортските кладилници... Ете така... седи си сега цел ден со ливчињата во рака а јас вечер не доаѓам кај тебе... Глупав :@ :@ :@

10. Iva-Sliva

Iva-Sliva Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    46

Браво!!!! :clap:

11. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Бесчувствителни суштества. Навистина ми е доста, доста од такви како вас!

12. Iva-Sliva

Iva-Sliva Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    46
    Имаш среќа што брзо ми поминува лутината и што за разлика од тебе знам нормално да функционирам и да комуницирам... иначе одамна ќе те удрев по таа твоја фаца...уффф ама многу силно ќе те удрев :@ :@ :@ :@ :@

13. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Аман од времево!!! Ми испука главава веќе!!! САкам студ! Сакам -20 да е надвор!!!! :@ :@ :@ :@

14. malecka.16

malecka.16 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    22
    Доста ми е од се! Не се замарам со ништо веќе. Не ме барај.. крај! :@ :@

15. padme1517

padme1517 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    14
    ОВОЈ ТИКВАРОВ ГО НЕМА НА МСН.ШТО МИСЛИ ДЕКА КЕ ГО ЧЕКАМ ДА СЕ УКЛУЧИ?СЕГА КЕ ГО БЛОКИРАМ И ЌЕ ГО ЗАБОРАВАМ. :@ :@ :@ :@ :@ :@

16. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    60
    Не го блокирај, залуден труд, пак ќе го одблокираш,ти кажувам од искуство. И мојот го нема па шо. Си седам на фемина, уживанции. Вака е подобро. :D

17. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    И мојот си заспива и џабе пораки му пишувам па шо ? :devil: И јас сакам да ме гали ама он си заспива па шо . Ич не ми е гајле , на фемина си седам и постови си редам ! А за тоа што ми го направи , дебело ќе плати !!!

18. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Mразам глупавииииииии дволични луѓе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@ :@ :@
    Го мразам и мојот бивши! Кретен и стока! 9840359029353 пати сум пробала да го заборавам, неможам!!!!! Па не е он од млеко, мед и свила :@
    И ДА, ВЕЌЕ НЕ СЕ ЗАМАРАМ СО НИШТООООООООО! :smirk:

19. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Ауу Дарки, аман не :D :D

20. Lady-Sweet

Lady-Sweet Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2010
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    90
    Леле девојки...
    си најдов лек за нервозава моја :)
    вчера бев изнервирана нешто и појдов се извозив на гондола еднаш....
    душава ми трепереше и цревата ми се превртеа, ама вредеше.... ми помина нервозата :lol: