Кафемат

Дискусија во 'Дом' започната од RainBow, 4 јануари 2014.

1. EvAngelos

EvAngelos Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    3.812
    Допаѓања:
    10.542
    За добра пена, никако на батерии. Само на струја и со поголема моќност. Овој на сликава е 15W. Мојот дома е 45W. Пред 8-9 години го земав, мислам од Техномаркет.

На Panda00, SummerGirl и paradise21 им се допаѓа ова.
  2. paradise21

paradise21 Нов член

Се зачлени на:
    23 ноември 2025
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    tehnomarket.com.mk/product/29393292/max-hms-1030w-aparat-za-neskafe-bel а овој 30 вати? имаше и стокмак скоро, дури имам го гледано уште во одредени маркети таков статичен 900 ден, ама мислам и тој дека беше 30 вати ако не сум грешка

На EvAngelos му/ѝ се допаѓа ова.
  3. paradise21

paradise21 Нов член

Се зачлени на:
    23 ноември 2025
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    инаку и овој првиот е на струја само што е со 15 вати

4. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    24.089
    Допаѓања:
    204.227
    Од лично искуство, не си фрлај пари џабе, овој не прави воопшто пена, оние рачнине маталки на батерии прават повеќе пена од овој. Ако сакаш да пробаш да ти го дадам, така ми стои, не го користам воопшто.

На paradise21 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. paradise21

paradise21 Нов член

Се зачлени на:
    23 ноември 2025
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    тетка ми ми даде ваква иста https://nama.mk/proizvod/meshalka-za-kafe-na-baterija/ ама со неа само јајца можам да изматам и тоа две максимално хахах никаква пена нема шанси, е сега евентуално да не треба можеби да пробам да сменам батерија, да не е до тоа, ама некако не ми се верува.
    Затоа најпрактична ми се виде оваа рачна а сепак на струја, и со цената е горе доле слична како тие статичните, затоа мислев можеби најдобар избор ќе е..