Колаген

Дискусија во 'Лице' започната од EvaB, 21 јуни 2014.

1. Цунами

Цунами Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2021
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    596
    Овој од iHerb, шипингот ми го даде 250ден, што не е многу, за разлика од други работи што сум сакала да нарачувам. Па ме интересираше тебе колку те фаќа кога нарачуваш. Овде кај нас изборот на колаген е многу мал.

А ако нарачам 2, ме фаќа 100ден шипинг, и за цела нарачка околу 5000ден, за 1кг колаген. Што може да му дојде и поевтино од некој наш рандом бренд овде што го продаваат и за кој не можеш ни рецензии да видиш.

Последна измена: 6 мај 2025
  2. Vikktorr

Vikktorr Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2015
    Пораки:
    1.139
    Допаѓања:
    3.267
    Купиј го и не се мисли. Брендот и квалитетот одличен. Не се сеќавам колку јас плаќав, беше пред повеќе од година. Потоа се фрустрирав што попустите толку често не се погодуваат. Тековно користам некој друг купен од тука, поскап севкупно.

На Цунами му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Angella7

Angella7 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2021
    Пораки:
    1.780
    Допаѓања:
    3.314
    Вежбам долги години, сега почнав и повеќе да стојам на работа и се повеќе ме болат колената, поготово десното. Дали имате да ми препорачате некој колаген што би ми помогнал? Разгуглав набрзинка ама има многу, не знам кој ми треба.

4. elenaklasik

elenaklasik Популарен член

Се зачлени на:
    1 јануари 2010
    Пораки:
    4.903
    Допаѓања:
    12.040
    Ели здраво.
    Какви сензации имаше поконкретно ако може да опишеш?

Јас го пијам од Димас од говедскиот.
    Мене периодов ме зачешува кожата и не можам да престанам. Ама јас и алергија пролетна имам, па и порано знаеше да ме чеша вака па како црвени брунчиња се нафрлам некој ефект од чешањето па ќе спласне потоа.

А за потеклото, аман, мислите дека се лажовни? Зошто мислев дека се од В. Британија?

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.182
    Допаѓања:
    124.680
    Чешање, боцкање . Докторката ме искара за колагенот и престанав да го пијам искрено ме фати страв :)

6. Belieberfever

Belieberfever Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    9
    Јас имам пиено течен колаген од Зегин приметив дека не ми пукаат толку коските. Пиев во прашок од оној New Level Shop 1490 ден беше исто само со коските приметив и ноктите мн ми се зацврснаа. Сега земам Колаген Фортекс 2000 мн ефтино го земав 710 ден од аптека. Се пијат 4 апчиња дневно па ќе ви дадам апдејт за некое време

7. Elen4e89

Elen4e89 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    331
    Допаѓања:
    604
    Јас го пијам од димас говедскиот. Го пиев три месеци, сега правам еден месец пауза па сакам да го земам исто од димас рибниот.
    Многу сум задоволна, бидејќи вежбам, најмногу го зедов ради зглобовите и коските, многу ми крцкаат. Приметив дека сега изразено помалку ми крцкаат, ноктите ми се поцврсти и лицето ми е поизмазнето особено кај што имам благи брчки.
    Топла препорака.