Количка

Дискусија во 'Бебе' започната од koritsaki, 6 јануари 2011.

1. kostovaivana

kostovaivana Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    2.589
    Допаѓања:
    14.374
    Мене на слика ми беа преубави ама кога отидов да ги видам во живо некако ептен како расклатени ми беа. Не баш стабилни шо знам. :?:

На mmacichka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. mmacichka

mmacichka Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2015
    Пораки:
    290
    Допаѓања:
    358
    Баш сакам да одам да ги погледнам зашо убаво изгледаат вака на нет спрема цената.. во живо нешто сосем трето ќе биде, осеќам...

На kostovaivana му/ѝ се допаѓа ова.
  3. kostovaivana

kostovaivana Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    2.589
    Допаѓања:
    14.374
    Најубаво да си ги видиш у живо секако. Јас ти викам заљубена бев вака на слика и цена ниска и на изглед. И коа отидов да видам скроз се разочарав. Затоа види ги па одлучи. А ако сакаш препорака за количка со средна цена а убава погледни ги на Chipolino, во Андреј компани ги има. Јас ја земав Малта 3 во 1, ја начекав на попуст 17 900. Вака ми е преубава, ќе видиме од јуни како ќе се покаже :)

4. mmacichka

mmacichka Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2015
    Пораки:
    290
    Допаѓања:
    358
    фала мила, ќе поминам ќе ги погледнам и тие, немам уште многу време некако хаха, јас ќе треба у мај да ја пробам :)

На kostovaivana му/ѝ се допаѓа ова.
  5. macufce

macufce Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2016
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    441
    Па мене ми се допаѓа. Супер е :)

На i13dk му/ѝ се допаѓа ова.
  6. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.468
    Допаѓања:
    48.714
    Jas ja imam tretata Veyron, kolickata e super so odlicni amortizeri koa vozis po dupnative ulici nisto ne se osekja. Edino nesto sto mi e problem e sto e mnogu golema i glomazna i so maz mi maka macime da ja stavime vo kola. Nikad nema da zaboravam prv pat koa isocivme od doma i sfativme deka ne ni ja zbira vo gepek pa toa bese pcuenje i vikanje ni presesna iskacanjeto dodeka se stokmivme. Inace na izgled e super plus ide so transporter i tasna za peleni. Nie si koristime se maksimalno a cenata za razlikata od drugite mislam deka e najniska. (Nie nejkevme nesto mnogu da davame visoka suma za kolicka a ovaa bese okolu 12.000)
    Se na se prezadovolni sme od funkcijata na samata kolicka.

7. i13dk

i13dk Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    834
    Едно потпрашање :) на слика корпата кога е ставена на количка ми изгледа навалено, не знам што е финтата. Вака како е корпата, рамна си е внатре, све ок?

Screenshot_20210326_221120_com.android.chrome.jpg

На macufce му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Bella_Stella

Bella_Stella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2017
    Пораки:
    7.445
    Допаѓања:
    20.948
    Ние си ја нарачавме Бебето Тито, ја чекаме да стигне. Се мислевме и за Лука, ама дека кафеава рачка, црн рам, а трета боја на платно/еко кожа, се предомисливме. Многу ми беа 3 бои во една количка. :) Инаку имам возено Бебето Торино на другарка, преубави се.

На LadyNN му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Chuchanov

Chuchanov Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2019
    Пораки:
    1.519
    Допаѓања:
    2.942
    Најзадоволна сум од количката,гломазна е не се осеќа дека количка буткаш има многу јаки амортозери ни камења ниту дупки по патот не се осеќаат.Ја имаме Bebetto Holland 3 во 1, малку еко кожа има(бевме за Торино ама ете се предомислив), во делот што се седи од 6 месеци има еко кожа само кај нозете кога ќе оди само со една влажна марамица се брише и толку.Количките се околу 14 кг штом имаш лифт во зграда мака ќе немаш, јас сум ниска и ситна 14 кг симнувам по 6 скали дома не ми е тешко. Кога бевме во Либерта продавачките не предомислија за Holland.

На LadyNN и MissWitch им се допаѓа ова.
  10. i13dk

i13dk Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    834
    Пошто има искуства дека е мало седиштето, можеш ли да споделиш дали навистина е мало/до која возраст може да се користи?

11. ..barbie..

..barbie.. Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2018
    Пораки:
    673
    Допаѓања:
    657
    Педијатарот ми напомена дека од четири ипол месеци можам да го ставам во седиштето на 45 степени. Мислам дека е ок сега за сега, за понатака не би можела да ти кажам.Можеш да видиш до која килажа е планирано во описот на количката на страната на енци менци.

На i13dk му/ѝ се допаѓа ова.
  12. mmacichka

mmacichka Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2015
    Пораки:
    290
    Допаѓања:
    358
    Завчера во Енци Менци во Сити мол ја купивме, на невидено освен вака на слика, да ви кажам вчера ја склопивме, количката е преубава, сега едвај чекам да ја пробам ама имаме уште малце време хаха здравје само.
    Окси дуо доаѓа количката, корпа што се прави во седиште, и транспортер, 2 во 1 е, плус со неа има торбица, мрежа против комарци, торбица и држач за шишенца. Цената и беше предобра, и една од најпристапните цени за некој што не планира да даде многу пари за количка. 85673F60-00F4-489A-9697-BE98326943CA.jpeg A8D905A3-1AF4-4896-8A9D-63C8D1D7E2AF.jpeg 2658CEFA-434B-4278-B5A4-FA566012B409.jpeg

На sikica7, LucyLu, minne992 и 13 други им се допаѓа ова.
  13. **MajkaE **

**MajkaE ** Истакнат член

Се зачлени на:
    23 септември 2020
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    298
    Многу е убава. Со здравје да си ја користите :l:

14. macufce

macufce Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2016
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    441
    Рамна е внатре, ама малку забегува да надолу,не знам зошто. Јас пешкири ставав под подлогата,за да го поткренам во главчето. Мислам дека не е нешто страшно, според мене. Поминува брзо времето :)

15. Маја Т

Маја Т Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2017
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    6.695
    Девојки ми треба ваше мислење.Што мислите за количката Bebeto Magnum 3in1?Сега ми излезе дека има некоја промиција на количката во Либерта.Најважно од се ми е да има добра амортизација и да биде удобна за бебе.Секако да не биде и премногу тешка за буткање:)Дали вреди за цената или може да се најде нешто подобро? Навистина немам искуство со ова:) Screenshot_20210401-163148_Facebook.jpg

На Bella_Stella му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Bella_Stella

Bella_Stella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2017
    Пораки:
    7.445
    Допаѓања:
    20.948
    Мене сите колички на Бебето ми се убави и квалитетни, со добра амортизација. Во живо ја видов Магнум, мене лично не ми се допадна логото напишано со големи букви, ама ако тоа не ти пречи генерално е добра количка. Исто не ми се допаѓаше што е отворен долниот дел, сакав затворена торба доле, па по долго мозгање се решивме за Бебето Тито.

На Маја Т му/ѝ се допаѓа ова.
  17. IRBBB

IRBBB Форумски идол

Се зачлени на:
    16 октомври 2019
    Пораки:
    8.314
    Допаѓања:
    33.653
    Сите колички на бебето се со одлична амортизација. Мене лично што ме одврати да не купам бебето количка е што се прегломазни, а јас сум ситна.
    И на голем дел од нив тркалата беа на пумпање, а не полнета гума.
    Во секој случај, мој совет, без да видиш количка да не купуваш, особено не за оваа цена.

На Маја Т му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Chuchanov

Chuchanov Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2019
    Пораки:
    1.519
    Допаѓања:
    2.942
    Нема да осетиш дека битка количка. Многу пати сум се враќала дома со бебето во едната рака а со другата ја буткав количката. За цената ептен вреди станува збор за мултифункционална количка, ние ја имаме Бебетто Холанд, јас сум ситна(46 кг) па сама ја кревам по 6 скали дома не ми е проблем (маж ми е шофер сами живееме). Корпата е голема како во кревет е бебето. Јас сум презадоволна од Бебетто

На Bella_Stella и Маја Т им се допаѓа ова.
  19. Маја Т

Маја Т Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2017
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    6.695
    Многу ти благодарам на мислењето.Ја гледав исто и Бебето Тито, преубава количка, но оваа денес баш ми излезе дека е на промиција.Во секој случај ми беше важно дека се работи за добри колички.
    Фала ти најмногу.И јас сум ситна и затоа ме интерисираше дали ќе можам лесно да ја буткам.Секако ќе одиме да ја видиме во живо, но најважно ми беше вашето мислење тука.Сега барем знам што ќе гледам:)
    Е ова ми беше најважно да го слушнам.И јас сум ситна 55 кг, иако сега сум многуу повеќе, но се надевам ќе се вратам:)Баш ќе ја видам и Холанд, но веќе сум решена за Бебето:)Фала ти најмногу.

На Chuchanov, Bella_Stella и IRBBB им се допаѓа ова.
  20. Autumn Love

Autumn Love Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2020
    Пораки:
    2.346
    Допаѓања:
    6.022
    Девојки мислење за количкава?

4E42603E-BEE7-49DE-A1D9-C0E3EC2646FC.jpeg

Да напоменам, барам некоја што е травел систем, да е практична за патување, да не фаќа многу простор во гепек и стан и да има добра амортизација.
    За летно бебе сметам дека корпа нема да ни треба, а и сакам да намалам на реквизити оти немам многу простор кај да ги сместам.
    Од се’ што видов и прочитав до сега, фаворит ми е Макси Кози Лила ама ко за моја душа, но сегде читам мислења дека е преголема (а и вака димензии што гледам на нет), па истото ме предомислува.