Мене на слика ми беа преубави ама кога отидов да ги видам во живо некако ептен како расклатени ми беа. Не баш стабилни шо знам.
Баш сакам да одам да ги погледнам зашо убаво изгледаат вака на нет спрема цената.. во живо нешто сосем трето ќе биде, осеќам...
Најубаво да си ги видиш у живо секако. Јас ти викам заљубена бев вака на слика и цена ниска и на изглед. И коа отидов да видам скроз се разочарав. Затоа види ги па одлучи. А ако сакаш препорака за количка со средна цена а убава погледни ги на Chipolino, во Андреј компани ги има. Јас ја земав Малта 3 во 1, ја начекав на попуст 17 900. Вака ми е преубава, ќе видиме од јуни како ќе се покаже
фала мила, ќе поминам ќе ги погледнам и тие, немам уште многу време некако хаха, јас ќе треба у мај да ја пробам
Jas ja imam tretata Veyron, kolickata e super so odlicni amortizeri koa vozis po dupnative ulici nisto ne se osekja. Edino nesto sto mi e problem e sto e mnogu golema i glomazna i so maz mi maka macime da ja stavime vo kola. Nikad nema da zaboravam prv pat koa isocivme od doma i sfativme deka ne ni ja zbira vo gepek pa toa bese pcuenje i vikanje ni presesna iskacanjeto dodeka se stokmivme. Inace na izgled e super plus ide so transporter i tasna za peleni. Nie si koristime se maksimalno a cenata za razlikata od drugite mislam deka e najniska. (Nie nejkevme nesto mnogu da davame visoka suma za kolicka a ovaa bese okolu 12.000) Se na se prezadovolni sme od funkcijata na samata kolicka.
Едно потпрашање на слика корпата кога е ставена на количка ми изгледа навалено, не знам што е финтата. Вака како е корпата, рамна си е внатре, све ок?
Ние си ја нарачавме Бебето Тито, ја чекаме да стигне. Се мислевме и за Лука, ама дека кафеава рачка, црн рам, а трета боја на платно/еко кожа, се предомисливме. Многу ми беа 3 бои во една количка. Инаку имам возено Бебето Торино на другарка, преубави се.
Најзадоволна сум од количката,гломазна е не се осеќа дека количка буткаш има многу јаки амортозери ни камења ниту дупки по патот не се осеќаат.Ја имаме Bebetto Holland 3 во 1, малку еко кожа има(бевме за Торино ама ете се предомислив), во делот што се седи од 6 месеци има еко кожа само кај нозете кога ќе оди само со една влажна марамица се брише и толку.Количките се околу 14 кг штом имаш лифт во зграда мака ќе немаш, јас сум ниска и ситна 14 кг симнувам по 6 скали дома не ми е тешко. Кога бевме во Либерта продавачките не предомислија за Holland.
Пошто има искуства дека е мало седиштето, можеш ли да споделиш дали навистина е мало/до која возраст може да се користи?
Педијатарот ми напомена дека од четири ипол месеци можам да го ставам во седиштето на 45 степени. Мислам дека е ок сега за сега, за понатака не би можела да ти кажам.Можеш да видиш до која килажа е планирано во описот на количката на страната на енци менци.
Завчера во Енци Менци во Сити мол ја купивме, на невидено освен вака на слика, да ви кажам вчера ја склопивме, количката е преубава, сега едвај чекам да ја пробам ама имаме уште малце време хаха здравје само. Окси дуо доаѓа количката, корпа што се прави во седиште, и транспортер, 2 во 1 е, плус со неа има торбица, мрежа против комарци, торбица и држач за шишенца. Цената и беше предобра, и една од најпристапните цени за некој што не планира да даде многу пари за количка.
Рамна е внатре, ама малку забегува да надолу,не знам зошто. Јас пешкири ставав под подлогата,за да го поткренам во главчето. Мислам дека не е нешто страшно, според мене. Поминува брзо времето
Девојки ми треба ваше мислење.Што мислите за количката Bebeto Magnum 3in1?Сега ми излезе дека има некоја промиција на количката во Либерта.Најважно од се ми е да има добра амортизација и да биде удобна за бебе.Секако да не биде и премногу тешка за буткањеДали вреди за цената или може да се најде нешто подобро? Навистина немам искуство со ова
Мене сите колички на Бебето ми се убави и квалитетни, со добра амортизација. Во живо ја видов Магнум, мене лично не ми се допадна логото напишано со големи букви, ама ако тоа не ти пречи генерално е добра количка. Исто не ми се допаѓаше што е отворен долниот дел, сакав затворена торба доле, па по долго мозгање се решивме за Бебето Тито.
Сите колички на бебето се со одлична амортизација. Мене лично што ме одврати да не купам бебето количка е што се прегломазни, а јас сум ситна. И на голем дел од нив тркалата беа на пумпање, а не полнета гума. Во секој случај, мој совет, без да видиш количка да не купуваш, особено не за оваа цена.
Нема да осетиш дека битка количка. Многу пати сум се враќала дома со бебето во едната рака а со другата ја буткав количката. За цената ептен вреди станува збор за мултифункционална количка, ние ја имаме Бебетто Холанд, јас сум ситна(46 кг) па сама ја кревам по 6 скали дома не ми е проблем (маж ми е шофер сами живееме). Корпата е голема како во кревет е бебето. Јас сум презадоволна од Бебетто
Многу ти благодарам на мислењето.Ја гледав исто и Бебето Тито, преубава количка, но оваа денес баш ми излезе дека е на промиција.Во секој случај ми беше важно дека се работи за добри колички. Фала ти најмногу.И јас сум ситна и затоа ме интерисираше дали ќе можам лесно да ја буткам.Секако ќе одиме да ја видиме во живо, но најважно ми беше вашето мислење тука.Сега барем знам што ќе гледам Е ова ми беше најважно да го слушнам.И јас сум ситна 55 кг, иако сега сум многуу повеќе, но се надевам ќе се вратамБаш ќе ја видам и Холанд, но веќе сум решена за БебетоФала ти најмногу.
Девојки мислење за количкава? Да напоменам, барам некоја што е травел систем, да е практична за патување, да не фаќа многу простор во гепек и стан и да има добра амортизација. За летно бебе сметам дека корпа нема да ни треба, а и сакам да намалам на реквизити оти немам многу простор кај да ги сместам. Од се’ што видов и прочитав до сега, фаворит ми е Макси Кози Лила ама ко за моја душа, но сегде читам мислења дека е преголема (а и вака димензии што гледам на нет), па истото ме предомислува.