Лидл

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Ahoy, 21 јули 2023.

1. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.481
    Епа со таква неактивност, одлично ме следиш (highfive)

2. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.449
    Допаѓања:
    4.838
    Абе од глуматори ексик ако ти е чкарт лидл оди веро ем скапо ем квалитетно не знам која ти е поентата приказни да кажваш вакво било такво било. Има се за сечиј џеб и треба да има.
    Не ни е полн како твојот на сите... лол

3. ani23

ani23 Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    1.132
    Допаѓања:
    1.817
    Парфемите од 300 денари за тие пари се ВРВ,редовно купувам од истите кога идам за ГРЦИЈА или кај и да начекам и зимам резерва и за поклон давам.Траат многу ,и ги знам кој се добри и убави.Друго апаративе СИЛВЕР КРАСТ ,нивниот бренд се предобри.Дома си пазарам КАМ И СТОМАК,и во недела ТИНЕКС .

На Alex.T му/ѝ се допаѓа ова.
  4. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.481
    А што знаеш за мене ?не смеам мислење да кажам ?
    Јас имам земено парфем од Лидл кој го има во Германија не се сеќавам како се викаше го имам фрлено 250ден , мирисаше кинеско ужас трајност 30секунди врска немаше со тој од Германија што е и логично за таа цена , така да тоа е тој крш , јас само кажав дека не е нешто wow Лидл кај нас на Балканов , не знам што толку се најдовте увреџени:rofl:

5. ani23

ani23 Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    1.132
    Допаѓања:
    1.817
    Зашто бре увреџени ????Мене ми се најдобри за тие пари,јас се фалам од парфемите нивни.Други не користам,ти фрлај си ги.Мене плус фала ми викаат за поклон имам во секоја прилика.Казав купувам по 4 или 5 кога ќе начекам.

6. Bratot

Bratot Форумски идол

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    5.658
    Допаѓања:
    19.069
    Ве читам вака за Лидлот и веќе не можам да дочекам да го отворат, еве на пример кај нас ќе биде лудило, само шо ќе го отворат ќе добиеме кружен тек блокиран веќе и сега е со трговскиот Блис ама тогаш ќе биде тотален застој, влез на град блокиран, гужви, колони, редици, колку ти душа сака, нерви, свирења со коли, разуздана орда од пешаци која претрчва по улици кај шо ќе и текне заитана по гага фуш производи со багателна цена во Лидлот исто колку сакаш, има да биде лудило, овие од ЈЗУ Демир Хисар ќе можат слободно да си паркираат возила на тротоар (оти на паркингот и во гаражите нормално ќе нема слободно место) и да си прибираат пациенти за кај нив, исто ко оние шо ги собираат од улица присилно во Украина за да војуваат, нооо битно ќе се дружимеее и ќе ни биде интересно на "ситеее". :)

На Panda00 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.481
    Е добро де , не викам дека не чини едноставно може мене не ми се свиѓал тој ,не збориме за ист , овој беше апла копија и што сега ? Ќе се убедуваме кој што како купува Бог да чува ,не знам зашто модератори толерираат вакви коментари од предходната членка кај сум била активна што сум пишувала боже боже

8. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    7.320
    Допаѓања:
    15.074
    Не знам зошто ама мислам дека воопшто нема да биде ни приближно исто како во останатите држави.
    Претходно мислев дека ако на пример во Германија во Лидл има нешто оваа недела истото ќе го има и во Врање. И често така се зафркнував и трчав демек производот ќе го има. Зборувам за производи што ги има на неделно ниво. Се надевам дека ќе има барем пола од она што го има во другите држави.
    Често на пример во Бугарија има производи кои одамна ги имало во Германија.
    Така ако чекаме кај нас, да се извртат насекаде, додека дојдат до кај нас... :)

На Amica geniale му/ѝ се допаѓа ова.
  9. JanaDarling

JanaDarling Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2020
    Пораки:
    364
    Допаѓања:
    650
    Дали работи Лидл во недела во Врање, а и останатите продавници?

10. quattro

quattro Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2020
    Пораки:
    4.279
    Допаѓања:
    10.619
    Работи Лидл.

На JanaDarling му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Panda00

Panda00 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2021
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    2.395
    Да, работи Лидл, а работат и Пепко и Њу Јоркер.
    Лили аптеката мислам дека не работи или работи со скратено работно време.

На LibreGirl и JanaDarling им се допаѓа ова.
  12. Amica geniale

Amica geniale Активен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2026
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    230
    Добро е да се отвори Лидл, инаку во секоја држава се различни производи кои ги продаваат.
    Од искуство пишувам во Европа во Лидл роба од типот месо, зеленчук,јајца, овошје се е чкарт роба, никаков вкус.
    Мене Лидл ми се допадна за тоа што секоја недела доагаат доста квалитетни работи, пример има мода дете,маж,жена прекрасни квалитетни парчиња гардероба.
    После од типот спорт,кујна, играчки, козметика , уредување на кука, градина...итн
    Цените им се пристапни.

13. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    14.324
    Допаѓања:
    84.283
    Слушнав дека во јули ќе ги отвораат, има некаде потврдено за ова или е рекла казала?

14. Waverly Raven

Waverly Raven Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2017
    Пораки:
    4.015
    Допаѓања:
    15.364
    Рекла-казала.

Најрано 2027.

На Panda00, Unknown_7 и Bitter-Sweet им се допаѓа ова.
  15. Aleks.mar

Aleks.mar Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2025
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    2.196
    и јас така слушнав. Иако во некои градови објектите се веќе од пред година дена готови сепак отварањето ќе било за сите истовремено.

16. quattro

quattro Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2020
    Пораки:
    4.279
    Допаѓања:
    10.619
    Лидл или кон крајот на оваа 2026 или пак 2027 ќе ги отворат маркетите. Ама шо, пак истите производи ќе бидат како по другиве маркети, ќе се соработувале со локални брендови а и цените ќе бидат исти како и во Кам, Стокомак. Истово се случи и со Спар.

На Aleks.mar му/ѝ се допаѓа ова.
  17. theowndemon

theowndemon расипана играчка Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    15.094
    Допаѓања:
    185.532
    Нели сегде соработуваат со локални брендови + нивните Лидл брендови? Јас пазарам Грција, нормално дека не очекувам во Лидл да видам грчки локални производи, ама очекувам да видам тие шо се Lidl-specific.

На Unknown_7 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. pinklipstick

pinklipstick Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2025
    Пораки:
    300
    Допаѓања:
    784
    Лидл е потценет маркет а има многу добри производи, барем низ државите во кои сум била до сега.

На Alex.T и Panda00 им се допаѓа ова.
  19. quattro

quattro Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2020
    Пораки:
    4.279
    Допаѓања:
    10.619
    Комбинираат, ќе ги вклучуваат и нивните и нашиве локални брендови и ќе ги нудат. Ќе има вајда нивни брендови ама да не бидат пакувани тука? Имале голем логистички центар во Куманово.

На Alex.T и theowndemon им се допаѓа ова.
  20. DragonFly22

DragonFly22 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2024
    Пораки:
    1.313
    Допаѓања:
    6.294
    Каде што живеам има мн. поголеми и подобро снабдени маркети од Лидл.
    Овие ми делува како уште да не се толку приметливи и дека сеуште се пробиваат до степен да мора да допрецизираат каков маркет се
    20260515_194741.jpg

Секогаш нудат комбинација од локална роба и роба од брендови специфични за нив, само понудата и квалитетот на таквата роба варира од земја во земја и од континет до континент :).

На pinklipstick му/ѝ се допаѓа ова.