Абе од глуматори ексик ако ти е чкарт лидл оди веро ем скапо ем квалитетно не знам која ти е поентата приказни да кажваш вакво било такво било. Има се за сечиј џеб и треба да има. Не ни е полн како твојот на сите... лол
Парфемите од 300 денари за тие пари се ВРВ,редовно купувам од истите кога идам за ГРЦИЈА или кај и да начекам и зимам резерва и за поклон давам.Траат многу ,и ги знам кој се добри и убави.Друго апаративе СИЛВЕР КРАСТ ,нивниот бренд се предобри.Дома си пазарам КАМ И СТОМАК,и во недела ТИНЕКС .
А што знаеш за мене ?не смеам мислење да кажам ? Јас имам земено парфем од Лидл кој го има во Германија не се сеќавам како се викаше го имам фрлено 250ден , мирисаше кинеско ужас трајност 30секунди врска немаше со тој од Германија што е и логично за таа цена , така да тоа е тој крш , јас само кажав дека не е нешто wow Лидл кај нас на Балканов , не знам што толку се најдовте увреџени
Зашто бре увреџени ????Мене ми се најдобри за тие пари,јас се фалам од парфемите нивни.Други не користам,ти фрлај си ги.Мене плус фала ми викаат за поклон имам во секоја прилика.Казав купувам по 4 или 5 кога ќе начекам.
Ве читам вака за Лидлот и веќе не можам да дочекам да го отворат, еве на пример кај нас ќе биде лудило, само шо ќе го отворат ќе добиеме кружен тек блокиран веќе и сега е со трговскиот Блис ама тогаш ќе биде тотален застој, влез на град блокиран, гужви, колони, редици, колку ти душа сака, нерви, свирења со коли, разуздана орда од пешаци која претрчва по улици кај шо ќе и текне заитана по гага фуш производи со багателна цена во Лидлот исто колку сакаш, има да биде лудило, овие од ЈЗУ Демир Хисар ќе можат слободно да си паркираат возила на тротоар (оти на паркингот и во гаражите нормално ќе нема слободно место) и да си прибираат пациенти за кај нив, исто ко оние шо ги собираат од улица присилно во Украина за да војуваат, нооо битно ќе се дружимеее и ќе ни биде интересно на "ситеее".
Е добро де , не викам дека не чини едноставно може мене не ми се свиѓал тој ,не збориме за ист , овој беше апла копија и што сега ? Ќе се убедуваме кој што како купува Бог да чува ,не знам зашто модератори толерираат вакви коментари од предходната членка кај сум била активна што сум пишувала боже боже
Не знам зошто ама мислам дека воопшто нема да биде ни приближно исто како во останатите држави. Претходно мислев дека ако на пример во Германија во Лидл има нешто оваа недела истото ќе го има и во Врање. И често така се зафркнував и трчав демек производот ќе го има. Зборувам за производи што ги има на неделно ниво. Се надевам дека ќе има барем пола од она што го има во другите држави. Често на пример во Бугарија има производи кои одамна ги имало во Германија. Така ако чекаме кај нас, да се извртат насекаде, додека дојдат до кај нас...