Nemozam na net da baram slika zatoa go slikav,jas se iznadavav pari,ja upropastiv kosata so prvut od menjanje nonstop samponi i konecno go najdov.Od vlakno do vlakno ima razlika isto i kozata no sepak vi go preporacuvam Eve go
Совет за кога ви е мрсна косата а немате време да ја измиете: Земете влажна марамица и истријте ја цела коса како што ја триете со пешкир после миење, после земете гел за дезинфекција оној за раце што е, намачкајте на прсти и само на коренот тријте. После поминете со фен малку и тоа е тоа. Денес го испробав ова и задоволна сум. Не ми се познаваше дека ми е мрсна толку
Или пак да не се мачиш толку можеш бебешка пудра во прав да ставиш на коренот да протриеш и не е веќе мрсна
Кога е пуштена повеќе се мрси. Немојте да ја чешлате често ако ви е мрсна, зошто така маслото се распределува низ цела површина на косата и побрзо се мрси
Не знаев каде точно да го сместам прашањево па ајде овде. Имам многу густа коса и штом излезам од дома во рок од пола саат лом ми е, бушава, наелектризирана, огромнаа, помош??
Мене почна да ми оди на нерви тоа тапкање со бебешка пудра, па средување со сув шампон или што и да е и едноставно за да си скратам маки - мијам коса и не се замарам. Повеќе енергија во нервирање губам додека се обидувам да ја доведам во ред отколку да ја измијам и да ја оставам да се исуши. Раат ми е вака, а и реално, никогаш не ми испаднало да ја измијам повеќе од три пати неделно, па се поштедувам од безпотребни малтретирања. Сепак повеќе сум за употреба на сув шампон отколку пудра, многу поприродно изгледа средената коса со сув шампон, не се познава до толку белиот прав.
При менување на шампони ми се мрси коса имам забележано. И од многу префаќајне А иначее како на некој што им е на еден ден неее ниту 2 и 4 дена не ми е мрсна Но ради хигена целосно се туширам секој 2-3 дена зимски период... не поради мрсна коса, затоа и е немам мрсна забележано Густа ми е и виткана, ама понекогаш е пеглам
Има ли некој спреј за волумен? Косата не ми се мрси толку често, колку што се губи волуменот одма. Горе ми е како спрескана, без разлика каков шампон користам.Или некој сув шампон ако помага барем малку.
На балеа спреј за масна коса,нешто како сув шампон многу е ефикасен околу 170 денари е во дм маркет го има,не сум сигурна за цената но тука некаде е ,ти го препорачувам.
Во ДМ има пудра за волумен на коса и ја имам пробано, има навистина солиден ефект. Препорачувам да ја користиш со спреј за суво миење бидејќи самостојно имам чувство како да ја лепи косата и изгледа некако валкано.
и мене ми треба нешто спреј за сплескана и мрсна коса , значит кога ке ја измијам ми е убава , после 4-5 сати ми се плеска и горе кај шишкиве ми се мрси одма , дај препорачајте некој спреј ве молам
Вчера купив тоник за мрсна коса од lr.Околу 1700 ден беше на попуст.Ако и тоа не ми помогне се откажувам од барање решение