Недела е...

Дискусија во 'Слободно време' започната од doll, 6 декември 2009.

1. doll

doll Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    116
    EE SAKAM DA ZNAM BAS KAKO KE GO POMINETE DENESNIOV DEN? :) NEDELA VOOBICAENO E DEN KOGA SITE SME DOMA I SO SEMEJSTVOTO . JAS PLANIRAM DA ODAM DO CRKVA, DA SE VIDAM SO DRUGARKA MI, DA ISCISTAM MALCE PO DOMA, DA ODMARAM A VECER SE ZNAE- SO DECKOTO ! :mrgreen: VIE? :D

2. flower

flower Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    14
    Nedela e najtapa den...den pred ponedelnik :twisted: denes ke ja kitam elkata ...praznici se blizat hhhhh

3. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    недела е досаден ден...по телевизија нема ништо....притисокот на вода е слаб зошто сите се дома и перат и се бањаат....струјата е бетер послаба...а за интернетов да не зборам паѓа и се кочи како луд :mrgreen:
    епа тоа е недела семејството на куп и нормално сакале - неќеле ќе поминеме некој саат повеќе заедно и може да падне и некоја кавга... :lol: :lol: :lol:

На LittlePinky, crazylady и gocedelcevstip им се допаѓа ова.
  4. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Мој ден.
    Полн со меланхолија, убавини.
    Обично пишувам во недела, и тоа импулсивно.
    Се шетав денес по ветер со љубовта.
    А инаку, сконцентрирано уживам, слушам музика, готвам... Ја сакам иако знае да биде напорна. :)

5. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Недела - супер ден.
    Вечерта не морам да излегувам :lol: :lol: па можам да си правам еден куп други работи.
    Уште да сум втора смена утредента!
    Милина! :D

На Cacy му/ѝ се допаѓа ова.
  6. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.250
    Допаѓања:
    67.794
    Недела ми е некако најтапа ден. И така сум стално на работа, а кога е недела па уште повеќе се нервирам пошто недела е нели ден за одмор. А и се нервирам со проклетите автобуси што и така се ретки, а не па во недела.

7. anastasija19

anastasija19 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    51
    недела е бош ден сите дома досада утре е понеделник книга не сум фанала цел викенд :x :x :x :x само гумуш на сител реприза гледам и ништо друго

8. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    355
    Допаѓања:
    45
    недела? кога ќе станам ја чистам собата прво...а после зависи од времето..ако е убаво обавезно некоја комбинација правам ако не е се излежавам гледам тв...

9. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.522
    Уф, зависит!
    Некогаш неделите ми се преубај.. а некогаш предосадни. Зависи во кој Mood сум =) како и да е... едно единствено ме нервира.. следниот ден е понеделник... :|

10. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Nedelja, prokleta nedelja,Nigde nikog, pustinja u nasim snovima,Jos samo sjecanja...
    Коа ќе ми текне на недела се потсеќам на летото 2009 то...ех таа недела... ;(
    А иначе недела ко недела ќе си поспијам и коа ќе станам ме мрзи да се облечам...ај ќе се намолам некако дошло 2 саат после ќе седнам да учам оп 3 време за ручек па ќе седнам на ПЦ и во 7 ќе ми текне дека имав за учење а и дека треба да се бањам да пеглам коса и книги да спремам... е тоа е секоја недела... :lol:

11. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.250
    Допаѓања:
    67.794
    Еееее недела е сите форумџики спијат нема кој да ме дружи...

12. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    Недела како недела :D Обично сите дома спеме до кај 12 да одмореме па псоел стануваме се спремаме и обично одиме кај баба ми на ручек..традиционално се собира цела фамилија аа богами многу сме и затоа не одиме секоја недела да не ја мачиме многу баба :D ако пак не сме кај баба ми дома спрема мајка ми нешто така побогато и ручаме па после кој шо си има работа ..јас најчесто учам,читам нешто или седам пред компјутер или па излежавам се гледам некое филмче а покасно излезам со другарките или дечко ми и така помине и недела :)

13. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    недела е ден за посета на баба и дедо.... :D :D :D :D :D

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  14. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Аaaaa Go-Girl,Затоа дури сега седнувам на фемина.Си бев на ручек кај баба и дедо,сега нека ќутат до наредната недела,ако не и подоцна ;) Ама гледаш де јас и ти многу сме биле слични,истомисленици :D
    А инаку недела ми е ден само за мене,на никој не го давам,и правам се што ќе ми текне!

15. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    :lol: :lol: :lol: јас бев само на кафенце...ама многу ми е мило кога ќе ги видам како се радуваат на мојата посета па макар и на кратко :D

16. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Уф нема баба и дедо што не се радуваат на внуците.Овие моиве ме пукнаа,ама ај уште малку поседете,што ќе прајме ние после :lol: Ама доста беше.Имам и други работи ;)

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  17. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    681
    Nedela mi e den za "domacinski" raboti.
    Perenje ,peglanje,rucek itd!
    Najubavo mi e vo nedela sto se odmaram maksimalno i se spremam za ponedelnik.

18. maserkaTA

maserkaTA Истакнат член

Се зачлени на:
    22 февруари 2010
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    7
    Дефинитивно НАЈтапа ден... :twisted:

19. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.392
    Допаѓања:
    1.117
    Недела е...Неделите секогаш ме потсетуваат на тоа колку малку ти значам.Поминувај се, забавувај се...И ти и јас знаеме дека утре пак ќе бидам тука и покрај се.Не се работи за тоа дека сум заљубена или затоа што така треба.Едноставно сум се помирила дека нашиот однос е таков.Можеби подобро од ова ни не знаеме... :(

20. A.srcuska

A.srcuska Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2009
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    21
    Па нели недела е ден за одмор и релаксација од полната недела што сте ја имале за да наполните батерии за наредната што ве чека ! Недела како недела,спиење до покасно,кафе во кревет,лагано да одлучам што ќе облечам и како ќе се дотерам ако излезам . Наваму натаму денот поминал .Е сега вечерта ... најубаво ми е кога си ја поминувам со дечкото во онака опуштена атмосфера полека ... мм дури мерак ме фати за недела да дојде хаха