Искрено не мислев дека се овие. Ми рекоа дека има игри на форумот ама јас не ги најдов. Мислев дека се они што ги имаше порано (со кокошки итн). Ок фала
Каде гравираат во Скопје? За злато знам, по златарите кај што купуваме.. Ама јас сакам нешто друго да изгравирам на метал.. По можност од утре за утре..или за 1 ден Однапред фала на одговорите
женски ако одиш на преглед на гениколог и имаш некок проблем па мораш на операција иако си полнолетна,дали геникологот мора да им каже на родителите дали си невина или не си? пошо несакам да дознаат глупо ми е
Ако си полнолетна која е потребата да одиш со родител? И ... знаеш дека не смеат да изнесуваат информации на трети лица ..
Дали некој знае по колкава цена (отприлика барем) се продаваат гел од алое вера и кокосово масло? Нека ми каже ве молам.
Јас сама отидов.. два пати. Еве жива сум Не мораш да одиш сама. Сепак, операцијата нема никаква врска со невиноста.. Освен ако после операцијата од невина не те направат крајно виновна..по сите точки.
Zavisi kakva operacija i kade.Se potpisuva soglasnost za operacija i kontakt telefon baraat od nekoj blizok(soprug/sopruga....)
Не знам како ги принтаат чашине и другине тракатанци, ама прашај каде што принтаат чаши или во Тиноски