Кои апчиња за паметење се тие? Мислиш на додатоци во исхраната како гинко билоба, витамини Б-комплекс и слични? Немаат штетно дејство, ниту пак многу реално дејство, најмногу имаат ефект на паричникот. Подобро е зголемување на концентрацијата со смиреност, доволно спиење и позитивна енергија
А колку се плаќа од ден и како се движат цените за храна и пијалоци бидејќи претпоставувам не е дозволено внесување од надвор?
https://www.crnobelo.com/dom/ureduvanje/28301-6-sobni-bilki-za-procistuvanje-na-vozduhot Каде ги има некој од овие да се купат?
Дали некоја нарачала чевли од Lusido shoes? Чевлите се од турско потекло, па ме интересира дали калапот им е стандарден или е помал.
Да провериш во Бриколаж. А најверојано ги има и на Бит Пазар, на пазарот за цвеќиња што го префрлија позади болницата. Јас таму имам купувано кактуси и алое вера, а имам ги имам видено и некои од овие.
Здраво Дали има некаде во Мк тестирање на типот кожата? -сувост, пори, брчки, тип, дебелина, хидратација, оштетеност?
Баш кај адора. Со бр 4. А и пешки не ти е многу далеку, 20тина минути. @Irenaiki Едит: и 41А. Не 41, туку 41А. Значи 4 и 41А.
@Animali Годинава ми е година кај што одам се или ништо па би сакал да истражам што има а и да пробам некои работи