Да не си грешка нешто ? Не можат да ти пуштат нарачка на лепе очи, на вересија. Парите се повлекуваат одма штом ја комплетираш нарачката, сигурно у тој момент си имала доволно пари на картичката, во спротивно, би ти стигнала порака од банката дека трансакцијата е неуспешна..
Да не знаете некоја онлајн продавница на фејзбук на која се продаваат куфери на тркала во различни големини?
Здраво, дали знае да ми каже некој што праќал писмо од кај нас дали има опција за tracking number? дали само треба да прашам и ќе добијам? и дали се доплаќа?
Земи си од битпазар, три пати поевтини се, а истите се. Имаше една продавничка баш таму за такви работи, балони и џинџири минџири, не ми текнува името ама за роденден земав таму и не ме фатија појше од околу 200ден, 2 балони со хелиум.
Со хелиум балони ти спремаат/полнат на Битпазар????? Од големиите??? Дај координати да одам да си видам
ако мислиш на писмо што ќе знаеш до каде е пред да стигне надвор од државава на пр.можеш препорачано да си доплатиш и ќе можеш да го "следиш" додека стигне...