Не знам за тој, не сум го разгледувала, јас па барам конкретно да може на паркет да се користи, па после и за на други места.
Ламинатот и со џогер се чисти добро ,сеа не знам на пареава се надевав ќе е подобро. Паркет исто не треба вода а пареа веројатно може.
Кај мене цел стан е паркет со исклучок на детска што е ламинат и кујна плочки. Вода знам дека не треба на паркет, не би да се подуе, пред брзо е лакиран и струган. Прашањево е за чистач на пареа, ако има некој искуство да сподели кој што одговара за на паркет. А секако може и да би го користела за прозори итн итн.
Дали некој може да ми пише број од мајстор во Скопје? Со цимерка сме, и не сме од Скопје, но ни се појави проблем во тоалетот, и не знаеме мајстор тука, ѕвоневме Сити Хаус, ама не вршеле поправки...
@Viktorijaaa5 Вики, бев до Технополис, си земав цедалка за садовиии многу се квалитетни и супер попуст, да ти кажам дека трае до Сабота така ми кажаа. Мој совет, не знам каде си и каква ви е водата, ние сме хаос со водава и си земав со бел тоа што е како постоље/послужавник, иако на око црните повеќе ми се допаѓаа ама реално гледам функционалност. Прашав ако има некој проблем(зошто не даваат гаранција) рече продавачката дојдете ќе средиме. Си земав и плус други домаќински работи така да попустов е топ и мах го искористив
Може ли некој прецизно да ми објасни каде се наога точно Стружанка во тц Бисер? Да не лутам пошто веќе едвај одам
Кога ќе го поминеш цел Бисер за да одиш накај пазарчето доаѓа позади од лева страна. Наспроти Стружанка имаш Жито пекара и тобако.
Земи ја за стартна точка автобуската станица што е баш пред бисер. Се качуваш на плочникот позади, и тука на ќошот ти е Флафи (палачинкарата). Земаш се движиш све по крајот (не влагаш внатре у трговскиот), тука има паркинг, имаш кафе бар, одиш све право само и на еден ќош ќе ја забележиш Стружанка. Баш наспроти Стружанка има Жито леб пекара.
Здраво. Каде и како може да проверам дали со поминување на платата се платени и придонесите за здравствено, пензиско, социјално осигурување за секој претходен месец? Што значи тоа платата е помината, а после неколку дена се поминува на сметка 1 денар? Ви благодарам
Можеби Во некои од местава кај што продаваат скејтови, како дропин. Минатата недела купив букет со три ружи и др мали цвеќиња 300 ден беше. Тие тезгичките кај бабите напред се поефтини од било кај. Ама мислам дека повеќе од 500 ден не би требало