Мене за надразнето грло проанги спрејот ми е незаменлив. А за јака болка во грло, кога не можам да голтам - само ангал пастили.
Правев нокти во ск и дека со материјал од претходен салон ми ги наплати по цена како "корекција+дизајн" е сеа следен пат ако одам кај нејзе како ги наплаќа пошо има гел лак+дизјан и корекција гел лак+ дизајн. Кај други салони имам видено посебна цена ако е од друг салон, не ја прашав и сеа мисла ми е пошо не ми е баш евтино у споредба што сум плаќала претходно.
Прополис ама не од аптека туку вистински, јас земам од хепи пчелни производи кисела вода се имаат и достава, за ден ми поминува
Различни се ценовниците кај сите. Обично ако претходните нокти правени во друг салон, пишува една цена за "корекција", и друга цена за "корекција од друг салон" обично 100-200 е разликата кај повеќе што имам приметено. Некои ги има не наплаќаат ништо плус за корекција ако ноктите ти се од друг салон. А, ова "+дизајн" не би требало да ти го наплаќа ако не ти цртала ништо по ноктите. Дизајн се однесува на цртањето. Постирај го целиот ценовник ако сакаш па ќе процениме која е стандардна цена.
Знам дека сè што е со мед помага, ја еве дома и тегли мед имам, ама не смеам, алергична сум на полен и ограничена сум со такви производи со мед блазе вас што може да си користите, знам колку помага. Ја ќе си останам со пастили и некој спреј, тоа е
@baguf4e @DaisyDream во близина сте ми со живеење, каде имате општ матичен? Јас сум во Јане, сакам под итно да си одам од таму, па давајте препораки.
Оф грешка човек прашуваш, јас сум во Аеродром ама матичната ми е кај МВР према Црниче. Задоволна сум многу и затоа не ја менувам за некој поблизу.
Гел лак е само лак врз твоите нокти. Ако става гел па печеш, па потоа става гел лак па пак печеш тогаш важат цениве подолу. 1000 без дизајн, 1200 со дизајн.
Ако добро разбрав според описот од ценовникот, ако ти стави лак една боја тогаш би било 700, а ако доцртува нешто (цветчиња, мачиња, повеќе бои и слично) тогаш би било 800.
Девојката што ми пиша да ја поканам на Best Secret за во ЕУ брендирана облека и додатоци, ја избришав пораката и пак да ми пише
Каде може да се пријави неработење на институции? Пример ако имам пријавено нешто на државениот инапекторат во било кој оддел, а они не преземаат ништо... Доста ми е веќе од неработење и затајување.
Не знам каде си, ама колку и да ти е далеку топла препорака за амбуланта Викторија (Чаир). 24/7 работи и секогаш има некој дежурен.