Мене за надразнето грло проанги спрејот ми е незаменлив. А за јака болка во грло, кога не можам да голтам - само ангал пастили.
Правев нокти во ск и дека со материјал од претходен салон ми ги наплати по цена како "корекција+дизајн" е сеа следен пат ако одам кај нејзе како ги наплаќа пошо има гел лак+дизјан и корекција гел лак+ дизајн. Кај други салони имам видено посебна цена ако е од друг салон, не ја прашав и сеа мисла ми е пошо не ми е баш евтино у споредба што сум плаќала претходно.
Прополис ама не од аптека туку вистински, јас земам од хепи пчелни производи кисела вода се имаат и достава, за ден ми поминува
Различни се ценовниците кај сите. Обично ако претходните нокти правени во друг салон, пишува една цена за "корекција", и друга цена за "корекција од друг салон" обично 100-200 е разликата кај повеќе што имам приметено. Некои ги има не наплаќаат ништо плус за корекција ако ноктите ти се од друг салон. А, ова "+дизајн" не би требало да ти го наплаќа ако не ти цртала ништо по ноктите. Дизајн се однесува на цртањето. Постирај го целиот ценовник ако сакаш па ќе процениме која е стандардна цена.
Знам дека сè што е со мед помага, ја еве дома и тегли мед имам, ама не смеам, алергична сум на полен и ограничена сум со такви производи со мед блазе вас што може да си користите, знам колку помага. Ја ќе си останам со пастили и некој спреј, тоа е
@baguf4e @DaisyDream во близина сте ми со живеење, каде имате општ матичен? Јас сум во Јане, сакам под итно да си одам од таму, па давајте препораки.