Дали и кај вас кога ќе дувне ветер шахтите одвраќаат по улиците, каква смрдеа значи. Цело време сме болни епа?
Do kade si so ovaa ideja? I jas odamna sum so ideja no za von skopje, pomal grad bez igroteka Koj e startniot vlog, prostor, nabavki na rekviziti i pijacki??
Имам сецко за лешници до 2 сечила ама прегрева ако се користи почесто и за поголема количина...знаете ли да ми предложите некое сецко за путер од лешници , кое не прегрева или сите се такви ? И подобри ли се тие со 4 сечила од овие со две ?
Да, тоа обавезно ама ок е за мала количина една мала тегла , јас сакам поголема количина да направам и некако замара толку и плус како што е пластика не знам, пола ден ќе ми треба со паузи
3 предавања беа, бесплатни со претходна пријава на мејл. Темата беше за исцелување, знаеш, тоа е со Мате поминаа нажалост. Истото од книгите е веројатно, така што ништо посебно не кажа. Имаше уште тројца други предавачи.
Дали во Битола има bomber military јакни (military спомнав оти сакам некоја зеленкасто-маслинеста боја) за мажи?