Дали и кај вас кога ќе дувне ветер шахтите одвраќаат по улиците, каква смрдеа значи. Цело време сме болни епа?
Do kade si so ovaa ideja? I jas odamna sum so ideja no za von skopje, pomal grad bez igroteka Koj e startniot vlog, prostor, nabavki na rekviziti i pijacki??
Имам сецко за лешници до 2 сечила ама прегрева ако се користи почесто и за поголема количина...знаете ли да ми предложите некое сецко за путер од лешници , кое не прегрева или сите се такви ? И подобри ли се тие со 4 сечила од овие со две ?
Да, тоа обавезно ама ок е за мала количина една мала тегла , јас сакам поголема количина да направам и некако замара толку и плус како што е пластика не знам, пола ден ќе ми треба со паузи
3 предавања беа, бесплатни со претходна пријава на мејл. Темата беше за исцелување, знаеш, тоа е со Мате поминаа нажалост. Истото од книгите е веројатно, така што ништо посебно не кажа. Имаше уште тројца други предавачи.
Дали во Битола има bomber military јакни (military спомнав оти сакам некоја зеленкасто-маслинеста боја) за мажи?
Здраво, дали знаете како да исчистам дамка на креветот од добиено? Исушено е, не знам со што да избришам а да не ја проширам флеката
Го пробал некој овошјето од Драгана Илиески на ИГ што имаат страница и ако да какво е? Пошто пишува органски малини, капини..кај нас има услови за органско производство? Од Мак. Брод било овошјето..
Дали знаете дали оваа Икеа работи? Јас знам дека еден период како да беше затворена па одевме до Бугарија.