Нешто magic cips мислам дека беа така нешто се викаа. Се ставаа во зејтин и набабруваа т.е се пржеа. Како во картонска кутија беа. Ако мислиме за истите, вака нешто изгледаа мислам
Изгледа се овие, да. Само шо јас ги памтам повеќе како перничиња, ама сега, откако ги видов и овие - се сетив и на оваа варијанта. Сѐ мислам некако специфично ги викавме...
Можно е и друго име да имаа. Мене се ми се врти како magic cips. А тие како перничиња имаше со сланина мислам. Ги обожавав
Во темата за корисни Андроид апликации @Billy Idol имаше постирано неколку, пробај. Е сеа ти шо имаш ајфон, чим имаш ајфон шо те кошта да плаќаш Забораив дека ја спуштив пак една од апликациите, то ест не забораив, него не бев доволно брза да ја откажам претплатата, па плаќај си сеа уште еден месец
И јас така знам..братучедка ми сега од септ работи приватно, и и кажаа дека и неа ќе и следи, ама изгледа на добра воља на газдарицата..знам дека државно не е така
Каде во Скопје може да купам мала количина приватно сокови и кисела вода во стаклена амбалажа, како што продаваат во кафичите и рестораните?
Постои ли некое решение за комшии што чуваат кучиња кои квичат лаат 24/7 , не се живее веќе овде , сакам животни и тоа се , ама неподносливо стана
Па секој различно , јас од витамини повраќам имам пиено селен на солгар ...не може друг да ти каже искуство кога кај сите делува различно , јас не поднесувам витамини вака и се истурив повракајќи цела ноќ