И при настинка урината менува боја, од храна исто така. А и од витамините да е, ништо страшно. Хидрирај се подобро и олабави малку. Се надевам дека прашањата ти се повеќе за да тепаш досада. Ако си навистина толку загрижена, тогаш обоена урина од витамини ти е најмал проблем. Посоветувај се со лекар/посвети внимание на психичкото здравје.
Обично знам дека ако ти паѓа нешто од тебе(коса, заб) не е убаво. Ако паѓаш, мислам дека ти треба поддршка некоја, може ти е тешко, може имаш некои проблеми, по тежок период од животот и бараш да се потпреш на некој. Исто така имам слушнато дека денеска недела, соновите немаат некоја важност.
Не бе, не ми паѓаат коса, трепки, заб, туку цел паѓам. Како во некоја дупка. Не се будам. А ова трае околу 10 секунди. Супер сум си, немам никакви проблеми во животот.
Имам многу плетени работи, прекривки за маси посебно. Така ми седат, не ги користам. Знае ли некој да откупува такви работи или некоја страна каде би можела да ги продадам?
Selfcare ли е ако си правиш дистанца од вмровци, или тоа спаѓа под дискриминација? На слава сум за брзо, ќе бидеме во иста просторија, не знам дали да ги поздравам или само да ги гледам преку мезето, хелп.
А да си дупиш о да ги прашаш дали сеуште ќе се однесуваат како да се опозиција или ќе почнат да работат ?
Каде е во Волково тој мини расадник /градина? Знам само Григос маркет каде има ама расадник немам сретнато и дали мора да се помине покрај Григос за да се стигне до тој расадник?
Дали има некаде во Штип да се продаваат Lisca градници, ако има некоја девојка од таму, да знае, да ми каже Однапред благодарам на одговорите