Ај некој поискусен да ми одговори. Имам телевизор со интернет и е приклучен на домашното вифи, но цело време снемува мрежа, значи еднаш вика дека има интернет а еднаш вика дека нема интернет и неможам да уклучам ниедна програма. А кога ќе го поврзам со хотспотот од телефонот, тогаш си тера без гајле. НО, на телефонот си се поврзувам на домашното вифи и си имам интернет, не ми прави како шо ми прави на телевизорот. До шо може да е?
Рутерот 100%. И јас сум цело време на интернет на тв ама немам проблеми. Види рестартирај го рутерот. Ако не, нов.
Ама јас си се уклучувам на тоа вифи на телефонот и неам проблем , само на тв ми прави така. Сигурно ли е до рутерот?
@Компир Манџа Во маркет на еден човек му ги кажуваа како посни, затоа се збунив Едит, декларација од chat gpt Состојки: пченично брашно, шеќер, палмино масло, масло од репка, какао во прав со намалена масленост (3,5%), гликозо-фруктозен сируп, пченкарен скроб, средство за нараснување (амониум хидрогенкарбонат, натриум хидрогенкарбонат), сол, емулгатор (соја лецитин), арома (ванилин). Алергени: Содржи глутен и соја. Може да содржи траги од млеко. Што е тука мрсно?
Имаат палмино масло, е сега ако си на строг пост не би ти препорачала, плус кремот внатре е со кремасто сирење.
Исто и мене ми беше, пастава помага има некој лек внатре. Посолена е, али стварно вреди. Иди у ДМ сигурно има, ако не у апотека.