Општи прашања

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 10 декември 2011.

1. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.385
    Ее тоа,ми текна кога го кажа името фала ти Кеч:l:

На Ketchup му/ѝ се допаѓа ова.
  2. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.444
    Допаѓања:
    5.404
    Ajde ke ve zamolam da mi odgovorite koga se upisite za na fakultet. Sakam da zapisam uste eden i sto dokumenti se potrebni i dali dokolku ima isti predmeti ke mi se priznaat polozeni.

3. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.685
    Znae nekoj nlb tutunska banka vo sabota do kolku raboti, koja filijala im e glavna?

4. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    На ninja35 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    1.338
    Допаѓања:
    7.619
    Имам неколку колешки што се префрлени од Скопје на мојот факултет, факултетот е ист, ама сите предмети не. Тие неколку што се исти им ги признаа. Уписите ти се во август, а потребни документи ти се сите свидетелства од средно, извод, ваљда некој документ од тој факултет претходниот, нешто од на лекар имаше и не памтам друго што..

6. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Дали знаете некоја временска прогноза кај што даваат точна прогноза?

7. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.427
    http://accuweather.com

8. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.385
    http://www.accuweather.com/en/mk/macedonia-weather според мене најпрецизно.

9. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Ако е истата што е и на Самсунгот, не. Не е точна ако е таа.

10. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.385
    Јас ја имам од самиот телефон инсталирано.И незнам мене ми нема утнато, 1 или 2 пати.За друга апликација незнам искрено.

11. jok

jok Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    932
    Допаѓања:
    908
    Ова е од ланскиот конкурс
    При пријавувањето за запишување на факултетите кандидатите ги поднесуваат следниве документи: 1. пријава за запишување (образец А1) 2. електронска пријава (од iKnow-системот) 3. оригинални свидетелства од сите класови 4. документ за положена државна матура (оригинално свидетелство за завршено средно образование) 5. извод од матичната книга на родените 6. доказ за државјанство на РМ (уверение или решение) 7. потврда за уплатa: - 300 денари на жиро-сметката на факултетот, за студиски програми за кои не се врши проверка на знаењата и умеењата, односно - 500 денари на жиро-сметката на факултетот, за студиски програми за кои се врши проверка на знаењата и умеењата по еден предмет - 1000 денари на жиро-сметката на факултетот, за студиски програми за кои се врши проверка на знаењата и умеењата по повеќе предмети Кандидатите кои конкурираат за запишување како вонредни студенти ги поднесуваат, освен горенаведените, и документите наведени во глава VI, точка 3. Забелешка: Бидејќи пријавувањето се врши со оригинални документи, се препорачува кандидатите претходно да направат преписи од документите за свои потреби и да ги заверат на нотар.
    При запишувањето, примените кандидати поднесуваат: 1. индекс, студентска легитимација и пријавни листови 2. три фотографии (две фотографии со димензии 3,5х4,5 и една со димензии 2х3) 14 3. потврда за уплатени 750 денари за информативни, информатички, културни и спортски активности на студентите на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, со назнака ИКСА на УКИМ, _______ (да се наведе факултетот - носител на студиската програма), на жиро-сметката 100000000063095 депонент: НБРМ, со сметка на буџетски корисник 1600103689 788 18 приходна шифра 723012, програма 41.
    А за тоа што и дали ќе ти признаат, обично даваш барање до студентски прашања. И одгорворните професори решаваат.

12. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.385
    Да ве прашам, дома најдов шишенце парафинско масло од Фитофарм.Речиси полно.Да не знае некој за што може да се користи?

13. lillypad

lillypad Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2013
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    16
    Каде можам да најдам сребрени светки за торта?

14. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.427
    Вo Рaмстoр.

15. LeaBay

LeaBay Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2014
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    12
    можда глупо прашање ама читам секаде низ форумов Марфи Марфи .. што е тоа за што се работи ?

16. I.want.to.sleep

I.want.to.sleep Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    469
    На LeaBay и elimkd им се допаѓа ова.
  17. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.444
    Допаѓања:
    5.404
    Imam upisano mnogu odamna i diplomirano pred 4-5 godini i se mislam dali dokumentite kako sveditelstvo mi se na faks ili doma treba da vidam so svadbive selenjeto..... of sega do prva maki za ucenje

18. mariatim

mariatim Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    1.159
    Допаѓања:
    12.529
    images.jpg download (1).jpg
    Прaшaв и вo сooдветнa темa,пa дa прoбaм и тукa.
    Дaли мoже нa кaдaтa дa се нaмести вaкa стaклo,и aкo мoже дaли знaете кoј би мoжел дa рaбoти сo тoa

19. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.444
    Допаѓања:
    5.404
    i da si doprasam moze srvarno glupo zvucam no ete dali moze so diplomata od faks da se zapisam. Se raboti za pedagoski faks imam oddelenska sakam preducilisna da zavrsam. Faktot deka ima isti predmeti i isti priemni jas ednas sum go polagala priemniot. I dali mozam da vlezam vo programata od vlada 30/35 vo septemvri ke polnam 30

20. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.683
    Допаѓања:
    6.261
    Јас ја имам симнато апликацијата Weather by Macropinch , многу малку простор зафаќа и е многу точна. До сега секој час го погодува времето дали ќе врне или не. А онаа Accuweather ја избришав целосно од мобилниот. Ужасно неточна и преголем простор ми заземаше.

На Marick14 и Viktorijaaa5 им се допаѓа ова.