Оргазам

Дискусија во 'Секс' започната од ev4e, 27 ноември 2009.

1. Boom

Boom Истакнат член

Се зачлени на:
    31 август 2011
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    10
    Проверена поза и најсигурна за доживување оргазам!
    Читам дека некои не можат да доживеат оргразам и не ми е јасно зошто?! Да, потешко е, не е лесно како кај машките, но сепак ако ја најдеш соодветната поза следува и оргазмот.

2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.531
    Допаѓања:
    160.559
    Описон горе...тоа е клиторален оргазам,а не вагинален.Исто такво ти е,ко да ти помага тој со прсти,само што ова сама се трие...оф...туку ајде,да не оргазмирам тука непотребно.

Ми одат кикотливи глупости,оргазам-организам бе...еее,а зборот оргазам го научив од к - 15,ко и шливка и импотенција...мајке ми.

На Irena-2 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.029
    Допаѓања:
    4.539
    Точно дека е клиторален ама не можеш стално со прсти да се фаќаш а ова ти е права ствар.Бодобро нешто отколку ништо :) А многу лесно вака може да ти се случат и двата типа оргазам и да се чудиш на која страна да фатиш. Е сега вагинален потешко се доживува ама мене лично клиторалниот ми е поубав

4. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.531
    Допаѓања:
    160.559
    Абе нема тоа,се или ништо ако не па! :D
    Дајте им на децата совет за оној поубавиот,не овој лесниов!И баба ми го може! :D
    Јас немам квалитети за наставничка за да можам усно(писмено) да објаснам,кај мене на пракса праќајте ги! :rofl:

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    :rofl: мене па леснион баш ми е поубав не знам зашто :^) Kлиторалниот ми е подобар, појак ми е!
    и вагиналниот е добар ама што знам.... :) A тоа дека тешко се достигнува е точно!
    Hего и 2та одеднаш :drunk: е тоа е крајот на меѓуножјетo 8)

На 1209, Phyramide, kate21 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. daence.To

daence.To Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    9
    тоа е дефинифниот крај на меѓуножјето.. :D ги имам и двата доживеано, и морам да кажам дека е двата се предобри...ЕДНОСТАВНО НАЈДОБРИ :D :D :D

7. vikivlahovik

vikivlahovik Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2011
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    0
    Јас досега само два пати сум свршила вагинално и стварно е ауууу многу убаво....али незнам зошто неможам натака пак да свршам многу потешко е, па затоа оргазам доживеам со стимулирање на клиториусот и ме излудува, али според мене вагинално е најјако несто,и понекогаш кога ме праша дечко ми му кажам дека сум свршила :( :(, али се труди да ме задоволи,задоволна сум од негова страна али од мојава не :D :D, понекогаш кога имаме односи некогаш не ми е мозокот на тоа сконцентриран и затоа неможам,,,што да направам помогнете ми.........

8. kristii

kristii Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    1.707
    Исто и за мене,од година негде како сум сексуално актива немам ниту еднаш доживеано оргазам

9. doich

doich Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    da vi dadam eden sovet kako da svrsite polesno znaci moze da gi doziveete i dvata orgazmi ma da e potesko za dvata ama sekako ke doziveete orgazam samo treba da pravite muskularni vezbi na vaginata dodeka imate seks.stegajte i opustaj te gi muskulite taka seksot ke vi bide mnogu povozbudliv i mnogu polesno ke moze da doziveete orgazam...:))) :)
    [mod-kirilica:32gp9lu6][/mod-kirilica:32gp9lu6]

10. HermioneM

HermioneM Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    25
    Јас сум доживеала само при орален пошто вагинален секс уште не сум имала. xD Понекогаш се ми требале и по 30 минути, а некогаш сум свршувала и за 5 минути.. а клиторалниот оргазам е нешто НАЈУБАВО :О (ќе правиме муабет коа ќе имам и вагинален секс :) )..
    кога го доживувам.. трае најмалку 10 секунди.. целата се тресам и немам контрола над моето тело.. летам во воздух :D понекогаш е толку јако што не можам да го издржам го молам дечко ми да престане да ме стимулира...
    Оргазам for the win <3

11. sakamte

sakamte Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    15
    незнам како можеш да доживуваш оргазам при орален секс коа јас ни при орален ни при вагинелен неможам :( :( ај ако може по детално пошто стварно ме интересира

12. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.229
    Допаѓања:
    48.337
    Оф душо, па најлесно е при орален, ти го стимулира клиторисот,се внесуваш во тоа и оп ете го :D јас кога ќе осетам дека ми го погодил што се вели местото му велам, стој, не мрдај, остани така :lol: во смисол да не ми шета со јазичето :$ и за кратко време оргазмот е тука :angel:

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  13. sakamte

sakamte Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    15
    аууф нема шанси да свршам така незнам зошто но глумењето оргазам ми страна навика :( ;) коа неможам и неможам :|

14. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.229
    Допаѓања:
    48.337
    Пробај зшто да глумиш кога можеш да осетиш, преубаво е :) значи и мене многу пати на почетокот ми се случуваше така, дури понекогаш ни задоволство не осеќав а па камоли да свршам |( и после видов што било работата, кога ќе осетам дека на само едно место,ми е убаво, се задржува на тоа и оргазмот си доаѓа :wasntme:

15. sakamte

sakamte Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    15
    свршувам само коа јас се сама стимулирам а коа е он нема шанси колку и да сум опуштена а глумама само да го задоволам него

16. lora12

lora12 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 септември 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Ej devojki pomognete mi mi mene :D ve molam go imam istiot preoblem :D

17. zizela111

zizela111 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    68

не глуми! лошо е тоа! ако дознае дека глумиш, а кога тогаш ќе дознае, во невоња си :!: :D

пробајте со убава јака и долга предигра. што те пали тебе? кажи му? ќе го направи тоа верувај. допирај се и сама, фантазирајте. тоа е решението.

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  18. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    Добива оргазам скоро при секој секс! Само штета што тоа е ретко па нели дечко ми не е тука :@ :@

19. lady-17

lady-17 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    6
    Jas dobivam orgazam sekojptat i mnogo e ubavo neopislivo :* :* :*

20. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.347
    Пробајте да ја загреете ситуацијата со подолготрајна предигра ,оралка ,ручни рад ,небитно.
    Најважна е фантазијата и психичката опуштеност.
    Никако немој да глумиш ,од што ќе се концентрираш на тоа не можеш доволно да се препуштиш на задоволството и нормално дека нема да свршиш ,а тој ако е поискусен ќе почувствува дека го лажеш ,мислам ,се работи за контракција на мускули ,а не за кој е погласен :!: