На 123movies. Инаку, го гледав и Sentimental Value. Добар филм. Приказна за комплициран однос меѓу ќерки и татко. Ми држеше внимание. Стелан одлично изглуми, ама глумиците кои му играа ќерки не се покажаа баш најдобро.
Зошто? Баш природно изгледаа девојките/жените... Ауч, никаква снимка. Ја не можам да гледам филм така, скроз го минимализира ефектот. Ќе причекам уште некој ден за добра снимка.
Ако имаш добар антивирус, за Marty Supreme можеш да проверуваш кога ќе го стават и на filmoviplex и onlinesaprevodom и да пробуваш на разни сервери. Само на првиов вебсајт има повеќе реклами, па ќе треба повеќе пати да кликаш на иксот. За актеркиве во Sentimental Value, па некако мрзеливо глумеа. Како да не им се работело.
Не, тоа е поентата на филмот, да изгледа како да е снимено секојдневието на семејството. Како и да е: нема потреба да проверувам, некаде на почеток на февруари ќе има добра снимка од Марти. Фала за препораките, во секој случај.
Train Dreams ми се допадна како приказна, ама па претажен филм е. Спојлер Роберт се измачи. Таман си ја најде среќата, му се лизна од раце.
Hamnet исто е тажна приказна. Спојлер Држи внимание. Може да се сочувствува со ликовите за загубата иако не ми допадна баш однесувањето на Агнес. Пол супер се снајде во улогата на Вилијам, но Џеси потфрли со својот мрзелив изговор. Сепак филмов вреди за Оскар. Weapons личи како дело на дрогирана будала. Можеше да биде одличен хорор да беше бар малку опишано потеклото на Гледис, не да чекаме да видиме дали ќе има приквел филм. И крајот на филмов не беше добар. Некој друг можеше да ја среди Гледис. Нема да се разочарам ако не добие Оскар.