А што има потреба маж ти толку да и се објаснува каде и што е кога не е дете? Разведи се ти и ќе расчистиш се со тоа семејство... Ти кога им одиш дома треба цела куќа да ти ја отстапат, а таа не смее да ти дојде на гости.. И од кај заклучи дека на свекорот твој и е лошо со неа? И да се разведат тие, таа пак ќе му биде мајка на маж ти.. Едит: Спомна ти да си на местото на свекорот ќе се разведеш. И јас да сум на твое место би се развел, да сум женско и имам маж кој не застанува зад мене туку се плаши од мајка му.. Може нивен договор е нејзиниот глас да биде последен, како што има многу патријархални семејства, може нивното од секогаш било матријахално..
Толку замарање, а дури не ни живеат во исти градови Енивејс, а што ако се разведат и свекрвата нема каде да оди и дојде да живее со вас? Јас пак ќе речам, минимизирање личен контакт е единственото решение, наместо анализирање на нивниот брак
Ако се случи ова сакам парт 2 од приказнава. А штом е толку љубоморна на син и, ќе почне да дејта други мажи и ќе им ги носи дома.
Самиот ни го има кажано муабетот дека му е лошо. Да ама тогаш ќе и се затне муцката и нема да смее да се обрати на никој едноставно ќе ја снема од нашите животи и кога и е даден црвен картон нема да смее да се однесува веќе така
Тешко дека ќе добиете тоа, тоа едвај го даваат и кога има физичко насилство. А зошто едноставно не заклучиш врата? Упорна си со тоа да се разведе со маж и па уште и забрана за приближување ќе си барала. Мене ова стварно ми стои дека си некоја швалерка.
Трола.. На никој не му се исплати секој ден да патува од еден во др град и да тропа по комшии, и да е пензионерка не знам како стига пензијата секој ден да се шеташ во др град...
Хаха што го нема,искрено никогаш не стаила забрана на секс во ситуации кај што се задоволуваат само сопствените потреби и ништо повеќе
А што ако е родител не треба граници? Мислите на секој треба да се допуштава да ти го ебе раатот и животот со неговите фрустрации
Самиот човек си се објаснуваше на синот. Каква швалерка со старец кој има проблеми со простата и едвај преживува..Не бидете смешни ве молам јас гледам да се отарасам од умоболни личности што ми го реметат мирот и мене и на децата Му пишуваше.али ја блокираше и почна по неговите другари да звони да ги прашува кај е што прави итн..
Да, да, татковците баш на синовите ќе раскажуваат дали ја ебат или не ја ебат мајка им. Нема да се разведе, не му верувај. Те лаже. Спаси се на време од оженетиот.