Се прашувам дали после се сеуште има луѓе кои му веруваат На Црпко и на Сдс без М. И дали има такви кои би ги гласале. Не дека другиве се цвеќиња ама овие биле баш АРАМИИ
Ја запоседнаа државата сега кој да ги истера. Ама не се тие криви толку кои баратаат со крупни пари колку нивните штапски штакори шо за ситно ги поддржуваат во сите глупости.
Да не бидам во друга тема офф топик. Победи концептот кој за 4 години во Македонија донесе 0 (нула) странски инвестиции, изгради 0 (нула) фабрики, ги рекетираше пола бизнисмени, ги ослободи убијците и криминалците. За Зоќи ич да не правам муабет: - криминалец, три пати аболициран; - купува пратеници како на сточен пазар; - елементарно неписмен и, благо кажано, глуп; - те вреднува колку литар зејтин и три кила компири; - лаже као никој друг; Очигледно затоа и сме на дното на Европа.
Заев не победува на изборите туку си ги мести со амин на меџународната. Но да не беше бројот на поддржувачи кои ги има мн тешко ќе поминеше и таа работа.
Иако невозможно и малку веројатно, ќе речам Левица. Нови дечки, нови лица, ќе ги видиме како ќе се залагаат и работат.
Еднаш, одамна, им бев симпатизер. Член не сум. Од оваа перспектива, не ги оправдаа моите очекувања од формирањето влада по изборите во 2016. Сепак, секогаш би ги избрала нив пред ДПМНЕ.
Зошто пред време со предрасуди, осудувања, и негативни ставови.. Де да ги видиме дечките, ако не чинат, нема да бидат повеќе во собрание, дајте им време.. Ги видовме 30 год "нашиве, македонските" партии, з'кнати за пари.
Ја укинаа Радиодифузната такса, покачија минималец, ни дадоа поврат на ДДВ, не направија Северни граѓани, не крстија со ново име, сменија име на автопат и аеродром, ги избрусија сонцата од шахтите, ни го сменија знамето, потпишаа добрососедски договор со сестра Бугарија, нели един народ сме, а две држави А да, и на Ципрас му ја подарија вратоврската за успомен и дуго сечање А сега бек ту риалити, струјата за 8% ја поскапија, буквално сите намирници за основен живот ги поскапија, ама и ние многу бараме бе, та нели ни го враќаат ДДВ-то, тууух што неблагодарни ќе бевме, а и нели, и покрај тоа што ги урнаа спомениците на Грујо, ни го оставија Аце, јеееј упс, за скоро и на Аце ќе му ставале некоја фуснота дека не бил наш, меЃународен бил и тој
Не би ме зачудило искрено и тоа да се случи, ама јас на Тв слушав пред некој ден дека ќе му ставале фуснота, дека бил предок на заедничка историја и не знам ти што, нели се е, само Македонец не е Ќе покаже времето, овие не се за верување, се колнат, те гледаат во очи и те лажат.
Па и не е македонец Рама, античките и современиве македонци врска немаат еден со друг исто како античките и современиве грци. Е сега што сакаат со лажирање на историјата да се прикажат ко наследници на античката грчка култура е друга тема.
Абе Џони брат, ај седи си мадро по тоа штабојте, и таму мантрајте си празни политики, чувајте си ги работните местенца, и не паламудите многу.
Ако ме читаш знаеш дека не сум политички определен ама океј, у вашите испрани врмронски мозоци нема место за слободоумни луѓе. Или се со вас или се предавници, соросоиди и кодоши. Тоа е таа матрица што нема никогаш да дојде на власт.