Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Кога ти го прочитав постот одма ми текна на овој виц:

Циганче:
    -Дај 5 денари, Господ две близначиња да ти даде.
    -Не сакам близначиња.
    -Епа добро, едно близначе.
    :rofl: :rofl: :rofl:

Да се насмееме малку де. Со среќа нека ви е и ти посакувам лесна бременост. :)

На Anabelle.Amorette, Ketchup, crazylady и 15 други им се допаѓа ова.
  2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.100
    Допаѓања:
    165.811
    Штом помине еден и пол за мене работниот ден е завршен. Непродуктивна сум...скроз.
    Јао...нешто ми оди среќа, некое убаво...нешто ќе се случи.
    И викам сабајле на колешкава, дај да си завршам јас работа, може струја ќе снема. Само што завршив, стварно снема струја. Затоа он ме вика вештица...не е севте вака.

На Anabelle.Amorette, Ketchup, Mishela и 12 други им се допаѓа ова.
  3. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.688
    Допаѓања:
    6.295
    Ги слушам вестите и не ми се верува…Какви бесчувствителни монструми живеат во мојата земја. А има само 23 години
    http://m.tocka.com.mk/vesti/195870/...rzija-i-bebeto-go-frlila-vo-korpa-za-otpadoci
    Го родила, го фрлила во корпа за отпадоци и си ја продолжила апсолвентската екскурзија.

На Rama, kjukli, bella.s и 4 други им се допаѓа ова.
  4. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Уфф, сум спомнал тука на форумов дека децата ми се слабост, особено бебињата, ама оваа треба на парчиња да се исецка па после да се фрли во корпа за отпадоци, а не бебето.
    Уште не можам и никогаш нема да можам да го заборавам бебчето Најден кое претпре огромна болка заради вакви бездушници.

На Rama, Ketchup, kjukli и 4 други им се допаѓа ова.
  5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.100
    Допаѓања:
    165.811
    Психопатија жени.
    Само да знаете дека има и вакви мајки кои емотивно и ментално ги отфрлаат своите деца, а глумат добри мајки.
    Да не знаеш што да мислиш и што е полошо...

На Ketchup, crazylady, Mama25 и 12 други им се допаѓа ова.
  6. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.688
    Допаѓања:
    6.295
    Затоа е потребно гинеколошкиот преглед да биде задолжителен и бесплатен за сите најмалку 3пати годишно. Посебно за децата без разлика на која возрас се. Заедно со едукација.
    Имаш матичен број, женско си, автоматски да се појавиш на преглед. Нема потреба од покана од матичен, имаш, немаш, појави се во болница.
    А ако размислам подобро треба да важи и за момчињата. Тие пак од срам и неупатеност никогаш не посетуваат гинеколог.

На Dennings и kjukli им се допаѓа ова.
  7. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.200
    Допаѓања:
    5.149
    Едукација и подигнување на свестта што е важно во животот, што е љубов, што е секс, што се деца и бременост ... страшно.

На kjukli и kolovoz им се допаѓа ова.
  8. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    И после не била остварена ако не роди. Епа ова е остварување на нивоУ. Дефинитивно многу се прават дека знаат, како демек имала секс и била божица на знаењето, ама за заштита не кажале на Сител. Покрај тоа, конкретно оваа девојка спаѓа и во групата со ментални проблеми и би требало да посетува психијатар, штом журката била толку важна.

На QweenSM, Ketchup, Mishela и 5 други им се допаѓа ова.
  9. mariatim

mariatim Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    1.159
    Допаѓања:
    12.529
    И мене децa ми се слaбa тoчкa,и секoгaш велaм живoтoв нее прaведен,некoј душa гo бoли дете дa имa дa му пружи дoм,услoви,некoј невинo суштествo штo се рoдилo без дa знaе,ќе трпи тoртури,души мaли невини ;(

На Rama, kjukli, galapce и 3 други им се допаѓа ова.
  10. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Понекогаш сонувам за таква љубов, за која ќе газиме се пред себе.
    Сите ќе бидат против нас а и ние ќе бидеме против сите.
    Ќе ги оставиме сите позади и ќе бегаме преку планини и езера.
    Ќе бидеме сами и среќни на крај. :wasntme:

:~:

После, ми завршува епизодата од серијата и се враќам у реалност. :D

На mila1111, Jenniffer, Rama и 25 други им се допаѓа ова.
  11. Wahnsinn

Wahnsinn Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2015
    Пораки:
    376
    Допаѓања:
    2.459
    Обожавам кога врнееее, ама да сум дома..... прекрасно ми е :inlove:
    :rain:

12. bokace

bokace Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    1.638
    Допаѓања:
    5.984
    3 години во брак , прекрасно е чуството да сакаш и да бидеш сакан :l::inlove:

На Ketchup, crazylady, Stories и 12 други им се допаѓа ова.
  13. Wahnsinn

Wahnsinn Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2015
    Пораки:
    376
    Допаѓања:
    2.459
    You only see what you want to see.
    You only have time for people that you want to meet.
    You only have something to say when you dont want to do something. Otherwise there is nothing left to be said.

На Petar80, GirlLove, Jordanovska-K и 3 други им се допаѓа ова.
  14. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
  15. BoneMachine

BoneMachine Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2014
    Пораки:
    862
    Допаѓања:
    3.383
    СДК вчера со другар спонтано решивме да идеме пешки од Матка до Водно(лоша идеја :headbang:). На сред пат почна да врне и дождот не накисна до гола кожа(имавме уште околу два саати пат). Стигнавме до крстот како накиснати мишеви, :D среќа што сеуште работеше жичарата ама кога стигнавме доле улиците беа блокирани заради штрајкот,на крај успеавме некако да стигнеме до дома.:whew:

Денес(воздишка), денес пијам чаеви, лежам во кревет и читам фемина, ако ништо друго барем ќе го памтам денот засекогаш.

Последна измена: 12 мај 2016
    На Wahnsinn, Anabelle.Amorette, Ketchup и 8 други им се допаѓа ова.
  16. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.395
    ЕХ како би пуштила сега некои комедии, или било какви лесни филмови и би гледала цела вечер и утре цел ден. Би избегала од реалноста, би уживаала без да ми е гајле за нешто...и така времево е катастрофа (рекоа за утре сонце ќе имало, искрено премногу се надевам инаку не знам што ќе се деси со мене) ама ако врне ич не би се замарала, и не би потстанала од кревет. Ама МОРА и МОРА да станам рано :( Наместо да читам јас препишувалки правам :( Ич немам концентрација, мозокот ми лета на сите страни, ќе седнам малку да читам ете одма сум станала демек нешто ми треба. Бев и на чист воздух, изгубив некој саат така ама пак не бива. Не е некој тежок предмет ама кога не ти се учи, едноставно не ти се читаат ни 10 стр а не нешто повеќе. Камо да се правеа испити во зависност од тоа кога си расположен, на пример јас во вторник ќе бидам и тогаш да правам, некој може утре си е, па тогаш нека полага. :handshake:
    Па сега гледам утре петок 13ти било :fubar: значи да сумираме: #врне #катастрофи #депресивно #време #облачно #чадори #вирчиња #кал #се карав со другар #нерасположена сум #книга не ми се фаќа #утре петок 13ти #испит (mooning) зошто? ЗОШТО ПО ЃАВОЛИТЕ?

P.S. сите трчаат, вежбаат, диети држат, пазат на храната а јас вечерав хамбургер. Епа нека ми се наздравје новите бутови, газ и стомак што ќе се залепат на мене.

p.s.2 Како може да си играте и да лажете за болести и смрт бе? Како може така со полна уста да речеш дека дедо ти е тешко болен, дека имал мозочен удар (а врска нема, човекот е здрав) или дека баба ти умрела ( а таа жива)???? Секоја чест. Ви симнувам капа на сите такви. Се ќе напраите за внимание, или за оправдување. Ама удрете по старите, ај и онака се стари и лажете дека се болни слободно. Се ежам од самата помисла дека со свои уши и очи видов како лаже. Ми се гади од човечкиот род.

Последна измена: 13 мај 2016
    На mariatim, CrazyOne, GirlLove и 3 други им се допаѓа ова.
  17. ccca

ccca Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2013
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    1.205
    petok 13 ...nekoj ke naprai mn pari ili golema belja denes

На Bender Rodriguez му/ѝ се допаѓа ова.
  18. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.794
    Допаѓања:
    323.775
    СДК дека сеуште постои стара Македонска ,,мантра,, за верна жена

Додека тој ме држи за рака , сведочам на негово удварање и флертување со други жени, јас несмеам ни да помислам да погледнам друг.

Море МРШ !!!

На Petar80, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Rama и 8 други им се допаѓа ова.
  19. Скопјетесакам

Скопјетесакам Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2015
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    9.191
    Неможам да ги сватам и ми е премногу жал за оние машки што се зачленуваат за темата секс,добро бе толку сте очајни?Искрено како машко ми се гади од такви машки.

На bella.s, Rama, Summerlover и 3 други им се допаѓа ова.
  20. buttercup5

buttercup5 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    1.240
    Конечно да огрее сонце, моето расположение е како времето. Два дена ептен бев down, не ми се изслегуваше од дома. Башка и колоквиумската сесија ми е почната. Денес ќе се чувствувам мнооогу подобро! Ќе отидам во теретана, ќе ги облечам најјаките хеланки па бившиот нека пукне од мака.

Добро утро луѓе! :sun::coffee:

На mariatim и kjukli им се допаѓа ова.