Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    5.739
    Допаѓања:
    54.633
    Честита слава Св. Ѓорѓија на сите кои ја слават, за многу години да е. :)

На Milobebence, Rama, Dust и 16 други им се допаѓа ова.
  2. christinnn

christinnn Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2014
    Пораки:
    2.776
    Допаѓања:
    21.519
    Начукале по 18/19 години, а не знаат основни работи за секс и заштита..Кожа ми се ежи од врснички кои мислат дека ќе затруднат преку гаќи или рака.
    Боже ме сачувај. Во последно Дали сум бремена темата ми користи за да се насмеам квалитетно.
    Наместо да одиме напред, ние се уназадуваме од простотија и неинформираност.

На edna_malecka, Milobebence, Rama и 22 други им се допаѓа ова.
  3. worrieddd

worrieddd Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    973
    Допаѓања:
    3.605
    Топло чоколадо со плазма и шлаг. Најубаво нешто што изедов денес. :rofl:

На edna_malecka, vitamina, Rama и 11 други им се допаѓа ова.
  4. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.598
    Сакам да кажам дека ме боли, многу ме боли душата..и зошто се прашувам, зошто бев добра, за мир во куќа, ај да нема расправии...и ете, некој си искористи што сум глупа, добра, наивна и сега јас глава да си лупам од зид...колку боли кога ќе зависиш од тој што те изиграл..а те осудуваат после и твоите дома..долеваат сол на рана...
    јебем ти живот глупав...:(

На edna_malecka, Milobebence, vitamina и 7 други им се допаѓа ова.
  5. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.600
    Допаѓања:
    18.847
    Вечен свети Ѓорѓија нека ни помага на сите, нека ни дава на сите љубов среќа бериќет и на секому по желба што сакаа, ви посакувам на сите многуу среќа и здравје од срце !

На Роберт 7, Rama, "Zoki" и 9 други им се допаѓа ова.
  6. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.212
    Допаѓања:
    156.191
    За да знаат како да се помолат да не останат трудни после незаштитен секс :D

На crimson, Chantal, Bender Rodriguez и 8 други им се допаѓа ова.
  7. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.598
    Koga e sv.Gorgija!?

8. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.570
    9 декември

На Rama и baba Rada им се допаѓа ова.
  9. worrieddd

worrieddd Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    973
    Допаѓања:
    3.605
    Што да кажам? Побудалев еве ... од книгата и некое си учење шо не е ни учење. Се мачам едвај. А фемина како да ме опоравува па - како да не. Ќе почнам глупости да пишам. Откачив. Ете. Откачив. Не сум со сите :rofl:

На Rama, christinnn и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  10. AnaDelRey

AnaDelRey Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2017
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    662
    Сакам да кажам дека ми недостасува Македонија,ми недостасува родниот крај... ми недостасува викенд, мирисот на домашното јадење, ми недостасуваат моите и пријателите и дека ми се смачи оваа глупава туѓина... Сакам дома да си го родам синчето мое... ;(;(

На Rama, gjoker4e, ЕденЧлен и 6 други им се допаѓа ова.
  11. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.334
    taly/Population

60.59 million (2017)
    federal tax in Italy
    Tax rates are progressive and range from 23% to 43%. Additional taxes are due at the regional (0.9% to 1.4%) and local (0.1% to 0.8%) levels.

Mora mnogu da se krade od federalniot budget :lol:.
    So vakva federalna taxa treba mnogu nesto da ima vklucuvajki I Toaletna Hartija vo javno vece. :rofl:
    Da ne zboram za cisto WC I bezpari.

Последна измена: 9 декември 2018
    На M&M и baba Rada им се допаѓа ова.
  12. Honey-Sunny

Honey-Sunny Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    4
    Знам дека посакував да сум поотпорна, да не избегнувам конфликти, да ги игнорирам сите што ме нервираат ама дека волку сурова ќе станам не знам не верував. Може малку претерувам ама не дозволувам никој да ми стапне на живец. Тешко него. Не знам дали да се охрабрам или да плачам што веќе не сум мила и наивна.

На Rama, flower30 и TutiFuti им се допаѓа ова.
  13. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.428
    Колку ме нервираат неодговорни професори од типот у ноември им праќаш да видат нешто на меил, а тие ни после нова година нема да ти вратат.
    |(

На LittleChili, Rama, Miss666 и 7 други им се допаѓа ова.
  14. MarigoldA

MarigoldA Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2018
    Пораки:
    1.621
    Допаѓања:
    12.267
    Доказ дека македонче толку е несреќно па со се си игра мајтап е понудана од стопанска ад. битола за пораѓај во систина на рати без камата. Вака или така, кеш или на рати, пораѓајот на приватно е скап. Ама со тој што се одлучил на рати да плати, ајде мајтап ќе си играме. |(
    И за аранжманот за шопинг во Лесковац. Да бе во факинг Лесковац. Многу смешно. Лесковац е инаку поголем град од 3/4 од градовите во Македонија. |(

На smooch, crimson, hermosa и 6 други им се допаѓа ова.
  15. Peperutce1115

Peperutce1115 Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јануари 2014
    Пораки:
    2.488
    Допаѓања:
    22.687
    Човековото око е ненаситно. Дај прст ќе ти земат цела рака. Затоа не им давајте милиони шанси на оние кои не заслужуваат.

На Feminka192, Роберт 7, Dadusicka и 5 други им се допаѓа ова.
  16. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.772
    Сите знаеме барем една од оној тип личности на кои секогаш кога човек ќе им се пожали за некој проблем, тоа како да го сметаат за еден вид натпревар. Имено, веднаш мора да се надоврзат со нешто свое кое според нив е слична, иста, или дури и поголема причина и тие да се жалат - што често испаѓа неумесно, а споредбата е еднаква на непочитување на тој што им се доверил и неговиот проблем (иако намерата не мора да е лоша).

А можат само да почувствуваат и изразат емпатија и искрена поддршка, што е сосема доволно и коректно - и за истите не е неопходно да го разбираш некого преку слично искуство на своја кожа.

Можеби одговорот лежи во тоа што во општеството владее тивка и непишана слика дека мора секогаш да имаш експонирани проблеми и да бидеш презафатен со работа и стрес, за да вредиш и да бидеш сфатен/а сериозно како личност.
    Немојте. Светот на возрасните е доста суров и комплициран, но не треба да е натпревар кому му е потешко...

На smooch, SwanMay, crimson и 15 други им се допаѓа ова.
  17. RAF Camora

RAF Camora Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2018
    Пораки:
    1.576
    Допаѓања:
    10.984
    Момент кога едно мало детенце ќе ти го разубави денот со неговите симпатични постапки. Се враќав од трета смена од работа и само што се качив во автобусот, почувствував дека некој ме влече за јакната. Се свртев и видов мало детенце кое само срамежливо ме погледна и рече на жената која беше до него: Мамо кажи му на баткото да седне за да не падне. Јас седнав до него , но бидејќи морав да се симнам на наредната станица само извадив чоколатце кое ми остана од јадењето од работа и ја прашав мајка му дали може да му го дадам. Му го дадов чоколатцето и во тој момент видов сјај во неговите очи . Најслатко од се беше што ми се заблагодари, а јас му реков: Ти благодарам јас на тебе бидејќи ми го разубави денот.

Заклучок: Некогаш малку недостасува да направиш некој да се чувствува среќен.

На smooch, kankus, Milobebence и 19 други им се допаѓа ова.
  18. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.495
    Допаѓања:
    60.368
    Нема помизерен и подеструктивен менталитет од „Ќути, има и полошо.“, „Биди благодарен/а со тоа што го имаш и престани да кукаш дека не ти е погодено, некои ни тоа го немаат.“.
    Борбата за она што би те правело среќен/а е најважна, и животите на другите не треба да дефинираат што ние да правиме/не правиме со нашиот.

На smooch, Purplelilac, LittleChili и 13 други им се допаѓа ова.
  19. theowndemon

theowndemon расипана играчка Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.616
    Допаѓања:
    180.570
    Сакам да кажам дека јас сум од оние луѓе кои би рекле: I hope Ragnar has a horrible time watching from Valhalla, but we all know he's in Hel.

20. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.598
    Ако можеш со себе да излезеш на крај, тогаш можеш со сите...

Гифов ме асоцираше на она, кога ќе улеташ во некоја дискусија и ке те шутнаш..хахаххахааххаааа

На Dadusicka, Rama, Herrera и 1 друга личност им се допаѓа ова.