Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Got me looking so crazy, my baby
    I'm not myself lately
    I'm foolish, i don't do this
    I've been playing myself
    Baby i don't care
    Cuz your love got the best of me
    And baby you're making a fool of me
    You got me sprung and i don't care who sees
    Cuz baby you got me so crazy

На Cvetetto му/ѝ се допаѓа ова.
  2. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    А бе сестро тоа ти е ќе си се навикниш да живејш во срединката во која си,толку не ви е јасно за работа или било шо секој си гледа да ги стави своите на убаво работно место а не на некој острана да му помогни таков е систмот во нашата земја. Сам ако не се снајдиш не очекувај од НИКОЈ. :D

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  3. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    Денес добив еден од најубавите комплименти, а тоа е дека сум вистински пријател! :!:

Ми беше кажан од предрага личност. Посебна во мојот живот, со другарски стаж од 12 години, и ниту една караница.
    Убаво се чувствувам. :)

На cresa-jagoda, sweet-cherry, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 21 други им се допаѓа ова.
  4. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    СДК 1 Нема поубао чувство,кога си излезена на улица и со своите другарки играш „Лепчиња“.И секако тие не беа мои врснички,од мене беа помали 2,3,4 годнини.Моите врснички,само за удолу и за на компјутер/телефон се. :worried: Прашав едно чупе,сега заврши прва,таа голема била за да игра ..Ептен голема си!Сега бебе те праават,ако играш на улица. :x Ама гајле си немам јас.Бебе сум!? Е ако,барем знам дека не ми е завршено детството толку рано. 8)
    Ама најјако беше ние играме,автомобили идат ние бегаме.Дека улицата е удолница,ќе ни забегаше,па трчај ти понеа...А бе детски убавини.Човек да не посака да завршат.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

СДК 2 Баш е убаво кога цел ден ќе го поминеш во двор, полн со разнобојни цвеќиња,со книга в рака. :inlove: Убавини..Читаш некои туѓи приказни,им се воудушевуваш,а исто времено и на цвеќињата. ;) Штета што живеам во стан и што немаме многу разнобојни цвеќиња :( .Што си немаме дворче,затоа кај баба е најубаво.Вчера цел ден така го поминав,убајни..И секако чат-пат на сестра ми и другарки и муабет ќе им направев.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

СДК 3 ВЧЕРА БЕШЕ ПРЕКРАСЕН ДЕН!

На ColoursOfTheRainbow му/ѝ се допаѓа ова.
  5. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
  6. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Знам дека после нечија смрт животот на сите други кои го испратиле продолжува, и знам дека колку и да сме ужаснати природата тоа го прави и не не` прашува дали е вистинското време да го направи тоа, и знам дека со тек на времето раните се лечат и се навикнуваме на празнината, ама некогаш не ми се чека...секој има своја смрт, и си ја носи природата на плеќи, сакал или не...

На Cataleya, Abeja, Tiki-lolipop и 6 други им се допаѓа ова.
  7. WaffleGirl

WaffleGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2014
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    1.046
    Ајде летово нака биде најубаво,си оди се по мојот љеп план :D
    Уште мачниот понеделник и готово ееее завршувам седмо и ај чао :D Летово нака дојде како лето и се знае трчање,играње,пажи ваму-таму :D Останаа уште некој работички татичко ќе ги среди за мене :$
    Ама,искрено периодов ми се здосади да живеам во стан, сакам двор :^)
    Фактички, едвај чекам некој асален термин да си најдам па да одам кај баба дедо и вујко ми :* ) Периодов,веќе се измачив од слушање на бор-машини кои 24/7 брмчат ко мотори |(

Ајде драги феминџурки уживајте во деновиве и воопшто во животот :hug:
    затоа што е 1 ^_^ ^_^

На Mahidevranfan и Anabelle.Amorette им се допаѓа ова.
  8. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.268
    Допаѓања:
    91.940
    Порано многу верував во искрено пријателство и верни другарки.Мислев дека луѓето со кои сум пораснала кои секогаш биле до мене ќе останат оние кои ќе бидат и во иднина до мене во секој момент но не било така.Времето минува и секој заминува кога најмалку очекуваме ...
    Како растев се повеќе сфаќав дека секој гледа за себе и дека ретко кој излегува вистински другар.

Имав(имам) 3 верни другарки со кои уште од градинка делевме се ,основно завршивме заедно ,гимназија заедно ,излегувања први симпатии и дечковци се што ни се случуваше знаевме една за друга.Годините поминуваат за миг, кога ќе погледнам назад среќна сум што имам убаво минато со нив но иднината ме плаши.Повеќе не сме заедно пораснавме. секоја тргна по својот пат .
    Една се омажи и веќе чека второ детенце ,другата сеуште се мачи со факултетот,третата цело време е со дечко и и другарките повеќе не и се потребни. |( но сепак нејзино право нејзин избор
    Порано се нервирав и гледав секогаш да организирам се за да се собереме заедно да поприкажеме што имаме да не се заборавиме,да не се одалечиме една од друга но веќе тоа е невозможно.
    Немам повеќе сила за тоа а немам право и да се лутам секој трага по подобар живот секој оди по својата патека која што за жал сите сме поделени на разни страни.
    Не им се лутам само нека се среќни каде и да се нека си створат фамилија и нека бидат здрави тоа ми е најважно.Се надевам дека и тие како и мене го мислат истото и дека нема да ја заборават нивната другарка :)
    Животот ни носи многу моменти и многу разни луѓе за кои треба самите да одлучиме кое место ќе го заземат во нашиот живот.
    Многу ги ценам луѓето кои сме се дружеле краток период но и ден денеска ме почитуваат,кога и да поминат покрај мене ме поздравуваат ,одиме заедно на кафе,има што да муабетиме.
    Секој што ми помогнал,ме советувал,бил до мене во добро и во лошо,не ме заборавил ,таквиот човек секогаш го паметам каде и да е колку време и да има поминато.Таква ми е меморијата :lol: не заборавам такви работи :D
    Вечерва ќе имам средба со луѓе кои не сум ги видела повеќе од 5 години луѓе кои поминав еден прекрасен период од средно школо.
    Ех колку бргу минуваат годините ,а како вчера да бев во училишните клупи :lol:

Чувајте си ги другарите и пријателите,луѓето кои ги сакате цените и почитувате.
    Понекогаш тие се причината за нашата искрена насмевка на лицето :wasntme:
    А чуството да си опкружен со такви луѓе е вистинско богатство :)

Имајте убав ден феминки искористете го убавото време максимално :sun: :hug:

На Doozy, unique7, Lella и 3 други им се допаѓа ова.
  9. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.463
    Допаѓања:
    35.092
    Го знаете чувството кога стара баба ќе се излизга по скали?! :^) Епа јас го знам! :D
    Го чистев ламинатот дома, и арно ама во тој момент дојде баба ми. :D И јас -Ееееј бабоо, стој, сечи, не доаѓај тука, ќе паднеш!! :sweat: Арно ама, заборавив дека треба малце посилно да викнам, оти не е добра со слух. :D Како влегува, замижувам и во тој момент слушам треееееееес! :rofl:

И што да правам после, си го оберив бастунот важно. :D
    Ајде ум за друг пат, да не ставам поликолор на ламинатот, бидејќи ќе има тешки последици. :D

На gingerchild, Snow-Star и LittlePinky им се допаѓа ова.
  10. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.902
    Допаѓања:
    24.177
    Знам дека златната боја со семиолошко значење е боја на моќта, престижот и елеганцијата, ама многу ми е селски и геј кога ќе видам машко со златен iPhone 5S, бе... :lol:
    Си имате црн и бел, оставете го златниот за женскиот пол, повеќе си личи, искрено. ;)
    До мене ли е само ? :wasntme:

На Kaylie, sweet-cherry, unique7 и 5 други им се допаѓа ова.
  11. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    Koлку многу кажува сликава... :bow:

На Buttterfly, sweet-cherry, kate21 и 27 други им се допаѓа ова.
  12. WaffleGirl

Се зачлени на:
    25 април 2014
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    1.046
    Одимеее,МАКЕДОНИЈА! :muscle:

Прикачени фајлови:

На eliesaab и SnowWhite8 им се допаѓа ова.
  13. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Така се брани МАКЕДОНИЈА <3

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  14. RockNroLLGirL

RockNroLLGirL Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2014
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    5.755
  15. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.008
    Кога за прв пат отидов на изложба, се сеќавам дека наставничката нé учеше дека уметничките слики не треба да се гледаат одблиску. Треба да застанеме на определено растојание, за да можеме убаво да ги видиме.

Исто е и со некои ситуации во животот. Некогаш треба да се оддалечиме, за да можеме подобро да ги воочиме работите.

На L-enna, Buttterfly, Mama25 и 48 други им се допаѓа ова.
  16. Responsible

Responsible Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    434
    Секогаш постои начин, ама баш СЕКОГАШ!

Прикачени фајлови:

На unique7, eliesaab, LaraSolare и 5 други им се допаѓа ова.
  17. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.029
    Допаѓања:
    36.100
    Интуитивните луѓе се подобри во сознанието за она што го мислат другите околу нив поради способноста за препознавање на невербалните сигнали.
    Тие можеби изгледаат како читачи на мислите.

На XstrongerX и Anabelle.Amorette им се допаѓа ова.
  18. WaffleGirl

Се зачлени на:
    25 април 2014
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    1.046
    Добра ноќ на сите,убаво да си спиете :hug:

Ве сака,
    Waffle ^_^

Прикачени фајлови:

На Nezamenliva и bonitacika им се допаѓа ова.
  19. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.905
    Чудно е како ситуациите кои ми биле едни од најстресните,најтешки и оние кои барале мое максимално излегување од зоната што ми е позната,се оние за кои сум најгорда гледано од денешна перспектива.
    Ама би било убаво секогаш кога сум во таква ситуација,во која мора максимално да ги прилагодам капацитетите на новата ситуација,да ми текне дека за година-две ќе се сеќавам на неа со гордост и исполнетост.

На Sexybaby86, Doozy, anuskaNESTLE и 4 други им се допаѓа ова.
  20. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    О, Бандерас се разведуел :geek: арно му светна :wasntme:

И така... :wasntme: