Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Got me looking so crazy, my baby
    I'm not myself lately
    I'm foolish, i don't do this
    I've been playing myself
    Baby i don't care
    Cuz your love got the best of me
    And baby you're making a fool of me
    You got me sprung and i don't care who sees
    Cuz baby you got me so crazy

Cvetetto likes this.
  2. kikav

kikav Популарен член

А бе сестро тоа ти е ќе си се навикниш да живејш во срединката во која си,толку не ви е јасно за работа или било шо секој си гледа да ги стави своите на убаво работно место а не на некој острана да му помогни таков е систмот во нашата земја. Сам ако не се снајдиш не очекувај од НИКОЈ. :D

GirlLove likes this.
  3. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Денес добив еден од најубавите комплименти, а тоа е дека сум вистински пријател! :!:

Ми беше кажан од предрага личност. Посебна во мојот живот, со другарски стаж од 12 години, и ниту една караница.
    Убаво се чувствувам. :)

4. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

СДК 1 Нема поубао чувство,кога си излезена на улица и со своите другарки играш „Лепчиња“.И секако тие не беа мои врснички,од мене беа помали 2,3,4 годнини.Моите врснички,само за удолу и за на компјутер/телефон се. :worried: Прашав едно чупе,сега заврши прва,таа голема била за да игра ..Ептен голема си!Сега бебе те праават,ако играш на улица. :x Ама гајле си немам јас.Бебе сум!? Е ако,барем знам дека не ми е завршено детството толку рано. 8)
    Ама најјако беше ние играме,автомобили идат ние бегаме.Дека улицата е удолница,ќе ни забегаше,па трчај ти понеа...А бе детски убавини.Човек да не посака да завршат.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

СДК 2 Баш е убаво кога цел ден ќе го поминеш во двор, полн со разнобојни цвеќиња,со книга в рака. :inlove: Убавини..Читаш некои туѓи приказни,им се воудушевуваш,а исто времено и на цвеќињата. ;) Штета што живеам во стан и што немаме многу разнобојни цвеќиња :( .Што си немаме дворче,затоа кај баба е најубаво.Вчера цел ден така го поминав,убајни..И секако чат-пат на сестра ми и другарки и муабет ќе им направев.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

СДК 3 ВЧЕРА БЕШЕ ПРЕКРАСЕН ДЕН!

ColoursOfTheRainbow likes this.
  5. QueenElena

QueenElena Популарен член

6. gingerchild

gingerchild Популарен член

Знам дека после нечија смрт животот на сите други кои го испратиле продолжува, и знам дека колку и да сме ужаснати природата тоа го прави и не не` прашува дали е вистинското време да го направи тоа, и знам дека со тек на времето раните се лечат и се навикнуваме на празнината, ама некогаш не ми се чека...секој има своја смрт, и си ја носи природата на плеќи, сакал или не...

Cataleya, Abeja, Tiki-lolipop and 6 others like this.
  7. WaffleGirl

WaffleGirl Популарен член

Ајде летово нака биде најубаво,си оди се по мојот љеп план :D
    Уште мачниот понеделник и готово ееее завршувам седмо и ај чао :D Летово нака дојде како лето и се знае трчање,играње,пажи ваму-таму :D Останаа уште некој работички татичко ќе ги среди за мене :$
    Ама,искрено периодов ми се здосади да живеам во стан, сакам двор :^)
    Фактички, едвај чекам некој асален термин да си најдам па да одам кај баба дедо и вујко ми :* ) Периодов,веќе се измачив од слушање на бор-машини кои 24/7 брмчат ко мотори |(

Ајде драги феминџурки уживајте во деновиве и воопшто во животот :hug:
    затоа што е 1 ^_^ ^_^

8. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Порано многу верував во искрено пријателство и верни другарки.Мислев дека луѓето со кои сум пораснала кои секогаш биле до мене ќе останат оние кои ќе бидат и во иднина до мене во секој момент но не било така.Времето минува и секој заминува кога најмалку очекуваме ...
    Како растев се повеќе сфаќав дека секој гледа за себе и дека ретко кој излегува вистински другар.

Имав(имам) 3 верни другарки со кои уште од градинка делевме се ,основно завршивме заедно ,гимназија заедно ,излегувања први симпатии и дечковци се што ни се случуваше знаевме една за друга.Годините поминуваат за миг, кога ќе погледнам назад среќна сум што имам убаво минато со нив но иднината ме плаши.Повеќе не сме заедно пораснавме. секоја тргна по својот пат .
    Една се омажи и веќе чека второ детенце ,другата сеуште се мачи со факултетот,третата цело време е со дечко и и другарките повеќе не и се потребни. |( но сепак нејзино право нејзин избор
    Порано се нервирав и гледав секогаш да организирам се за да се собереме заедно да поприкажеме што имаме да не се заборавиме,да не се одалечиме една од друга но веќе тоа е невозможно.
    Немам повеќе сила за тоа а немам право и да се лутам секој трага по подобар живот секој оди по својата патека која што за жал сите сме поделени на разни страни.
    Не им се лутам само нека се среќни каде и да се нека си створат фамилија и нека бидат здрави тоа ми е најважно.Се надевам дека и тие како и мене го мислат истото и дека нема да ја заборават нивната другарка :)
    Животот ни носи многу моменти и многу разни луѓе за кои треба самите да одлучиме кое место ќе го заземат во нашиот живот.
    Многу ги ценам луѓето кои сме се дружеле краток период но и ден денеска ме почитуваат,кога и да поминат покрај мене ме поздравуваат ,одиме заедно на кафе,има што да муабетиме.
    Секој што ми помогнал,ме советувал,бил до мене во добро и во лошо,не ме заборавил ,таквиот човек секогаш го паметам каде и да е колку време и да има поминато.Таква ми е меморијата :lol: не заборавам такви работи :D
    Вечерва ќе имам средба со луѓе кои не сум ги видела повеќе од 5 години луѓе кои поминав еден прекрасен период од средно школо.
    Ех колку бргу минуваат годините ,а како вчера да бев во училишните клупи :lol:

Чувајте си ги другарите и пријателите,луѓето кои ги сакате цените и почитувате.
    Понекогаш тие се причината за нашата искрена насмевка на лицето :wasntme:
    А чуството да си опкружен со такви луѓе е вистинско богатство :)

Имајте убав ден феминки искористете го убавото време максимално :sun: :hug:

Doozy, unique7, Lella and 3 others like this.
  9. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Го знаете чувството кога стара баба ќе се излизга по скали?! :^) Епа јас го знам! :D
    Го чистев ламинатот дома, и арно ама во тој момент дојде баба ми. :D И јас -Ееееј бабоо, стој, сечи, не доаѓај тука, ќе паднеш!! :sweat: Арно ама, заборавив дека треба малце посилно да викнам, оти не е добра со слух. :D Како влегува, замижувам и во тој момент слушам треееееееес! :rofl:

И што да правам после, си го оберив бастунот важно. :D
    Ајде ум за друг пат, да не ставам поликолор на ламинатот, бидејќи ќе има тешки последици. :D

10. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Знам дека златната боја со семиолошко значење е боја на моќта, престижот и елеганцијата, ама многу ми е селски и геј кога ќе видам машко со златен iPhone 5S, бе... :lol:
    Си имате црн и бел, оставете го златниот за женскиот пол, повеќе си личи, искрено. ;)
    До мене ли е само ? :wasntme:

Kaylie, sweet-cherry, unique7 and 5 others like this.
  11. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Koлку многу кажува сликава... :bow:

12. WaffleGirl

Одимеее,МАКЕДОНИЈА! :muscle:

Attached Files:

eliesaab and SnowWhite8 like this.
  13. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Така се брани МАКЕДОНИЈА <3

eliesaab likes this.
  14. RockNroLLGirL

RockNroLLGirL Популарен член

15. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Кога за прв пат отидов на изложба, се сеќавам дека наставничката нé учеше дека уметничките слики не треба да се гледаат одблиску. Треба да застанеме на определено растојание, за да можеме убаво да ги видиме.

Исто е и со некои ситуации во животот. Некогаш треба да се оддалечиме, за да можеме подобро да ги воочиме работите.

L-enna, Buttterfly, Mama25 and 48 others like this.
  16. Responsible

Responsible Популарен член

Секогаш постои начин, ама баш СЕКОГАШ!

Attached Files:

unique7, eliesaab, LaraSolare and 5 others like this.
  17. poenta

poenta Форумски идол

Интуитивните луѓе се подобри во сознанието за она што го мислат другите околу нив поради способноста за препознавање на невербалните сигнали.
    Тие можеби изгледаат како читачи на мислите.

XstrongerX and Anabelle.Amorette like this.
  18. WaffleGirl

Добра ноќ на сите,убаво да си спиете :hug:

Ве сака,
    Waffle ^_^

Attached Files:

Nezamenliva and bonitacika like this.
  19. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Чудно е како ситуациите кои ми биле едни од најстресните,најтешки и оние кои барале мое максимално излегување од зоната што ми е позната,се оние за кои сум најгорда гледано од денешна перспектива.
    Ама би било убаво секогаш кога сум во таква ситуација,во која мора максимално да ги прилагодам капацитетите на новата ситуација,да ми текне дека за година-две ќе се сеќавам на неа со гордост и исполнетост.

20. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

О, Бандерас се разведуел :geek: арно му светна :wasntme:

И така... :wasntme: