Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.401
    Допаѓања:
    16.780
    Драга, јас само ти реков да се надеваш не те осудив зошто пиша, да не ме сфатиш погрешно.
    Се надевам ќе успееш во секоја твоја замисла.
    Жално, што се караме за спротивставени ставови. Ова не важи за тебе. Општо велам.

На BlackNight му/ѝ се допаѓа ова.
  2. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.587
    Допаѓања:
    62.966
    Значи јас машко сум :?: Катерин, мило ми е :D
    А не личам на машко, мајке ми.

Am, wat? :D

Рече текстот полн со стереотипи :D

На Ivan4e04, ivi1987, Little Star 12 и 14 други им се допаѓа ова.
  3. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    (Се разбира, како мајка, знаеш дека сите овие нешта можат да бидат точни и за ќерки.)

Оти не си мајка не знаеш дека може и за женски да важат тие работи. Кога ќе родиш ќе видиш. :!:

На Harper, Animali, Avery и 6 други им се допаѓа ова.
  4. JoanaS

JoanaS Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2016
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    3.970
    Не знам јас кога вака наеднаш станавме модерно општество, сите свесни и совесни.
    Од толку што сте "модерни" дури човек не го оставате мислење да си кажи.
    Во модерно општество не се сите истомисленици колку само да знаете.

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  5. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.111
    Интроверт сум, работам со луѓе.
    Енергијата ми е иста ко тебе. :(
    Понекогаш ми е забавно, понекогаш не.

На Animali и theowndemon им се допаѓа ова.
  6. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.261
    Е, дојдов за истото да го цитирам и како @KateKane да го искоментирам. Во првата половина од реченицата храни таков стереотип, а во втората вика дека стереотипите се глупости :^) Всушност целиот текст е базиран на поделбата момчиња-девојчиња, ама шо има веза, народ се пали на наслови „Кога ќе станеш мајка на момче“, ќе лајка, само „Кога ќе станеш мајка“ не звучи доволно атрактивно и специјално.

Затоа не читам статии на Фемина, со години го немам отворено сајтот. Единствена работа што ја читам (за забава) е хороскопот :D

На WildMk, Nausicaa, Animali и 5 други им се допаѓа ова.
  7. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    Вчера случајно стиснав на хоум и прва беше објавата. Насловот ме натера да прочитам, оти очекував вакво нешто.
    Не можам да си опростам што ова е "најженскиот" форум и сајт што го имаме. Уште статија дека на жените им е место во кујна не напишале.

На WildMk, Animali и Oxymoron им се допаѓа ова.
  8. Bender Rodriguez

Bender Rodriguez The lovable rascal

Се зачлени на:
    27 јуни 2015
    Пораки:
    2.623
    Допаѓања:
    32.783
    Поза 69 е прикладна за секој празник! :!: :D

На Harper, Animali, theowndemon и 5 други им се допаѓа ова.
  9. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.401
    Допаѓања:
    16.780
    Аман немој пак ќе почнат. :D

10. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    Ова е новото "секој петок урда јадам"

На theowndemon, Oxymoron и Bender Rodriguez им се допаѓа ова.
  11. MarigoldA

MarigoldA Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2018
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    11.689

На smooch, Someonespecial, Nigredo Odor и 8 други им се допаѓа ова.
  12. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.593
    Демек во рудник ако пишеше, простено ќе ти беше:?:

13. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.897
    Допаѓања:
    24.165
    Иста сум.
    Се радувам кога колешката од X причини не доаѓа на работа, така одмарам од муабети и си работам сама и во мир, а она е скроз поинаква и криво и' е кога не сме иста смена, многу е енергична и многу збори, а мене тоа страшно ме умара... После само сакам да спијам, а не можам, ПРИБИДЕЈЧИ од нејзините муабети тапан ми е главата.

На dayla, smooch, Animali и 7 други им се допаѓа ова.
  14. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.189
    Допаѓања:
    175.723
    Сакам да кажам дека дур потенцијалната претседателка кажи реченица на дебатава, му поминва времето. Од друга страна во истото време потенцијалниот претседател е празна водејнца. Џизс. Ниваму нитаму.

На LollySky, zhap4e, Someonespecial и 6 други им се допаѓа ова.
  15. Nigredo Odor

Nigredo Odor Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2016
    Пораки:
    3.549
    Допаѓања:
    19.469
    Пред шест години имав другар кој ни раскажа една случка додека бевме кај него во викендица. Случка која мислам дека заслужува да биде и тука пренесена.

Запозна батката девојка во која многу се заљуби, ама дека различни релации, тој Скопје, а таа Охрид, не можеше често да оди кај неа преку викенди. Типкава па, цело време се вадела со фори демек живее со цимерка - Марија, па затоа не може секогаш да прима гости дома.

Поминаа девет месеци од врската и овој еден ден и покрај нејзините одбивања да се состануваат кај неа, решил да ја изненади. После шетање на плоштад конечно се решила да го прими, и прво отварање на вратата од станот оваа го предупредила со зборовите, парафразирам ,,Абе, да знаеш, да не се исплашиш, тука е цимерката". И овој срце јуначко рекол океј бе, ќе се упознаеме не е проблем.
    Влегол и првин му било чудно зошто нема никој. Таман да праша каде е, случајно се свртел накај креденецот во дневна и што ќе види, бела, долга, бабачко змија. Сфаќате? Тоа уствари била Марија.

Го ругавме цело друштво извесен период. Оваа намерно од старт не му кажала зошто знаеше за неговиот страв од инсекти и змии. После тоа кратко одеа и раскинаа од непознати причини. Ми беше незгодно да прашам зошто, ама претпоставувавме дека е ради фактот што повеќе ја задоволува Марија. You get the joke, right?

Денес ми текна на дешавкава зошто истиов лик чув си фатил женска - спонзорка од Њујорк, 20 години постара од него со која извесен период среќно живее. Секој со своето, не е сѐ во љубовта нели? Барем се надевам оваа нема дома една "Maрија". :D
    Ај да ве поздравам, и бегам.

Последна измена: 26 април 2019
    На LollySky, Jane.Birkin, theowndemon и 9 други им се допаѓа ова.
  16. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.279
    Допаѓања:
    226.782
    Некои имаат понекогаш слободно време а некои секогаш им е слободно време од немање живот. Ретардираноста таква ти е.

17. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    Среќен ден на лезбејската видливост
    FB_IMG_1556294453763.jpg
    Лезбејка: хомосексуална личност од женски пол, т.е. жена која сака жени.

На WildMk и Animali им се допаѓа ова.
  18. fairy88

fairy88 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    1.643
    Допаѓања:
    8.378
    Завршив со работа и одам брзам накај регионалниот воз имам само една станица и да се прекачам во нормален воз и да продолжам со патувањето.

Нормалниот воз не работи од станицата на која сум моментално,а ако го испуштам регионалот ќе чекам уште пола саат и да си дојдам во никое време дома.Морам да бирам карта или да се шверцувам:whew:.Се качувам и вратите се затвараат... викам тоа е изборот.

До мене стои млад дечко и почнувам муабет.Му кажав дека немам карта викам ако сум толкава среќа нека пишат 80 еу за една станица.Ми вика па убаво ама еве иде контола:tmi:.Сега ќе контролира.Му викам епа сега тоа ми е среќата.Вика не се секирај имам јас карта.Ние се познаваме и заедно патуваме:D.
    После 20 часот до 3 сабајле, цел ден за викенди и празници смееш со годишната карта уште еден воздрасен да водиш со тебе бесплатно.
    Што да кажам, ме спаси од казна :bow::nod:

Му се заблагодарив многу и на претоварањето си купив карта.

Мм ми ја зеде мојата годишна карта претходната недела,дека неговото градилиште е далеку и често пати и заборавам дека воопшто немам карта,па така се возам.Дури кога стасам дома ми текне дека не купила.

Денеска ќе разговарам ако му треба добро нека си купи месечна тој или јас да си купам.Вака поединечно ем поскапо,а и што е лошо многу пати во брзање заборавам да купам:wasntme:

На gjoker4e му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Tan4ence

Tan4ence Форумски идол

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    5.083
    Допаѓања:
    27.333
    Не знам зошто некои луѓе толку трагично го сфаќаат немањето односи кога се работи за други личности кои се во врска. Па за туршија ли ги чувале, па биле само другари, па сигурно нешто им фали итн итн до коментари како да зборат за некои мрднати со умот, ненормални.
    На некои им се битни односите, на други не. Не знам што е толку тешко да се разбере. Не мора да значи дека врската им е лоша или дека нема љубов и кај тие што воопшто немаат.

На Peperutce1115, smooch, Amellie13 и 5 други им се допаѓа ова.
  20. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Нема страшно од лутите змии. Пази се од тие наивно невините што се пикаат да се сечиј пријател.

На gjoker4e, sjdgo, Emy867 и 16 други им се допаѓа ова.