Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Како што тргнала таботава на форумов, а со цел да не се вознемират сезнајките, Аве Мариите и разноразни божици, пред да се постира мислење ќе мора и барање до архива да поднесуваме.

На Summerlover, cresa-jagoda, LittlePinky и 3 други им се допаѓа ова.
  2. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    1.187
    Допаѓања:
    2.413
    Кога знаеш дека си осамен? :^)
    Кога од твојот број си ѕвониш на твојот број, :lol: ти кажува дека е зафатено, |( исклучуваш... и потоа ти стигнува порака :o од ТМоbile :o дека некој те барал :angel: Не сум возможна :rofl: :drunk: Пу, камо да можев и гласовни пораки сама да си оставам :wasntme:

Прикачени фајлови:

На kikav му/ѝ се допаѓа ова.
  3. the-girl1

the-girl1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2012
    Пораки:
    1.297
    Допаѓања:
    664
    Она чувство кога ќе видите некоја стара фотографија и кога солзите се ронат по вашето лице. :sweat: ;(
    Ах,тие убави денови,кога сите бевме заедно.Секој ден смеења,кавги,шеги.
    Сакам да се вратат тие денови,многу ми недостасуваат.
    Се надевам дека во новата патека што следи ќе имам многу среќа,дека ќе успејам во моите замисли.
    Добра ноќ. :yawn:

На tirkenbal, Mama25 и Lella им се допаѓа ова.
  4. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.418
    Коцка по коцка ми се средија работите. Оние небитните ги тргнав на страна, премногу сум зафатена за да се замарам со тие глупости.
    Она што ме мачеше најмногу мислам конечно се среди. Донесов некои одлуки, секако за мое добро. Сега ми преостанува да уживам.
    Ама повторно нешто ми фали, има некоја празнина, се чувствува. :?:

Ќе сфатам можеби што е, сега ми е на „игнор“ ставена. Деновиве ми се само за уживање. Оставив се во рацете да судбината, не за џабе кажале „што треба да биде, ќе биде“, па нека биде. Јас трпеливо ќе си чекам, не се брзам.
    Имам цело лето пред мене т.е цел живот. :)

На Barbie20, Moonstone.17, l0vE...-love и 3 други им се допаѓа ова.
  5. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Преубаво си поминав на концерт! Се изнапеав и изнавикав на цел глас, се изнаиграв и си поминав преубаво како што само јас умеам, да сум највесела во друштво и да заборавам на се што вообичаено ми лета низ мислите во секојдневието. Браво за Жељко (т.е. за двајцата Жељковци :D ) поздрав до другарка ми која многу си ја сакам и која за неколку дена патува за Германија. :| Се надевам кога ќе се вратиш не чекаат уште безброј вакви помини мила моја. Оваа вечер ја поминав со двајцата најсакани пријатели меѓу останатите подалечни пријатели кои пак ме потсетија на старите средношколски, тинејџерски и опуштени денови. :) Убаво чувство, убаво разбивање монотонија, нема што, ми годеше. :wasntme:

Јас ја истрошив својата енергија најдобро што можев, сега можам да си легнам. Вие останатите имајте слатки сништа без разлика како сте ја истрошиле вашата енергија. :wasntme: Добра ноќ. :hai:

На aaaaa, cresa-jagoda и Viktorijaaa5 им се допаѓа ова.
  6. lolitoo

lolitoo Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2012
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    327
    Од денес мојата среќа ќе ја ставам пред среќата на другите.

7. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.230
    Допаѓања:
    13.243
    За помалку од половина час ќе излезеш од дома. Ќе отидеш на аеродромот, со неколку куфери. Ќе седнеш во авионот, и најверојатно четирите часа лет ќе ги преспиеш. :) Секако, изморена си, цела ноќ не заспа. А и јас со тебе го чекав утрото.
    Се знаеме неколку месеци, но само виртуелно. Како и да е, ти ми стана дури поблиска и од сопствената сестра. Сите тајни ги споделив со тебе, а и ти твоите со мене. Од тебе научив една важна лекција за животот. Без пријател, нема живот. Сега заминуваш, иако на само неколку дена, а дури и тогаш ќе си пишеме, сепак ќе ми недостасуваш. Премногу. Се надевам на вистинска средба летово.

А да, уште еднаш. Пријатен лет најмила моја Dream-Girl. Те сакам. :* :hug:

На Emilia.Attias и kikav им се допаѓа ова.
  8. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Искрено почнува да ме плаши помислата дека овдешниот начин на живот, опуштеноста на луѓето, среденоста што никако не ја очекував, ќе ми се засвиѓа толку многу што ќе посакам да се вратам пак и пак и пак. А после тоа нема да сакам никако да се намирам и да се задоволам со нешто помалце од тоа, и вечно незадоволна ќе лутам низ странциите, барајќи го тоа што родното место не може да ти го пружи.

Не ни зборувам за пари.
    Зборувам за некој дух што многу ама премногу ми фали кај нас, некоја живост што можеби на некој начин доаѓа од полниот џеб пари, ама не знам. Некна поминав некои 20 минути учејќи професор по филозофија како да праша како сте на македонски. Се воодушевив од тоа колку беше нашетан и начитан, знаеше за буквално секоја област, за на крај муабетот да ни заврши на германски јазик - човекот во младоста бил да студира дел од студиите на Гете институтот.

И толку многу беа погодени со жена му, двајцата со тој бистар и интелигентен поглед, луѓе со кои можеш бескрајно да зборуваш за паметни и нормални работи. Ете тоа го наоѓам тука, има и глупа раја на велико, ама оние другите.... секоја им чест.

Знам само дека кога ќе си дојдам, се зафаќам со процесот наречен инвестирање во самиот себе, своето образование и својата личност. Како скромен поклон од мене за мене, по повод американското полнолетство... почнувам да го барам тоа што ќе ме усреќи многу повеќе од смалувањето на сопствениот дух и обидувањето да се задоволам со малку. Тоа е,за жал, невозможно за мене.

На Libera, Oxymoron, bittersweet и 44 други им се допаѓа ова.
  9. cute-32

cute-32 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    447
    Допаѓања:
    347
    ;)

На l0vE...-love му/ѝ се допаѓа ова.
  10. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.836
    Допаѓања:
    15.731
    СДК убаво е кога ќе ја отворам темата и видам дека има мислења кои вреди да се читаат :)

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  11. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.855
    Допаѓања:
    101.624
    Гледајки ги сметкиве се ми се чини дека од славините ми тече нафта,ѓубрето ми го однесуваат со лимузина,струјата ми е во заглавен роаминг а сметките наместо чичко поштар ми ги носи самиот Роналдо.
    Е така!

На ozbilnazena, vinozito1, Elennaa и 39 други им се допаѓа ова.
  12. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.452
    Допаѓања:
    20.085
    Да се пофалам дека на помалку од метар од мојот прозорец гугутки свија гнездо и од пред неколку дена, на моја огромна радост, во гнездото има две мали, сиви, чупавки, апсолутно преубави пиленца :inlove:

На Elennaa, sweet-cherry, Mama25 и 16 други им се допаѓа ова.
  13. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Песна
    Слика од коктел
    На некоја да не и се оштетат зениците, и биле преосетливи.

На XstrongerX, Daydream, Someonespecial и 4 други им се допаѓа ова.
  14. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    Хоштаплери, лопови без осет за туѓа сопственост... оваа држава е рамна на гето како целина, овде само се глуми цивилизација, во суштина таа не постои.

На priti, hrcace и Mama25 им се допаѓа ова.
  15. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.002
    Колку убаво, баш би сакала и јас да ги видам пиленцата. :) Пушти сликче :)

На Nausicaa му/ѝ се допаѓа ова.
  16. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.230
    Допаѓања:
    13.243
    Оси и јас... Па зарем има поубаво чувство од она кога знаеш, ја гледаш опасноста, ти се приближува, но по некое време одлучува дека не си ти лошиот овде, ниту никој? Е така да знаете. Нема. Еве ги, десетицо. Лазат до мене, јас уживам и так кулиркаме. Тие уживаат врткајќи се околу крушата, јас уживам лакирајќи се. Најубаво ни е. ^_^ :inlove:

17. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    вчера бевме со другар и другарка на концертот на Жељко Јоксимовик и навистина беше супер
    загревање со Жаре берберот-а таман си реков немам пари за трошење нема да одам :!:
    па Жељко, Даниел Кајмаковски, Рибља чорба, лепа брена,Жељко Самарџик, и окапавме на стадион до 1 и 30 наутро :lol: :rofl:
    а моите не се живи ако не ми направат скандал :doh: па така да додека си свративме во Привилеџ-10 евра е влезница не се нормални жими се :fubar: додека се одморив, вечерав 3 часот стана

ме буди мајка ми во 12 и 30 не можам да се освестам(антидепресивите ме тераат да спијам) и уште ми се спие :)

18. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.913
    Допаѓања:
    163.840
    Ако зборував за година дена промени, ова не знам веќе што е. Како да се сменил ВМРО и дошло сосема нешто ново.

Лав мај лајф ет дис поинт.
    Куферчина, човечина, љубофчина.

Убавина е кога ќе ти рече еј дојди таму и таму.
    Таму попладневни часови-празно. Едно чиче си музицира на пијанцето, една женска се мота околу него, а он му намига и се фаќа за микрофонот и се осеќаш као во друг свет.
    Си лебдиш, неколку педи во воздухот. Го гушкаш светот. Струја по цело тело.

И што би рекла Сабина, чекам неки документи.
    Лајф ис гуд!

Сите ги сакам!!!!!!!

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  19. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    Една ли единствена сум што не бев на фамозниот Жељко , а притоа не ми е баш ама ич гајле ....
    Значи да не се сватиме грешно не сакам да деградирам тука луѓе, вкусови , или незнам ....
    ама преку глава за селската музика на Ж. и фамозната бројка од турбо слушателите и обозавателите .
    Кој притоа пола од нив се прават, хипхопери, рапери, адерграунци ,металци и рокери .

На senza.parole, ozbilnazena, sweet-cherry и 10 други им се допаѓа ова.
  20. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    1.187
    Допаѓања:
    2.413
    ^ Респект. Капа симнувам. И јас не бев на Жељко иако повеќето од другарките беа. Признавам дека Желко има некој убави песни и убав глас ама си останав достојна на рапот. Рап е моето сра*е :rock: