Зошто не го рече истово кога сакаа да отворат посебна тема оние кои не се пронаоѓаат ни во ФМЌ,ни во 40-ка?
Да,ама сакаа посебна оти не им беше до читање муабети за деца и за средно и факултет.Не се пронаоѓаа во тие теми. Случајов на родилкава е веќе спомнат во соодветна тема.Зошто за тоа може нова тема,а за некој кој не се осеќа комотно во оние теми да не може нова тема?
@RainBow https://forum.femina.mk/threads/Здрава-врска.31921/ Знам дека темава не е за тоа но кога веќе сме тука, зошто е заклучена? Сметам дека е добра темава и вредна за дискусија и секој има да додаде по нешто, совет, мислење.. Претходно и @Bitter-Sweet спомна но само на тоа остана.
Не треба да им се крати на едни кога на други им се дозволува. Ене и куп теми за корона отворија,ама во дел не се пишува неколку месеци и се поставуваат прашања и се дискутира во главната тема и уште 3-4.Излегува дека за џабе беа дозволени посебни теми. Во некои теми насловот се едитира по потреба,во зависност од тоа што се дискутира.Зошто да не се направи тоа и во онаа каде што е веќе пишано за родилката ? Не е во ред на некој да му иде по ќеф,а на друг да му брани да отвори тема.
https://forum.femina.mk/threads/Кое...-игнорирале-во-една-врска.32239/#post-5391587 Еве ја темата која е за коментирање, од оваа тема се извадија клучните точки која стојат во заклучената тема. Издвоено е најглавното за да не се губи низ страниците, а мислења може да се пишуваат во отворената тема.
Купив растително млеко, нудам на татко ми. Не пиел. Постел. ОК. Сама ќе го пријам премрсново млеко од ориз.
Дремам на ФБ и ми се појавува оглас за издавање на стан по цена од 10000 денари. Не го ни прочитав, туку уз скролање тоа денари ми се прочита како димери. И си викам WTF, кој има 10000 д-димери? После 5 секунди сконтав уствари дека е оглас. Не мрдна коронава начисто.
Ти ич не читаш што пишувам. Вчера го кажав- растителното млеко е НеМлеко. Кажи Му на татко ти и на мајка ти дека НеМлеко си купила. Нема оризот дојки . #политичкакоректностзарастенијата ПС. Ако те избркаат од дома после муабетот, не бери гајле, ќе те посвојам
Треба така да му речам. Нагласив дека е од ориз, мајка ми за гла се фати, му вика како не сфаќаш дека е од ориз. Овој вика: "гајле ми е. Млеко за време на пост не. Не смеј."
И јас не разбирам млеко од ориз. Толку ни е менталниот капацитет на тие од таа генерација Татко ти е роден доцни 60ти?