Samo sakas da bidam neraspolozena i koga ke si ja postignis celta - zemas i jadis kako nisto da ne se slucilo. Sreka ne mi si bioloski tatko!
Ја молам @Corika да се смениме. Имам "лудаци" над мене што во 3 по полноќ им е како 20.00...трчаат во 16.00 по ходници со мали и возрасни деца...се довикуваат под балкон како сами да живеат во зграда,секоја вечер играат брканица и фудбал до полноќ,а после до 03:00 тераат инает со најмалото дете....
Нема полошо нешто од тоа да си поднапиен. Ти се повраќа, ти се врти те боли желудник.. ужас. Пак ќе речам не знам кој ме тераше оклу да пијам, вистина не знам
Сакам да кажам дека љубоморните луѓе што се околу мене ми даваат инспирација за поголеми успеси и повеќе труд. Ниту навредувам ниту тепам, правам мои нови достигнувања а моите противници сами себе се казнуваат со љубомората и зависта,лицето им се мурти и вжарува а срцето им се полни со гнев, поради моите нови успеси во животот. Сакам да кажам дека неможат да се спасат од мене. Ако ме мразат јас сум им во мозокот, а ако ме сакат јас сум им во срцето. Сакам да кажам, дека туѓата љубомора и завист ми се гориво за понатамошните успеси!
Алберт Сулеј:Што е поголем грев да пушиш цигари или да се боцкаш со стероиди? Нормално да пушиш цигари е поголем грев пошто боцкањето колку толку е корисно бар за градбата на мускулите, а цигарите може се корисни за психата ама и неа ќе ти ја расипат кога тогаш..Мачее ми го правиш денот значиии
Фејсбук и телевизијата станаа општ Некролог и преносител на страшни информации ? Не ми се отвара фб поради тоа што само читам и гледам следно : -силувана, тепана и протерана на улица со децата -киднапирања и исчезнувања -денес Македонија е обвиена во црно, не се собраа потребните средства за малото дете болно од рак(или друга болест) -неподвижен татко и мајка со деца останаа без покрив над главата откако им изгоре куќата во пожар. -Општината изјавува дека нема должност да помага на луѓе на кои им гладуваат децата и немаат покрив над главата. Ова последното го слушнав вчера на фб. Видео за една жена со деца од Делчево кои живеат моментално во Штип.
Веќе не е да пишеш мислење на форумов, не знаеш ни за што те бришат воопшто. Ако бришете си, а сега и ова избришете го .