Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.392
    По стилот на пишување и муабетот

На Mrs. right му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.505
    Допаѓања:
    43.388
    Шапиро, Морган и Питерсон не мора до толку некој да ги рокне, али не е на одмет да сами да си ги скратат маките.

А да, и тоа инцелското говно со жена, ќерка и внука, нека земе нека ксне нешо шо не дише, може среќа ке осети у животот.

Коа знае да иде со тоа Шапирото да провоцира за верски празници по храмови у Израел, можат сеа и двајцата да земат пушките ко мужите шо се, и да војуваат у Израел, а не да паламудат ко пички по телевизии, со пудри, контури и маскари, шо им сметаат кај мужи од друга сексуалност. Дегени.

3. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.430
    Допаѓања:
    27.564
    Сакам да се помолам на Господ да ми даде ум да не трошам толку пари на глупости. Амин.

На KiT, Гладиоли, Gosh и 3 други им се допаѓа ова.
  4. SigmaMan

SigmaMan Истакнат член

Се зачлени на:
    11 декември 2022
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    692
    Слатка ци.

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.392
    Ou yeah

На SigmaMan му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Herrera

Herrera Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.035
    Допаѓања:
    11.161
    Го изгледав гостувањето на мајка и на Ана која беше убиена на 3 Мај во школото. Најтажен дел од целиот муабет беше ко ја пуштија снимката каде Ана зборува како би се облекла кога ќе порасне.
    И замисли не ни дочекува да порасне.
    Јас сум сигурна дека најголема болка за една мајка е да и умре детето. Се притресував ко се разделив со кучето со кое бев блиска , а камоли за дете.... мислам дека не би можела ни да продолжам да живеам.

Најпаметна одлука во животот што ја имам донесено е да немам деца, искрено не сакам да се мачам и да имам тежина на срце , да го мислам тоа дете и ко е болно и ко има било какви проблеми. Оти не е само да го родиш, туку треба цел живот да си му поддршка. Буквално од мало, треба да си му пример на добар родител, да му посветуваш внимание, да му трубиш со совети додека расте, да го чуваш од пороци.
    Јас си се знам дека психички не можам да чувам деца, ниту мое ниту било кое оти сум слаба со нерви, немам живци да се објаснувам или да се повторувам. Јас си сакам да си спијам мирно, да не го мислам дали ќе се прибере од кафичите касно навечер, дали некој ќе го силува ко ќе излезе на некоја журка, да не се тресам врз него ако влезе у лошо друштво, да почне да се дрогира.

Уффф, тоа се стресови што не можам да ги издржам и не сакам да ги доживувам.

Онака ми дојде да си го напишам мислењево после изгледаниот клип.

Замисли, си го чува детето од мало и еден ден дознава дека некој и го убил. Тоа не ни можам да замислам каков шок е за мајката.

Жално и трагично.

На Bezimenka90, diskreten32, Lavender4 и 4 други им се допаѓа ова.
  7. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.897
    Допаѓања:
    23.636
    Јас несквикот го меркав пред некој ден, ептен го сакав и него и сличните ко дете.:D

На Mrs. right му/ѝ се допаѓа ова.
  8. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.454
    Допаѓања:
    25.105
    Овака:

Screenshot_20231018_163957_Instagram.jpg

Ко на времето. :inlove:

На Feminka22, Гладиоли, eliesaab и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.524
    Допаѓања:
    14.393
    Леле па и ти па, за Несквик ли ти било..
    Ја па мислев кашички и сокчиња.:rofl:

Слободно земи си, мене не ме асоцира Несквик само на детски напиток, шо топло чоколадо е само демек за деца? :?:
    Исто е.

@MissChievous ја не се сеќавам на Краш експрес дека сум пиела, Несквик да.
    Па имаше знам подарок со купен Несквик играчка јојо, шо радости бea тоа.:inlove:

На Munchmallow20 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    20.302
    Допаѓања:
    189.893
    Пошто сакаш да кажеш -што уствари те инспирираше сега?:wasntme:
    Немам појма кој, што, зошто :tmi:

На Gosh и eliesaab им се допаѓа ова.
  11. INNERBEAUTY

INNERBEAUTY Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2017
    Пораки:
    2.520
    Допаѓања:
    5.796
    Шапиро е Бен Шапиро ваљда, Морган-Пирс Морган.
    Ова тек не знам кој е, цитирам '' инцелов со жената, ќерката и внуката" :D шо го спомна.
    Питерсон го пратам оддалеку стриктно поради тоа што е во областа на психологијата и медиумски феномен, иако не доволно. Како и да е, можам да видам зошто го хејтаат, ама за разлика од остала компанија бар има нешто паметно да каже од време на време, повторно, стриктно од областа на психологијата. Така едно видео баш ми остави впечаток, одлична психо-социолошка анализа си направи човекот нема шо, и се мислев да го споделам и овде, ама па нели да не одметам превише пажња од '' што си купивте денес'' , така што се предомислив. И така.

На Biljarkata и Gosh им се допаѓа ова.
  12. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.505
    Допаѓања:
    43.388
    За Џордан Питерсон зборев у постот. ..:DСакам кажам незнам речам, дури сеа приметив.

Иначе Пирс Морган, Бен Шапиро и Џордан Питерсон.

На Biljarkata му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Spicy Senorita

Spicy Senorita Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2022
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    2.606
    Мене на рилс ми излезе видео од Тејт. Никогаш немам ништо од него слушнато, само од други што ми кажувале знам дека е дебил. На видеово кажува, дека после интимен однос со девојка, мажите да се повлекувале на страна и да ја игнорирале. Така да ја тестирале дали е курва или е за озбилно. На тој начин им се стварал стрес на жените и после тоа трчале по нив, од страв да не бидат етикетирани како курви.
    И сега, знаете колку забегани ги следат овие, идоли им се и го копираат секој нивни збор.
    Ако ништо друго, да одговара за мизогинијата која ја шири. Ама дури зборуваше, му го гледав погледот, како шизофреник е. Да го слушате овој, од сингл статус и син на порака ништо повеќе не очекувајте.

На sweet-cherry, theowndemon и eliesaab им се допаѓа ова.
  14. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.897
    Допаѓања:
    23.636
    Ехе и дека мажите можеле да вараат, жените не. Оти демек жените се приврзувале за љубовникот, мажите само ќе ја изебат, ко спорт и толку.
    И дека ако си физички силен и тепач, не ти требаат аргументи, ќе го истепаш тој другиот и толку, си добил во дебатата.
    Па оти мажи јаделе суши, оти не пиеле газирана вода. Исто и зашто луѓето појадувале. Прво требало да сработиш нешто во денот да заслужиш доручек.
    И така.
    Онаков типичен "знаеш ли кој сум јас" уонаби фраер што пробува да се истакне како успешен ама е болно амбициозен до степен да се замара за глупости кај други луѓе и никогаш да не е задоволен.

На Spicy Senorita му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    20.302
    Допаѓања:
    189.893
    Абе разбрав за Питерсон дека збориш, ама што конкретно те наапа не разбрав:D
    Гуглав, Питерсон, Израел и пак не ми е јасно:tmi:
    Ова за во некоја тема-сакам да знам -испадна:D

Не гуглав Жижек, Израел, ете и тоа ми остана за гуглање, да сфатам што денес го мачи светот:bug:

....
    Еј, чекај, ај бар за Тејт да кажам. Не беше тој некој професионален тепач,не е нешто дека мозокот му е физички оштетен од мавање:bandit:

Последна измена: 18 октомври 2023
  16. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.524
    Допаѓања:
    14.393
    Ја зимам картичката за банкомат да идам да извадам некој денар, сум ја џитнала негде, дур се облечам, не се сеќавам каде и пола саат се вртам лево - десно низ цела куќа ја барам, ја нема и се нервирам.
    За после да видам дека кај мене у соба била, а ко божем не ја видов, а 5 пати се вратив. :drunk:

Како ми се исклучува мозокот некад значи, механички ко да ги праам работите, без да размислам што и како па се вадам од такт после.

На Гладиоли му/ѝ се допаѓа ова.
  17. sino.o.oka

sino.o.oka Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2020
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    3.727
    Млад, убав, паметен, интелигентен, згоден.... Уште самодоверба да имаше да пријдеш се ќе беше таман. Вака ништо не прајме бе маче :emo:

На Гладиоли и Anie93 им се допаѓа ова.
  18. Spicy Senorita

Spicy Senorita Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2022
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    2.606
    Не знам како да ти кажам, многу луѓе се против ова што ќе го пишам ама јас сум за воведување цензура на интернет. Па не може сечиј болен ум да стани толку популарен со ширење на глупости. Ете, пошо масите не знаат сами да се штитат, нека ги заштити некој друг. Оти сакаш верувај, сакаш не, во мозок на тинејџер ова се впива како во сунѓер.

На Гладиоли му/ѝ се допаѓа ова.
  19. MarigoldA

MarigoldA Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2018
    Пораки:
    1.531
    Допаѓања:
    11.693
    Уште едно, само уште едно видео нека ми излезе со грозје кај шо го кркаат со лимон и со шеќер потурено:

На Гладиоли и Biljarkata им се допаѓа ова.
  20. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.430
    Допаѓања:
    27.564
    Да бе, и себеси се смета за алфа мажјак оти така правел :D. Во нормално општество такви како него се нарекуваат клошари али ај. Не ми е ни чудо шо го слушат овие нашиве мајмуни од мажи.

На sweet-cherry, Tinaaa, Гладиоли и 1 друга личност им се допаѓа ова.