Да, често кажува точни информации, но има можност за грешка, на самиот чет го пишува тоа дека можи да згреши. Испаѓа дека сепак ние сме одговорни колку, што и како споделуваме, и во што ќе веруваме а што ќе препровериме. Лично јас за разговори го користам најмногу, на пример често мозоков ќе ми заглави на некоја тема и знам да си направам муабет со него, или некаква консултација како за скинкер рутина, брзо прашање или едноставно кога сакам да се рефлектирам општо. Последно правевме муабет за книгата која ја читам моментално, анализираме заедно, прашања ми поставува/поставувам итн. Истовремено можи да е и добра и лоша алатка, но тоа сепак најмногу паѓа на одговорност на оној кој го користи.
Дали негде пишува дали родителите приметиле дека нешто им се случува со детето? Или само интерентот е крив, ми нисмо одавде? Знам дека не секогаш се приметуваат вакви работи и од најблиски ама не може цееела вина да префрлиме на AI.
Гледам кај Роберто Навали стори со огромна колона возила во Крива Паланка, гужва за концерт, првично си реков Спасена да не прај таму вечерва а народот патриотско еуфорично да не тргнал да му даде поддршка за неговиот пркос, но не тоа да ти иделе за Цеца, таа имала концерт
Не цела вина, ама ако тоа што излезе во јавност е вистина, тогаш дефинитивно треба да се поработи на безбедносните регулативи. Компанијата веќе си призна дека при долги сесии безбедносните системи попуштаат и најавија сериозни промени за вакви случаи. Мислам, случајов е се уште во тек, па ќе видиме што ќе биде.
Биди поупорна, смарај на 1000. Мене ми има речено да не драмам, ќе му добиел срцев удар системот. Значииии
Не 3 грешка си 2 дена пишувам. Фан сум на неговите хитови и едвај чекам да направи солистички концерт