Garant na ekonomski ili praven si bila cim bile takvi ne znam dali dobar guess mi e ali probuvam psiholoski profil prema izbor na fakultet da pogodam.
Нее, Пмф бев. Двајца без тројца бевме можда затоа. Мислам подобро е на тие поголемите факултети зошто и да се погодат такви колеги, можеш полесно да ги игнорираш, не доаѓаат до израз во толку многу луѓе. А вака кога се малку луѓе во група, ако се погодат неколку такви, автоматски целата енергија и атмосфера во групата станува таква. Башка тоа зградата in the middle of nowhere на сред рид, не помогна
Сдк Глава ме боли,денот ми е заникаде. Не можам веќе да го поднесам времево,нека залади веќе...доста е
КАРГО СЕ НЕНОРМАЛНИ дефинитивно Бев до тоалет ми ѕвонеле , се јавувам дали после една минута ,дотичниот ми вика, ќе дојдеш до пошта да ја земеш пратката ,јас ѕвонев не излезе . Што очекуваат овие бе да седиме дома три месеци 24/7 да ги чекаме ??? И штом заѕвонат ,одма да излеземе ?? Во право беа алиекспрес што едно време не праќаа до Мк, ненормални
Иста ситуација и кај мене само шо јас не бев до тоалет, фати си замина и ми вика утре во база ќе дојдеш ќе си ја земеш
Да се надоврзам на муабетот ми ѕвони и вика пред куќа сум му велам во центар рла секако че слегуваш, аа не утре од база ќе си земеш. Му велам е утре сабајле сум дома донеси ја, на друг реон сум утре. И ај после не пијај и не мавај.
На некои сите образовни нивоа им беа срање ради недоквакани личности. Добро е што се зад мене. Септември и го сакам и не го сакам. Го сакам ради тоа што ја носи есента. Не го сакам оти ме потсетува на почетокот на најлошите периоди ван домот.
Викаат денот по утрото се познава, кај мене испадна обратно.Утрото прекрасно, денот ужас, среќа ќе помине за 45 минути.