Garant na ekonomski ili praven si bila cim bile takvi ne znam dali dobar guess mi e ali probuvam psiholoski profil prema izbor na fakultet da pogodam.
Нее, Пмф бев. Двајца без тројца бевме можда затоа. Мислам подобро е на тие поголемите факултети зошто и да се погодат такви колеги, можеш полесно да ги игнорираш, не доаѓаат до израз во толку многу луѓе. А вака кога се малку луѓе во група, ако се погодат неколку такви, автоматски целата енергија и атмосфера во групата станува таква. Башка тоа зградата in the middle of nowhere на сред рид, не помогна
Сдк Глава ме боли,денот ми е заникаде. Не можам веќе да го поднесам времево,нека залади веќе...доста е
КАРГО СЕ НЕНОРМАЛНИ дефинитивно Бев до тоалет ми ѕвонеле , се јавувам дали после една минута ,дотичниот ми вика, ќе дојдеш до пошта да ја земеш пратката ,јас ѕвонев не излезе . Што очекуваат овие бе да седиме дома три месеци 24/7 да ги чекаме ??? И штом заѕвонат ,одма да излеземе ?? Во право беа алиекспрес што едно време не праќаа до Мк, ненормални
Иста ситуација и кај мене само шо јас не бев до тоалет, фати си замина и ми вика утре во база ќе дојдеш ќе си ја земеш
Да се надоврзам на муабетот ми ѕвони и вика пред куќа сум му велам во центар рла секако че слегуваш, аа не утре од база ќе си земеш. Му велам е утре сабајле сум дома донеси ја, на друг реон сум утре. И ај после не пијај и не мавај.
На некои сите образовни нивоа им беа срање ради недоквакани личности. Добро е што се зад мене. Септември и го сакам и не го сакам. Го сакам ради тоа што ја носи есента. Не го сакам оти ме потсетува на почетокот на најлошите периоди ван домот.