Ова мајсториве ни интегритет да остават ни лице нешто, за да ги пофалиш, да му дадеш нешто повеќе пари (мене маана ми е ако навреме се сработи нешто да му дадам некоја стотка плус ), мајсторов поголемата работа ја заврши си зеде парите и за некои маали работи што се договоривме накнадно да ги направи и финеси, му ѕвонам не крева, ни на вибер ни обично, срамота. Не дека не се живее без тоа, ама барем остани си на зборот, дилајли сето засрамота.
Се надевам дека власта конечно ќе изнајде решение за проблемот со депонијата и нема да мораме повеќе да го гледаме професорот со ваква глава која ни предизвикува шок и неверување #господебоже #политичаривратетесенадното #доктори100дамелечатнемадамеизлечат #бројодбајачкаќевемолам Кандидат за градоначалник на Скопје со маска од диносаурус кај Вардариште
Што е поентата со маската? Не ми е баш јасна. Инаку ова што го предложува со искористувањето на метанот од отпадот, треба подетално да го објасни, доколку уште го нема сторено тоа и колку би чинело сето тоа и дали е воопшто исплатливо од финансиски аспект вложувања во ваков проект.
Ептен некој креативен овој. Не го знам човекот, ама ми делува како некој од овие што многу ветуваат, а нема најверојатно ништо да исполнат. Како на пример Данела со бесплатниот автобуски превоз. Дали таа го оствари тоа?
Како бе мајката била за е****?пример ако не се однесува добро детето. Ко ќе видам недолични коментари по интернетов од страна на машката популација. А мажот само за правење деца ли е? А да седни троа со синот да му кажи дека не се оставаат недолични коментари? Како бе само жената да ги воспитува детето? Еб**и тоа ЈАКИТЕ МАЖИШТА. Шо плачите по жената ко ќе крените температура
Јас имав слична ситуација каде што при упис на факултет некој подалечен роднина ми рече "Абе што ќе учиш, најди некој богаташ и омажи се" Мајка ми во земја пропадна кога му се свртев и му кажав тој предлог да си го даде на ќерка му, јас сама одлучувам што и како ќе правам. Ми рече дека сум дрска, а јас само му вратив со иста мера и ич не ми е криво за тоа.
Па арно ти рекол. Со негови пари студирај после, ќе те пикне негде со врски да си ја ладиш додека се облекуеш ко офис сирена, и на крај коа ќе го фатиш као те вара ќе го остаиш, и плус ќе падне некое количе и стан меѓувремену. Све ли ја морам да ве учам...
треба малку да се поработи со децава. Не е тема на муабет ама ако веќе родителот е зафатен преоптеретен нема време и сл има институции психолози социолози и се можно што е тука за да ни послужи да тргнеме кон нормален пат. Ова е страшно. Не е нормално деца вака да го живеат секојдневието.
Да и да седи на маса со телефонот да чека жената ручек да му принесе и ако сака да дели сметки со жената ако не, жената може да плаќа ,иначе материјалистка е.
Со помин нека е. Јас едвај издржав. Ако не можеш да издржиш, оди на Инфективна да ти стават инфузија.
Поминуваш 25та година и почнуваат муабетите да си раѓаш порано оти после или неплодна ќе бидеш или ќе родиш дете со *вметни која сакаш генетска болест* Мене ми е гајле туку како да ви кажам, одете тогаш кажете им на тие што се неплодни или со деца со генетска болест дека сами се криви за тоа. Или не се? Епа затнете си се, молим лепо.