Ова мајсториве ни интегритет да остават ни лице нешто, за да ги пофалиш, да му дадеш нешто повеќе пари (мене маана ми е ако навреме се сработи нешто да му дадам некоја стотка плус ), мајсторов поголемата работа ја заврши си зеде парите и за некои маали работи што се договоривме накнадно да ги направи и финеси, му ѕвонам не крева, ни на вибер ни обично, срамота. Не дека не се живее без тоа, ама барем остани си на зборот, дилајли сето засрамота.
Се надевам дека власта конечно ќе изнајде решение за проблемот со депонијата и нема да мораме повеќе да го гледаме професорот со ваква глава која ни предизвикува шок и неверување #господебоже #политичаривратетесенадното #доктори100дамелечатнемадамеизлечат #бројодбајачкаќевемолам Кандидат за градоначалник на Скопје со маска од диносаурус кај Вардариште
Што е поентата со маската? Не ми е баш јасна. Инаку ова што го предложува со искористувањето на метанот од отпадот, треба подетално да го објасни, доколку уште го нема сторено тоа и колку би чинело сето тоа и дали е воопшто исплатливо од финансиски аспект вложувања во ваков проект.
Ептен некој креативен овој. Не го знам човекот, ама ми делува како некој од овие што многу ветуваат, а нема најверојатно ништо да исполнат. Како на пример Данела со бесплатниот автобуски превоз. Дали таа го оствари тоа?