Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.479
    Допаѓања:
    22.393
    Ова мајсториве ни интегритет да остават ни лице нешто, за да ги пофалиш, да му дадеш нешто повеќе пари (мене маана ми е ако навреме се сработи нешто да му дадам некоја стотка плус :) ), мајсторов поголемата работа ја заврши си зеде парите и за некои маали работи што се договоривме накнадно да ги направи и финеси, му ѕвонам не крева, ни на вибер ни обично, срамота. :)

Не дека не се живее без тоа, ама барем остани си на зборот, дилајли сето засрамота.

На Anie93 и SummerGirl им се допаѓа ова.
  2. Bratot

Bratot Форумски идол

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    5.192
    Допаѓања:
    17.736
    Се надевам дека власта конечно ќе изнајде решение за проблемот со депонијата и нема да мораме повеќе да го гледаме професорот со ваква глава која ни предизвикува шок и неверување :|

#господебоже #политичаривратетесенадното #доктори100дамелечатнемадамеизлечат #бројодбајачкаќевемолам

Кандидат за градоначалник на Скопје со маска од диносаурус кај Вардариште

935.jpg

934.jpg

Последна измена: 5 септември 2025 во 01:14
  3. ¯\_(ツ)_/¯

¯\_(ツ)_/¯ Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2021
    Пораки:
    346
    Допаѓања:
    1.638
    Што е поентата со маската? Не ми е баш јасна. Инаку ова што го предложува со искористувањето на метанот од отпадот, треба подетално да го објасни, доколку уште го нема сторено тоа и колку би чинело сето тоа и дали е воопшто исплатливо од финансиски аспект вложувања во ваков проект.

4. Bratot

Bratot Форумски идол

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    5.192
    Допаѓања:
    17.736
    Ќе сме изумреле како диносаурусите.

5. ¯\_(ツ)_/¯

¯\_(ツ)_/¯ Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2021
    Пораки:
    346
    Допаѓања:
    1.638
    Ептен некој креативен овој. Не го знам човекот, ама ми делува како некој од овие што многу ветуваат, а нема најверојатно ништо да исполнат. Како на пример Данела со бесплатниот автобуски превоз. Дали таа го оствари тоа?

6. Bratot

Bratot Форумски идол

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    5.192
    Допаѓања:
    17.736
    Го оствари колку Орцета шо го оствари ветувањето дека од депонијава ќе направел парк.

Морав и ова :D
    936.jpg