Ја баш си викам и размислувам гласно сеа пред спиење, на средина на месецов да си почнам да потстопувам и да си ја вратам старата добра килажа и изглед до нг. Отварам сдк, налетувам на постов кој ме мотивираше и тоа баш од тебе, за на крај да се разочарам Ај сеа озбилно, да ти се присере од самопрогласените wannabe коучи, уше па минимум 2 часа теретана јаооооооо можам да замислам шо пичка америчка е таа
90 дена? Пих, сигурно 900 дена и фазла сум на ваква диета. Жими се, нула шеќери, глутени, ништо нездраво. Знаете ли колку е здрав мед и кешу ореви во неограничени количини? А тенис не сакам да играм ... Како што сите знаеме, а за тие кои не знаете -Ѓоковиќ лаже https://www.intermagazin.rs/vedrana-rudan-zasto-vise-ne-volim-djokovica-da-je-zaista-castan-covek/ Одлична идеја, да одам деновиве да си купам фустан за трудници
2025та низ призмата на мојот имстаграм/тикток алгоритам: Ringa ringa ringa (squid game) Me and the devil walking side by side Nothing beats a jet2 holiday Lizard lizard lizard МАКСИИИМ ДИМИТРИЕЕВСКИ
Со денови си размислувам... и сфати дека најубо е да избегнуваме токсични и негативни луѓе оти на секое решение имаат проблем.
И после сите ашваганди, продуховености и работење на самата себе, ја сум сепак само my father's daughter...
Леле пресмешка морам да споделам ова. Пишувам коментар за сметот на профилот на премиерот и за 5секунди ме блокнаа
Заборавив да напоменам јадев во Аурум свинско филе со брусница, па она ме однесе на некое 7мо небо и дожувеа foodgasm, барам рецепти сеа такви.
Фејзбук профилите на политичарите се управувани од модератори или AI ботови. Зборувам за тие најпопуларните во Македонија. Плаќаат за тоа.
Секако дека следат. Социјалните мрежи денес се во некоја мера помоќни од конвеционалните медиуми како телевизиите, но мора да има некоја контрола и модерација. Не во случајот со тебе туку по примерот дека таму оставаат коментари секакви лудаци. Мешаат жени, ќерки, внуци. Шират дезинформации, пишуваат гадости. Мора некој да надгледува.