1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.899
    Допаѓања:
    16.021
    Ја баш си викам и размислувам гласно сеа пред спиење, на средина на месецов да си почнам да потстопувам и да си ја вратам старата добра килажа и изглед до нг. Отварам сдк, налетувам на постов кој ме мотивираше и тоа баш од тебе, за на крај да се разочарам ;(

Ај сеа озбилно, да ти се присере од самопрогласените wannabe коучи, |( уше па
    минимум 2 часа теретана јаооооооо :muscle: можам да замислам шо пичка америчка е таа :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

На Adidas888 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    21.061
    Допаѓања:
    195.687
    90 дена? Пих, сигурно 900 дена и фазла сум на ваква диета. Жими се, нула шеќери, глутени, ништо нездраво. Знаете ли колку е здрав мед и кешу ореви во неограничени количини? А тенис не сакам да играм:emo: ... Како што сите знаеме, а за тие кои не знаете -Ѓоковиќ лаже:D
    https://www.intermagazin.rs/vedrana-rudan-zasto-vise-ne-volim-djokovica-da-je-zaista-castan-covek/
    Одлична идеја, да одам деновиве да си купам фустан за трудници:bug:

На Adidas888 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. MarigoldA

MarigoldA Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2018
    Пораки:
    1.582
    Допаѓања:
    11.979
    2025та низ призмата на мојот имстаграм/тикток алгоритам:
    Ringa ringa ringa (squid game)
    Me and the devil walking side by side
    Nothing beats a jet2 holiday
    Lizard lizard lizard
    МАКСИИИМ ДИМИТРИЕЕВСКИ
    :|

На nextredstyle, Amellie13 и EvAngelos им се допаѓа ова.