Ја баш си викам и размислувам гласно сеа пред спиење, на средина на месецов да си почнам да потстопувам и да си ја вратам старата добра килажа и изглед до нг. Отварам сдк, налетувам на постов кој ме мотивираше и тоа баш од тебе, за на крај да се разочарам Ај сеа озбилно, да ти се присере од самопрогласените wannabe коучи, уше па минимум 2 часа теретана јаооооооо можам да замислам шо пичка америчка е таа
90 дена? Пих, сигурно 900 дена и фазла сум на ваква диета. Жими се, нула шеќери, глутени, ништо нездраво. Знаете ли колку е здрав мед и кешу ореви во неограничени количини? А тенис не сакам да играм ... Како што сите знаеме, а за тие кои не знаете -Ѓоковиќ лаже https://www.intermagazin.rs/vedrana-rudan-zasto-vise-ne-volim-djokovica-da-je-zaista-castan-covek/ Одлична идеја, да одам деновиве да си купам фустан за трудници
2025та низ призмата на мојот имстаграм/тикток алгоритам: Ringa ringa ringa (squid game) Me and the devil walking side by side Nothing beats a jet2 holiday Lizard lizard lizard МАКСИИИМ ДИМИТРИЕЕВСКИ