Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Mięta

Mięta Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2021
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    8.503
    Скопје е премногу агресивно станато. Мислам дека на голем број луѓе со кои се разминувам агресијата им е основен и примарен механизам на постоење (возачи, на пример). Секој најмал проблем се решава со агресија. Во тие моменти кога не слушам музика (тоа е многу ретко, но ги има) слушам само коли, само механички звуци. Нема никаков џагор, нема ништо човечко во овој град повеќе. Толку многу агресивни, изгубени, луѓе кај кои веднаш се забележува психички проблеми. Имам чувство дека на многу луѓе им недостасува многу малку да експлодираат, многу негативен набој има. Никаде не сум го доживеал ова чувство. Сум бил по опасните улици на Варшава, Вроцлав, Белград, италијански градови, ама никаде не сум доживеал толку негативен набој.

На Unknown_7, Gosh, Трагедијаупмм и 9 други им се допаѓа ова.
  2. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.629
    Допаѓања:
    5.162
    Одма направиле статија за поддршка на докторот, прв донирал крв за таму нешто, не сакав ни да отворам...
    Ако е доктор, не е Бог, треба да си одговара гнида скапана.

На Gosh, Mięta, DragonFly22 и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Waverly Raven

Waverly Raven Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2017
    Пораки:
    3.832
    Допаѓања:
    14.694
    Абе експресно “контра-напад” организираа! :puke:

Како можи за сите погрешни вредности и постапки веднаш да има поддршка?!

Па да се согледала другата страна, па филозофии, па чесен доктор, па животот го давал за пациентите…
    Тоа што бил таков досега, не значи дека ја оправдува неговата постапка да смачка куче и така да го остави.

Па како за хирург, рефлекси, снаодливост и спретност една дебела 0.

На theowndemon, f.girl, Gosh и 6 други им се допаѓа ова.
  4. DragonFly22

DragonFly22 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2024
    Пораки:
    966
    Допаѓања:
    3.841
    Во таа фела, како и во секоја друга, но особена во таа затоа што имаат комплекс на Господ лежат прикриени психо/социопати.
    Овој едно од ова го виде цел свет.
    Туку професионалност не е коректно да се поистоветува со тоа што е нечовечен надвор од раб.место.
    Јас само го видов видеото не прочитав кој е што е, сега кога ми појаснивте ми се разјасни со која ладнокрвност го дотепа.
    Најголема казна и поголема заслужува ако веќе почнале да играат на таа карта кој е, со оглед дека е задолжен да е хуман и човечен.

На Miss666 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    46.295
    Скам да кажам дека редно е моиве другарки да престанат само мушки деца да раѓаат, ми се смачи само булдожери и трактори да купуем.