и мене еднаш на лет за одмор ми пречеше плачење на бебе постојано ама после размислив дека нема ништо лошо во тоа, бебе/дете плаче. Тоа е ЈАВЕН превоз. Де, ако сакаш мир летај со високобуџетна компанија, бизнис класа или не знам прајват џет или како што Нина мисли: може пешки да идеш дс речеме до Будимпешта да не засметаш на некој па и во школо, градинка ако немаш кола пешки идете, што во јсп
Леле луѓе се доселија во зградата нови комшии одма спроти нас не знам шро е со нив работата само се тепаат и трескаат вриштат , мене не ми беше јасно што се дешава прво мислев некое немирно дете пишти но после отворив врата и ко за беља и они отворија во исто време да не мислат ги прислушкувам . Не знам дали да им викнам полиција следен пат затоа што втор пат се дешава ова..
Што да правам кога на работа сум најмлада и постарите колеги цела работа на мене ми ја префрлаат? А ако ги одбијам културно, добивам етикета дека сум мрзлива. Јас сум број 1 во работава според менаџментот, ама колегиве се такви вошки од луѓе, дволичност и кодошење. Не смеам погрешно да трепнам. Многу ми нафрлаат работа што не е моја за правење, а различни отсеци сме. Полека ми се смачува. Неможам да најдам друга работа. Така да тоа не е опција.