Форумџика на годината

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. theowndemon

theowndemon расипана играчка Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.695
    Допаѓања:
    181.260
    Можда грди сме, нз... Евентуално ние да организираме ама... полошо од да не те викнат, е никој да не ти дојди. Не знам. Не знам.

На Angie1432 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    8.132
    Допаѓања:
    43.221
    Тоа е, ни останува досаден моногамен живот. Не ризикувам, после кај ќе се појавам пред народ ако никој не дојде.

На theowndemon му/ѝ се допаѓа ова.
  3. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2025
    Пораки:
    739
    Допаѓања:
    2.897
    Не гледав, кој победи?

4. Bratot

Bratot Форумски идол

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    5.403
    Допаѓања:
    18.434
  5. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    20.979
    Допаѓања:
    133.727
    И Bookva се затвара...

6. Curious cat

Curious cat Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2023
    Пораки:
    824
    Допаѓања:
    2.917
    Не сфаќам зошто се жалите дека сте сами. Дека немате никој. Дека другите "само премногу бараат од вас".

Не. Не знам дали само времињата се сменија или одсекогаш било вака труло, ама не можеш да очекуваш грижа, љубов, секс, готвење, чување деца и згора на тоа втора плата во домот кога ти си просечен полжав со едвај пари за леб.

Убо почнаа да викаат, еден добар маж е само просечна жена.

Почнавме дипломи да фаќаме, работа истовремено, некои жени и деца имаат покрај овие ствари, и пак се будат сабајле да се дотераат и да го достигнат потенцијалот.

И згора на тоа да добиваш пцовки затоа што го бараш буквално истото во партнер.

А што треба, да се кенкам за 120 кафе пола пола да си плаќаме? Или сметки пола пола? Од живеалиште до сметки, кола, лаптоп, хобија, храна, шминка и облека све сама си плаќам и згора на тоа да глумам мамичка на некој мрсул што неќе 120 за кафе да дае?
    Па што ќе ми е ако не сака да ме третира подобро од што се третирам јас? За лампион да го чувам?

Или да ми чади мозокот коа ќе чујам толку простачки мисли и ставови, и навредливи глупи прашања?

И згора на тоа да ми пробува сељандурски Тејтовски микро агресивни фрази за да ми намали самодоверба? Мислиш вчера ме родија или шо?

Шупелки мрзливи.
    The audacity да се жалиш за епидемија на осаменост шо сами си ја створивте, паразити мрзливи и манипулативни.

И згора над тоа, тие другарки што се фатени на таквото ко слеп за стап. И не пуштаат.

Апсолутно не дај боже да ја седнеш да разговараш мори види се колку имаш пропаднато, од талентирано среќно девојче во пена се претвори. И ти си крив.
    Зошто ми ја уништуваш врската, љубоморна си, не си вистинска другарка.

Да златна, љубоморна сум на фактот дека кожата и косата ти се лом од нервози, дека дечкоти пишува со три-четири други што личат на мајкл џексон и дека фаќаш инфекции 7 дена во неделата. Се пеплосав од љубомора.

Сами сте си криви и не заслужувате апсолутно никој околу вас. Ни фамилија ни другарки. Толку.

На Amellie13 му/ѝ се допаѓа ова.