Да, музичките канали се гасат, ќе остане како канал кој ќе емитува свои ријалити формати и серии, така прочитав.
СДК: Ми текнува пред 2-3 години кога јадев грозје под масата. Толку бев фокусирана да го изедам целото и навреме, што заборавив да си ги замислам желбите *Laughs in pain* Мислиш на натпревар по јадење грозје бев Тоа пак што изгледав и како Гуливер под масата, то сад није тема приче Енивејс, во новата година ви посакувам регулиран нервен систем и да можете да си купите сè што си скриншотнувате
Леле, дали е тоа она со јадење 12 зрна грозје под маса за во новата година да најдиш љубов? Сакав годинава да го правам истото, но не купив грозје, а можеби low-key и не сакав да се фокусирам многу на љубов оваа година.
@Amellie13 Некаде е за љубов, некаде за општо убави желби, здравје, богатство, односно можеш за што сакаш, важни се личните намери . И јас за второто бев со намера, за некои проекти и поголеми сништа, ама сè што добив беше прва награда по јадење грозје таа вечер
Леле и во Новава ќе е тренд Gender Reveal по социјалните мрежи? Бар в кревет кај што сте да се сликате и снимате.